Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
a proč vyhazovat? pokud jsou ok, tak si je nechej na později, ne? ![]()
A jakto, ze ti to nejde na Vinted? Tam to totiz frci nejvic, ten prodej obleceni…
Na Bazos davam zase jine veci, technicke, sberatelske a tak, ale obleceni a boty v podstate uz jen tam…
Příspěvek upraven 03.09.25 v 11:58
a nebylo by jednodušší si zprovoznit ten vinted? tak to třeba prodáš rychleji ![]()
@marcellia píše: Více
pod pojmem „nejde mi Vinted“ si dokážu představit plno věcí a i některého takové, že rodina má pocit, že jim dělá ostudu ![]()
Ne neni to ostuda, znam dost lidi co prodávají nepotřebné věci. Těžko rict, ale jestli seženeš kupce, málokdo ma zájem o nějaké obnošené lodičky.
Já doporučuji odvézt pěkné značkové oblečení do dětského domova ty starší holky mají potom hroznu radost. Je to krásné a zlepší to hned den. Je to jedna z mála věcí co mi dokáže udělat radost.
Zakládat si vlastní skupinu na FB na prodej oblečení je takové zvláštní. Osobně to taky nemám rád, když někdo přes FB něco moc vehementně nabízí
Ale přes Vinted prodávám taky, na tom nic špatného nevidím, naopak, člověk se chová ekologicky.
Tohle je o nastavení člověka. Oni to vidí jinak a ty taky. To že se neshodnete je v pořádku, protože je to tvoje rozhodnutí a ty si zatím buď budeš stát nebo se necháš přesvědčit.
Za mě v tom žádnou ostudu nevidím, úplně normální u nás nebo kdekoliv na světě.
Spíš by mě štvalo, že se do mě vlastní rodina má potřebu navážet a nerespektuje moje rozhodnutí.
Prodávám přes Vinted. Letos jsem prodala 100 položek. Prodávám úplně za pusu, spis jen tak symbolicky, chci se toho zbavit, ale nevyhazovat.
@Jiřina a píše: Více
To bohužel ne vždy jde, kamarádčina maceška pracuje v podobném zařízení a nesmí přijímat oblečení. ![]()
Jinak žádná ostuda to není, já taky prodávám na Vinted, zejména oblečení po dceři a prodala jsem toho už spoustu. Po sobě minimálně. Lepší než to hodit do kontejneru.
@Murasaki jo musíš tam zavolat dopředu, třeba v Býchorach to jde bez problému a domluvy
Ostuda je vyhazovat použitelné věci…pak teda můžeme řešit, jestli je prodat nebo darovat, ale nevidím vůbec nic špatného na tom veci v dobrém stavu prodat
Peníze netisknu tak co
Jako pres vlastní skupinu by mi to taky přišlo trochu zvláštní, ja jedu přes Vinted, ale nějak nevím, proč by to mělo být nějaký drama ![]()