Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
29.4.17 12:28

Tak hlásím, že kontrakce zmírnili pomocí infuzí! Mám hroznou radost.. teď mě budou sledovat co se bude dít po jednom sáčku Magnosolvu, zatím mě neplánují pustit, ale mě je to jedno, hlavně ať je opička v pořádku :) @Míša Bery myslím, že mezi námi nikdo kdo čeká chlapečka není, ale jsem na pokoji s holčinou, která má rodit 25.července a ta chlapečka čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.4.17 20:07

@Aneta0 tak aspoň že je to lepší. No ja.mam zas v okoli sebe same těhotné či čerstvé po porodu a samé kluky. kamoska i spolužačka z vejsky obě podobny tp a obě kluky…tak to bude vyrovnané. u nas v rodine se narodil kluk v prosinci a od bratrance by se měl narodit teď v červnu…takže asi vyrovnavam stavy :D :D

Jinal už mi chybí jen jedna zkouška, v úterý svazat bakalarku a 31.5.snad ty statnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
3.5.17 13:32

Ahoj holky, tak dnes jsem byla v poradně, jsem 30tt, velký ultrazvuk mi bude dělat až na další kontrole, že teď je prý ještě brzy :) Podle toho jak cítím pohyby, tak je miminko pořád KP :roll: Vzali mi jen krev a vyšetřila, čípek zatím má pořád těch svých 3,4 cm, což je dobrý, ale začínám se otevírat zevnitř, udělala se mi nálevka, ale doktorka mi neřekla jak velká :zed: Jen prý to ještě není tak vážný a k sobě si zapsala nějaký číslo, mě jen přicvakla do průkazky fotku, ale prý mám dodržovat klidový režim pokud dcera dovolí… Kontrolu mám za 3 týdny, pokud se mi nebude něco zdát mám hned přijít :? Tak riziko předčasného porodu stále trvá :zed: Tak snad ještě stihnu všechny zkoušky ve škole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.5.17 14:00

@Reňullka tak drzim palce.me chybi uz jen jedna ale docent trva az na 19.5… jelikoz bych rada stihla statnice 31.5. Tak nevim no…k dr jdu zitra tak uvidim co bude…jinak zitra jedu rano. odevzat bakalarku…huraaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.5.17 22:38

@Reňullka brzy na velký ultrazvuk? Já ho teda měla mít včera, taky jsem 30tt malinká má cca 1200g a už je hlavičkou dolů, ale rucicku ma pred hlavičkou, takže když mi měřila hrdlo, tak mi mávala.. závidím ti 34mm mě kvůli tomu, že mám „jen“ 29mm nechtějí pustit domů i přes to, že kontrakce už mi téměř zmizeli :? Naštěstí doma žádného prďolu nemám, tak nemám kam spěchat a vlastně se tu o mě hezky starají. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.5.17 22:40

A jinak držím samozřejmě všechny palečky co mám na zkoušky holky! Dejte vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
4.5.17 09:17

@miskakr Mě čekají 3 ústní zkoušky a jeden test z angličtiny… Naházela jsem si to všechno moc po sobě, tak snad si to stihnu vždycky aspoň přečíst :D Tak držím taky palečky :)

@Aneta0 Podle ní je brzy :mrgreen: Tak mě malou kontrolovali víc jak před týdnem na pohotovosti, to měla 1119gramů, tak teď si myslím, že může mít těch 1300-1400 gramů :) Mě se čípek zkrátil při kontrakcích v tom 23tt, mel 4,32cm a zkrátil se na 3,4 cm a naštěstí zůstává zatím stejný, jen se otevírá zevnitř… Brala jsem 2 sáčky Magnosolvu denně, teď už jen 1 :) Nejspíš se otevírá jak tam mimino kope nožkami, je pořád KP, ale věřím jí, že se ještě otočí :srdce: Jinak děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
4.5.17 10:30

@Reňullka to víš, že se otočí! Má ještě čas :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.5.17 10:41

Tak jak se vam daří? u mě je to čím dál náročnější…statnice za rohem, sem unavena, břicho porad tvrdne…jela bych někam na dovcu nejraději ale to asi neklapne… :D leda do porodky doufam ze si stihnu nechat udelat těhotenske fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.5.17 15:50

@miskakr Ahoj, já jsem se cítila ještě nedávno naprosto příšerně, nemohla jsem nic. ve všech polohách mi bylo nepohodlně. A minulý týden jsme šli do bazénu, malá se přetočila hlavičkou dolů a od té doby se mi hrozně ulevila. Byla jsem v úterý na kontrole a malá je o dva týdny menší (má 1600g 32+0), tak snad to dožene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.5.17 16:44

@miskakr já teda taky hrůza.. pustili mě před týdnem z nemocnice, ale že by mi bylo lepší se říct nedá :D asi už to do porodu lepší nebude, spát nemůžu už v žádné poloze a navíc mám nějaký ekzém po celém břiše, mimochodem nevíte co je dobre? Zatím mažu sudocremem. @Míša Bery ta moje opička měla v 28+0 1211g a řekli mi, že naprosto odpovídá, tak to je zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.5.17 23:23

@Aneta0 obavam se že ten sudokrem to spis vysuši a zhorší..ja mam zas flekaty obličej… :? @Míša Bery ja sem 33 miminko je hlavou dolu už dlouho a stejn je mi blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.5.17 12:54

Holky máte zkušenosti s Aniballem? Jelikož já panikařím od začátku těhotenství a teď ke konci mám šílené návaly hrůzy a paniky :D jsem se do toho začetla a zkoukla videa a asi pro můj klid objednám a začnu cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
13.5.17 16:05

@Aneta0 ja nad tim premyslela ale zkusim hinou porodni polohu nez tu „jejich“ ta mi mic nevyhovovala proto sem melato nastrih…i. když to nebylo tak strašný…horší byla blokla kostrc…porod samotny byla sranda :D žádné drama a bolesti se nekonaly…až na kostrč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.5.17 09:36

Tak my uz jsme pěkně nacpany v brise :) casto me picha spodek a boli bricho, nicméně to vždycky přejde. Navic uz se mi i spatne cura, jak mala tlačí :oops: tak snad nam tam jeste chvíli vydrzi, i když by mi snad ani nevadilo porodit dřív.. uz me to nejak unavuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny