Dělám ostudu, když prodávám své věci v bazaru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25112
3.9.25 11:56

Třeba závidí, že si tím vyděláš par kaček 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41052
3.9.25 11:56
@Anonymní píše: Více

a proč vyhazovat? pokud jsou ok, tak si je nechej na později, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
3.9.25 11:57

A jakto, ze ti to nejde na Vinted? Tam to totiz frci nejvic, ten prodej obleceni…
Na Bazos davam zase jine veci, technicke, sberatelske a tak, ale obleceni a boty v podstate uz jen tam…

Příspěvek upraven 03.09.25 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41052
3.9.25 11:58

a nebylo by jednodušší si zprovoznit ten vinted? tak to třeba prodáš rychleji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41052
3.9.25 12:06
@marcellia píše: Více

pod pojmem „nejde mi Vinted“ si dokážu představit plno věcí a i některého takové, že rodina má pocit, že jim dělá ostudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
3.9.25 12:07

Ne neni to ostuda, znam dost lidi co prodávají nepotřebné věci. Těžko rict, ale jestli seženeš kupce, málokdo ma zájem o nějaké obnošené lodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
3.9.25 12:10

Já doporučuji odvézt pěkné značkové oblečení do dětského domova ty starší holky mají potom hroznu radost. Je to krásné a zlepší to hned den. Je to jedna z mála věcí co mi dokáže udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
3.9.25 12:15

Rozjeď Vinted. Dost divné, že ti nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
3.9.25 12:16

Zakládat si vlastní skupinu na FB na prodej oblečení je takové zvláštní. Osobně to taky nemám rád, když někdo přes FB něco moc vehementně nabízí :nevim: Ale přes Vinted prodávám taky, na tom nic špatného nevidím, naopak, člověk se chová ekologicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.9.25 12:30

Tohle je o nastavení člověka. Oni to vidí jinak a ty taky. To že se neshodnete je v pořádku, protože je to tvoje rozhodnutí a ty si zatím buď budeš stát nebo se necháš přesvědčit.
Za mě v tom žádnou ostudu nevidím, úplně normální u nás nebo kdekoliv na světě.

Spíš by mě štvalo, že se do mě vlastní rodina má potřebu navážet a nerespektuje moje rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 13:12

Prodávám přes Vinted. Letos jsem prodala 100 položek. Prodávám úplně za pusu, spis jen tak symbolicky, chci se toho zbavit, ale nevyhazovat.

• Citovat
  • Upravit
291
3.9.25 13:20
@Jiřina a píše: Více

To bohužel ne vždy jde, kamarádčina maceška pracuje v podobném zařízení a nesmí přijímat oblečení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
3.9.25 13:21

Jinak žádná ostuda to není, já taky prodávám na Vinted, zejména oblečení po dceři a prodala jsem toho už spoustu. Po sobě minimálně. Lepší než to hodit do kontejneru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
3.9.25 13:22

@Murasaki jo musíš tam zavolat dopředu, třeba v Býchorach to jde bez problému a domluvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
3.9.25 13:23

Ostuda je vyhazovat použitelné věci…pak teda můžeme řešit, jestli je prodat nebo darovat, ale nevidím vůbec nic špatného na tom veci v dobrém stavu prodat :nevim: Peníze netisknu tak co :nevim: Jako pres vlastní skupinu by mi to taky přišlo trochu zvláštní, ja jedu přes Vinted, ale nějak nevím, proč by to mělo být nějaký drama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák