Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Odkazy nefungují..každopádně když u nás v práci zavedli že nemůžeme mít na recepci klasický hrnek, ale musíme mít kávu/čaj v uzavřené nádobě a všichni jsme se tedy vrhli do nakupování termohrnku, tak jsem vybírala podle vzhledu..že se mi líbil tvarem, barvou nebo třeba i obrázkem.. ![]()
Záleží na tvých potřebách prece.
Jak velký ma hrnek byt
K čemu ho budes pouzivat
Ja treba kdyz uz termohrnek, tak s funkci čajoveho infuseru.
Z toho vyjdi, ne z hlasování anonymních uživatelů ba netu, kteří muzou mít úplně jiné potřeby nez ty.
Podle mě je zbytečný dávat za termohrnek 700 Kč. Já mám z Tesca, už nevím kolik přesně stál, ale víc než 300 to nebylo a funguje úplně normálně.
Mě se zdají téměř stejné, jestli ti jde o design. Mě by tohle nestačilo, potřebuji aspoň 0,5l na čaj. Mám od orionu a to malé kafe si do něj když tak taky udělám.
Co jsem řešila víc, je to, že většina takových hrnků je nerezových a kov dost ovlivňuje chuť toho, co v něm je. Zase plast je naprd…
Já mám z Nespressa, mají různé velikosti. pročetla bychrecenze, hlavně at neteče ![]()
Mám tuhle: https://www.ignazrosler.cz/…pale-purple/
Kupovala jsem ji ale v akci o tak 200-300 levněji, už si to popravdě nepamatuju. Za mě nejlepší termoska, co jsem kdy měla. Půl litr je tak akorát, je lehoučká a krásně těsní (fakt nepustí ani kapku - to byla hlavní věc, co jsem řešila, s levnými termoskami mám blbou zkušenost). To víčko je taky fajn navržené.
Ahoj, nemohu se rozhodnout, jaký termohrnek si pořídit. Nemáte někdo s těmito zkušenost? Popřípadě jaký by jste vybrali vy? Díky 🙂