Dělám ostudu, když prodávám své věci v bazaru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.25 11:09

Dělám ostudu?

Mám doma nějaké pěkné lodičky a další obuv. Mám i nějaké pěkné kousky oblečení.

Nějak mi nefunguje vinted tak jsem si založila skupinu na fb bazarovou. Kromě toho jsme to dala ještě na bazoš a další stránky. A sdílela jsem svou skupinu na dalších stránkách. Matka a sestra mi řekli, že dělám ostudu. A sestra mi napsala ať to smažu. A sestra jestli prý nemám, co do huby.

Opravdu když chci zkusit prodat své věci ve své fb skupině, tak je to ostuda? A některé boty a oblečení jsou fakt pěkné.

Smazala byste to nebo byste lákali další lidi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12522
3.9.25 11:11
@Anonymní píše: Více

Ja vse vyhazuji, nebavi me ty obstrukce s prodejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.9.25 11:12

Za mě v pořádku, pokud to nejsou opravdu staré a nevkusné věci 🙂 Spousta lidí prodává věci které se jim nehodí a jiní jsou za ně rádi.
Já teda vše vyhazuji, protože mě nebaví ty starosti kolem toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
3.9.25 11:15

Ja taky prodavam kde co, je mi lito to vyhodit, kdyz to nekde jeste udela radost. Ale nezakládala bych kvůli tomu vlastni bazar, bud to hodim na Vinted nebo marketplace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 11:16

@SOVIČKA93 jo tak teď na to mám čas.
Oni mě prostě chtějí říct že jsem Socka.
Je mě škoda vyhodit lodičky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 11:18

@Kriss Tina jo vinted mě nejde no.
Jako jo že jsem si založila vlastní bazárek no. Tak já nevím už tam mám jen neznámé lidi

• Citovat
  • Upravit
1084
3.9.25 11:20

Naopak, chováte se ekologicky, i ekonomicky. Kéž by nás takových bylo více, možná bysme se netopili v odpadcích a neřešili přeplněné popelnice a skládky. Navíc tím můžete někomu udělat radost, že si pořídí sice použité, ale vysněné lodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.9.25 11:21

Tak je neposlouchej pokud jsi dospělá a svéprávná :palec: Každá kačka navíc je fajn a je jedno jestli jsi chudá nebo bohatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.9.25 11:29

Nevidím důvod proč ostuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36417
3.9.25 11:32

… Nebo vzít a zajít rovnou do sekáče. Tam přímo řeknou, co se neprodá. Můžete zkusit ještě druhý, ale nejspš to bude fakt do tříděného odpadu, případně za cenu neodpovídající námaze… :think:

Příspěvek upraven 03.09.25 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.9.25 11:34

Je to tvoje věc, pokud někomu něco udělá radost, tak proč to neposlat dál a nemít z toho nějakou tu korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.9.25 11:34

Já třeba nakupuju furt boty od Gianmarco Lorenzi. Nosím je třeba 4× je škoda to vyhodit, když jsou drahé a udělají radost dalším ženám za symbolickou částku. Kamarádka má sekáč tak to nosím tam a ona mi to prodá. Stejně tak oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 11:47

@Jiřina a to je dobré no. Já nevím kam to dát do sekáče..

Já měla lodičky třeba kolem 1000 Kč. Nebo i 800 Kč. Nic šílené drahého.

• Citovat
  • Upravit
819
3.9.25 11:48

A z jakého jsi kraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
3.9.25 11:55

Boze, prodavam porad a mam toho asi 300 na prodej. Kazda kacka se mi hodi. Prodavam samozrejme normalni nositelne veci, zadny hadry, proste jen to, za co nemusim stydet nabizet.
Prodavam na Vinted.
Ostuda to fakt neni!!! I ja sama tak obcas nakupuji, jsem rada, kdyz muzu neco peknyho koupit za rozumnou cenu…
Trapna je spis tva sestra s matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák