Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
19.4.17 16:30

@Marble93 jeee, to je skoda, mne se teda otocila az ted na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.4.17 16:57

@Míša Bery jé tak ta se povedla.. já jdu tento týden taky na ten 3D ultrazvuk tak uvidíme.. už tam vidíš nějakou podobu na tebe nebo na tatínka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.4.17 17:06

@Míša Bery je krasna :) my mame jen tuto mazanici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.4.17 17:11

@Marble93 taky se povedla, ten nosánek :) holky já mám zatím jen jednu fotku a to z 12tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.4.17 17:56

@Marble93 u anezky taky zadnou nemam, kdyz sem chtela obličej ukazala pohlaví…ted asi nepujdu, nějak nemám energii, počkam na červenec :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.4.17 18:36

@Aneta0 nosánek ma nevim po kom.. ani jeden s manželem takhle velky nos nemame :D docela me to vyděsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.4.17 18:37

@miskakr taky se nakonec necháme překvapit..kdyz se neukazala :) aspon, ze nejsme jedini…
Mimochodem jsme na tom utz meli narvanou nohu v puse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.4.17 20:32

@Marble93 zitra jdu na velky utz tak uvidim co mi řekne…jesi něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.4.17 12:59

@Aneta0 podobu tam nevidim, ale snad bude po mně, já si nějak neumím představit, že bych měla dceru blondýnku po tatínkovi. Já jsem z rodiny tmavých skoro jako cikáni:D.
@Marble93 To není špatná fotka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.4.17 21:18

Holky, jak jste na tom s výbavou pro miminko? Já mám nějaké oblečení po synovi, něco růžového jsem dokoupila, ale zavinovačky, vybavení do postýlky, houpátko a kočárek ještě nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.4.17 06:44

@Míša Bery tak to my mame uz asi všechno :) jen dokupujeme drobnosti (kosmetika atp.)… Jsem ráda predem pripravena :D a navic se uz sotva kulim a představa, ze bych se shanenim mela teprve zacit a obihat mesto se mi nelíbi :) zatim jen slozena postylka, ale zdobit a chystat az pred terminem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.4.17 07:45

@Marble93 holky vy jste dobrý teda…ja teda koupila korbu ke kočárku a přitahla nějake oblečení ještě od kamošky. ted potrebuji ještě nechat obšít koš na mimi jelikož naše dcerka nevypada že by se chtěla z postlylky stěhovat…tak koš sem objevila u tchyně tak ho musim vypulirovat, sehnat matraci a tak. nevim jesi je to tim druhym těhu a malem času a stresu kolem školy ale nějak nad tim prckem nestiham tak přemýšlet :D :D :D :D ještě že se umí ozvat sam… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.4.17 07:56

@Míša Bery tak mi už máme všechno důležité taky nakoupené.. ale ani zdaleka nic není nachystané, jelikož musíme předělat komplet dvě místnosti.. já tvrdím, že se to za tři měsíce prostě nestihne, teď už za dva a půl.. takže jsem vážně zvědavá, jak to chlapy na poslední chvíli začnou honit. Jinak kočárek a postýlku, máme schovanou v obchodě a jsme domluveni na konec června na vyzvednutí, přítel je pověrčivej, tak to doma být nesmí. Ale já už mám pomalu všechno zabalené do porodnice a všechny papíry už taky vyřízený :) takže já už teď jen užívám :) jinak holky dneska jedeme si udělat víkend jen pro sebe, jak myslíte s výřivkou? Do sauny určitě nepujdu, ale co myslíte ta výřivka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.4.17 08:54

@Aneta0 ja ve výřivce byla. moc to asi nedopuruřují podle mě tepla voda asi nevadí, ale někdo trpí pak na nějaké mykozy a tak…ja s tim problem neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.4.17 08:56

@miskakr ja si koupila takový ty speciální napuštěný tampony v lékárně abych mohla do bazénu, tak snad mě to taky nepotká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny