Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Nějak nechápu o co jim jde. Když někdo prodává oblečení, tak je to ostuda? Ale lepší bude zprovoznit Vinted, tam má víc šancí na prodej. Co ti na něm nejde?
Proč by to měla být ostuda? My to neděláme, protože se s tím odmítám drbat. Zkusila jsem párkrát a stačilo. Děkuji. Nechci. Nehodlám vše přeměřovat znovu. Vozíme na charitu.
Jestli někdo prodává, ať prodává. Nevidím na tom nic ostudného.
Tak pokud vidim nekoho prodavat boty treba za 50 Kc, v hroznem stavu, tak si pomyslim, ze asi na tom nejsou dobre, pripadne, ze jsou desne drzgresle. Jinak to neresim.
Prodavam a nakupuji bezne na Vinted i Facebooku.
@Tarena píše: Více
Tak to mám podobné.
Jako ostudu to nevidím, taky prodávám, oblečení převážně vinted, větší věci marketplace atd..taky mám ráda swap, ale poslední dobou mi přijde, že už to není ono a každý chce za věc něco koupit a to už mi nedává smysl..
Neboj mám stejně prdlou sestru…
Je to naprosto v pořádku, nechápu proč syslit hezké věci doma, ba naopak jsem ráda, že někde najdou za pár korun využití…
Sestra, ta rovnou háže nové věci, které se jí, nehodí do popelnice
@Anonymní píše: Více
A věci co prodavas jsou v jakém stavu?
Je zvlastni, ze ti nejde vinted. Normalne to dej na marketplace na fb, nedelej si kvůli tomu fb stranku/skupinu, kdyz jsi tam jediny prodejce tak to vypada divně. A je to moc práce.
Jinak je super ze se chovas ekologicky ![]()
@marcellia píše: Více
Poslední věta souhlas.
Hlavně ať se každej stará o sebe.
@Jiřina a píše: Více
Jojo, někde berou, ale většina DD ne, no. Já oblečení po mě dávám do azylového domu v Brně.
Pseudo hogo fogo příbuzné? Hele a nechtěj ty věci mít poděděné ony? I to zvaž jako možnost, vypočítavost…