Úzkost a její vyléčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.17 12:44

@Ou kdyz ja na homeo neverim, ale melo to dobry recenze u uzivatelu, tak jsem to chtela zkusit. Nemuze to byt teda proto?
Ja asi vim proc se mi to deje, je to z duvodu dlouhodobe nahromadeneho stresu, ktery jsem potlacovala. Ale ted uz zda se je po problemu a ja se v tom furt placam :(

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
8.3.17 13:04
@Anonymní píše:
@Ou kdyz ja na homeo neverim, ale melo to dobry recenze u uzivatelu, tak jsem to chtela zkusit. Nemuze to byt teda proto?
Ja asi vim proc se mi to deje, je to z duvodu dlouhodobe nahromadeneho stresu, ktery jsem potlacovala. Ale ted uz zda se je po problemu a ja se v tom furt placam :(

Ano, těm pochvalným recenzím stačil placebo efekt, pokud zrovna byly pravé a ne normální marketingový nástroj, co si firmy zaplatí. Jiný efekt předražené cukříky od velkých farmafirem - tedy homeopatické léky prostě nemají.

To že víte že je to z nahromaděného stresu neznamená, že víte proč a jak k tomu hromadění dochází a co s tím dělat. Je potřeba se dostat do hlubšího pochopení, které se bez průvodce dělá docela těžko, zejména pokud má člověk rozhozenou neurochemii úzkostí a chronickým stresem.

Právě to, že jste přežila krizové období, ovšem bez adekvátní kompenzace a teď tedy se projevují jeho důsledky je docela typické.

Nejefektivnější léčba úzkostí je psychoterapie.

Jasně - většinou se nám fakt nechce někoho hledat, říkat mu že jsou věci špatně, riskovat věřt někomu cizímu a tak. Ale fakt to pomůže.

Zkuste alespoň přečíst toho Praška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 13:07

Dobre dekuju.

• Citovat
  • Upravit
25
9.3.17 00:04

Ako na úzkosti a depresie - spoľahlivo

Ak môžem odporúčiť terapiu, tak by som sa na Vašom mieste rozhodol pre kineziologii - One Brain.
Ak hľadáte kvalitného kineziologa, tak ho nájdete na tejto adrese:

www.3in1concepts.net

kde je prehľad o ukončených facilitátoroch metódy. To by Vám malo garantovať kvalitného kineziologa.
S metodou máme dlhoročné pozitívne skúsennosti.
Funguje spoľahlivo. Vopred ale upozorňujem, že je potrebných viac sedení (3-5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.3.17 17:18

Ahoj, brala jsem Asentru a vůbec mi nevyhovovala. Měla jsem dost podobné problémy jako ty. Je určitě nutné navštívit dr, aby ti napsala jiné léky. Toto jsou vedlejší účinky Asentry.. Místo ní mi dr napsala Citalec a byla jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.3.17 17:20

Prý je dobrý i Remood.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 16:58

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat v poslední době mám takové stavy, že mě tvrdne obličej a tlak do hlavy, čím víc na to myslím tak to je horší a nejde se uklidnit, až mě začne busit srdce a začnu se třást a mám pocit, že mě vybuchne hlava, nebolí, jenom takový pocit a tlak… Nic mě nebaví, pořád bych jenom ležela v poslední době nemůžu ani jíst, trošku se bojím aby to nebylo něco horšího… Mívám problémy s krční páteří a jakoby v tom směru mě to tlačí do hlavy nahoru… Všechno to začalo po užívání hormonu, snažíme se o druhé dítě a nejde nám to, myslíte, že to může mít vliv a uklidní se to? Už jsem fakt zoufalá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.19 17:45
@Anonymní píše:
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat v poslední době mám takové stavy, že mě tvrdne obličej a tlak do hlavy, čím víc na to myslím tak to je horší a nejde se uklidnit, až mě začne busit srdce a začnu se třást a mám pocit, že mě vybuchne hlava, nebolí, jenom takový pocit a tlak… Nic mě nebaví, pořád bych jenom ležela v poslední době nemůžu ani jíst, trošku se bojím aby to nebylo něco horšího… Mívám problémy s krční páteří a jakoby v tom směru mě to tlačí do hlavy nahoru… Všechno to začalo po užívání hormonu, snažíme se o druhé dítě a nejde nám to, myslíte, že to může mít vliv a uklidní se to? Už jsem fakt zoufalá…

A kontroloval ti nekdo hodnoty hormonů štítné žlázy? Ja mám Hashimota a zrovna ted jsem v hyperfunkci a mám trochu podobné přiznaky. Muze to byt ale i tema hormonama. Nepřikladala bych to hned urcite uzkostne poruše. A minimálně bych zacala brat Magnosov.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.19 17:52
@Anonymní píše:
A kontroloval ti nekdo hodnoty hormonů štítné žlázy? Ja mám Hashimota a zrovna ted jsem v hyperfunkci a mám trochu podobné přiznaky. Muze to byt ale i tema hormonama. Nepřikladala bych to hned urcite uzkostne poruše. A minimálně bych zacala brat Magnosov.

Jj byl mi dělán hormonální profil, kde byli zvýšené hodnoty na prodělaný žanet, ale pak jsem šla po druhé a vše bylo už ok, no jako hormony jsem brala 3 měsíce, ale teď už měsíc a půl neberu, akorát jsem včera dostala ms a tím to začalo, ale to tvrdnuti obličeje mám delší dobu, akorát se to zhoršuje když na to víc myslím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.19 19:10
@Anonymní píše:
Jj byl mi dělán hormonální profil, kde byli zvýšené hodnoty na prodělaný žanet, ale pak jsem šla po druhé a vše bylo už ok, no jako hormony jsem brala 3 měsíce, ale teď už měsíc a půl neberu, akorát jsem včera dostala ms a tím to začalo, ale to tvrdnuti obličeje mám delší dobu, akorát se to zhoršuje když na to víc myslím…

Tak to vypadá, ze ta stitna zlaza neni stale v poradku. Navstivila bych akutne endokrinologa.

• Citovat
  • Upravit
71
3.7.19 20:58

Tlaky v hlave mam uz skoro 6 let..jsou to uzkosti..nic ti neni..zkus se zamerit na jakekoliv misto na tele delsi dobu, napr. na ruce a ucitis tlak taky..je to zpusobene tim, ze te ten tlak vydesi a pak se na to soustredis.. :srdce: :srdce: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 21:54
@Anonymní píše:
Tak to vypadá, ze ta stitna zlaza neni stale v poradku. Navstivila bych akutne endokrinologa.

Můžou brnět i končetiny z toho?

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
3.7.19 22:19
@Anonymní píše:
Můžou brnět i končetiny z toho?

a jak! nebo pálit jak kdyby byly opařené… psychika je neuvěřitelná.

• Citovat
  • Upravit
27.9.20 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj,
už nějakou dobu se podotýkám s úzkostí. Na konec jsem se odhodlala a zašla k psychiatrovi, napsal mi AD - Asentru. Všechno bylo super do tý doby, než se mi ta úzkost začala zase vracet. Celý dny mám závratě, předevčírem jsem dokonce jela autem a měla takový stavy, že jsem myslela, že ani nedojedu domů. Začaly mě šíleně brnět ruce a nohy, že jsem sotva udržela volant a do toho ten šílenej třes, tehle stav jsem měla poprvé. Vy, kdo jste úzkost zažily, jak jste ji léčily, popř. co jste dělaly, když se Vám vrátila a přesto jste braly AD?
Moc díky za reakce :kytka:

Lekari maji postup, zkusi neco predepsat, kdyz to nepomuze pisi zase neco jineho. Nekdo muze oponovat, ale bojovala jsem s uzkostma roky az jsem potkala jednoho lekare byl to Polak u nas kratce a ten se me zeptal, jak dlouho uz vas trapi antidepresivama? Uz dlouho min 10 let, vyzkousela jsem jich mnoho, nekomu treba AD zaberou nevim, ale on mi rekl, ze AD moc uzkost neresi, nabidl mi uplne jinou skupinu leku, uzkost se zlepsila, hlavne mi stanovil presnou diagnozu :Generalizovanou uzkostnou poruchu. Sama nechapu ten proces, uzkostni lide prece nepotrebuji zvysovat serotonin v mozku, coz delaji vsechna antidepresiva, uzkostnym lidem koluje hormon stresu v krvi, ten je treba potlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
27.9.20 09:06

@MonikaRita co ti napsal za prášky prosím tě? A s tím serotoninem to není pravda, i úzkostlivci ho máj minimum..podle jakési tabulky, kde to bylo srovnáváno s depresí, dokonce ještě míň než při depresi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex