Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte zkušenosti s Dedoles pantoflemi? Už jsem dlouho jedny chtěla, ale byly drahé a teď mají slevy, tak přemýšlím, jestli se to vyplatí. Našla jsem recenze, ale spíš staršího data. Máte někdo aktuální zkušenost, jestli se kvalita zlepšila a gumové pantofle aspoň něco vydrží?
Díky ![]()
Ahoj, mě se taky moc líbily a vzala jsem je v akci. No stejně jako ponožky. Chvíli to nosíš a můžeš vyhodit.
ale třeba to byl vadný kus. Ale ponožky teda od nich už nikdy. Jsou pěkný ale prodrou se rychle.
Měla jsme od nich pantofle 2×. Praskly uprostřed podrážky sotva po roce nošení. A to jsem je nosila jen v kanclu a doma. Vypadají bytelně, ale něco je tam špatně.
Nosím doma i v práci. Mám ráda tyhle veselé papuče.
Ale pokud nenosím ponožky, tak mám vždy odrané nohy. Což je problém, protože teď v horku ponožky nesnesu na noze. V zimě kolikrát topí, že je taky kolikrát sundávám. Mám raději od nohou pocit chladna a pak mám od papučí odrané nohy.
Edit. V práci mám kočky a klubíčko a doma nějaký mořský svět (nebo tak něco).
@MeloryNox píše: Více
Oboje vám takto praskly? 😬 Ach jo. A jinak se v nich chodilo dobře?
@Edeltrůda7 píše: Více
Druhý možná třetí rok. Přesněji nevím. Mi se zatím nic nezlomilo. Ponožky dostávají děcka každý rok od mojí sestřenice pod stromek a taky zatím nebyl problém. Normálně se vrtí pravidelně v sušičce.
Ten mořský vzor papučí musím mít dýl, protože je už ani v nabídce nevidím.
Za mě jsou to nejvíc nepohodlné nazouváky, co jsem kdy měla. Vypadají krásně, ale přes nárt tlačí, nejsou vůbec ohebné, naboso škrábou. Jedny mi fakt stačily…
Za mě je to o štěstí - poprvé jsem si u nich koupila ponožky, které byly fakt super, vydržely. Další nákup už byla katastrofa.
Od kolegyně syn měl pantofle, které nosil loni ve škole od září, no a na Vánoce už musel dostat nové ![]()
Driv byly ponozky i pantofle skvele, ovsem kvalita sla jiz hodne dolu a uz tak nevydrzi ![]()
Praskají a ty pásy přes nárt odírají nohy. Dceri vydrží cca půl roku ve škole jako přezůvky. Na zahradu ok. Ale jednou jsem si je vzala na letní dovolenou a nohy odrané, zvlášť, kdyz se namočí.
Naštěstí jsem je nikdy nekoupila za plnou cenu, za cca 150 Kč budiž…
Mám od nich ráda ponožky, nosím tedy jen kotníkové a nemám pocit, že by nevydržely, jsou mi velmi příjemné, ty nazouváky jsem kupovala taky nějak asi 3 roky zpět v akci, měli 1+1 na boty, koupila jsem je rodičům + sourozenci, sobě, muži, rodiče je berou jen na dovolené a dobrý, jezdí cca 4× do roka, já je nosím taky jen na dovolené a do termálů, na wellnes a taky dobrý, na jedné dovolené mi na jedné dlažbě klouzaly, ale jinak dobrý, muž je nosí tak, jak já. Na domácí nošení by mě nenapadlo je nosit. To mám ráda pantofle od Sante.
Kupovala jsem tyto vzory: mořská hvězda, korálový svět, veselá velryba, veselý krab, hranolky s kečupem a papuče rezavá liška. Některé už určitě v nabídce už nebudou.
Před časem se mi líbila kočka a klubíčko, ale neměli zrovna akci a 500 Kč bych za ně nedala už jen z principu,
Právě na mě v zásilkovně čeká 12 párů ponožek, měli akci 1 + 1, ale i tak mi ty částky přijdou moc, kupovala jsem tentokrát jen sobě, mámě a synovi a už se na ně těším.
Pantofle, byť tedy mají akci a líbila se mi ta kočka s klubkem, tak kupovat nebudu, protože ty, které mám jsou jak nové.
Jdi do toho, kdy jindy, když ne teď, když mají akci.