Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
15.6.17 19:46

@Marble93 děkuji :kytka: taky jsem říkala, že už se nemohla dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.6.17 20:35

@Aneta0 Gratuluji moc:). Když jsem viděla upozornění, že jsi napsala do skupiny, bylo mi jasný, že jsi porodila:). A kdy půjdete domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.17 20:54

@Míša Bery děkuji :hug:, zatím nevíme.. jestli bude všechno v pořádku, což doufám, že bude, vypadá to na pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.6.17 20:59

@Aneta0 gratulujuuuuuuuuuuuuuuuu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.6.17 21:03

moje foto

Nejake fotecky…u nas odesla zatka vcera rikal dr ze muzu jet uz kdykoliv tak cekame:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
15.6.17 22:18

@Aneta0 Gratuluju moc! :srdce: Přeji hodně zdraví a štěstí do života a ať vám dělá malá jen samou radost! :)

Já byla včera na kontrole, doktorka mi nic neřekla a ani nebyl čas se na něco zeptat… Jediný, co mi řekla bylo: „Tak si vyskočte, uděláme stěr, to znáte z loňska…“ Pak hned do me strčila ruku a řekla něco ve smyslu: „Ještě to celkem ujde,“ a napsala mi snad tři údaje do průkazky a při tom už se se mnou loučila, že za týden nashle… :roll: Vůbec mi neřekla, jestli třeba čípek měkne nebo tak… Sice v průkazce mám psaný CS0, ale to mi ona psala i s první dcerou, když jsem byla v nemocnici s počínajícím porodem, tam mi doktoři psali CS3 (byla jsem otevřená, plodové obaly prosáklé, čípek skoro nebyl), ale u ní jsem potom na kontrole měla vždycky CS0, i přes to vše chno :zed: Celkem by mě zajímalo jak se chystáme, hlenovou zátku už nějaký den nemám, malou cítím narvanou dole a prostě vnitřně cítím, že se tam něco děje… :think: Příště se snad budu ptát už mezi dveřmi… Pak mi sestra natočila pásy a šla jsem domů… Vůbec teď nejsem s tou její péčí spokojená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.17 16:24

@Aneta0 Ahojky, moc ti gratuluji a přeji hodně štěstí do života s maličkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.6.17 18:33

@Reňullka ja to dneska citim taky, boli me bricho…spis si myslim ze to i psychicke u dcery sem to nersila a ted cekam jak na trni :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.6.17 23:35

@miskakr Přesně, já taky. Každý den si říkám, že už to přijde, nemůžu se dočkat… Donutila jsem manžela k sexu, už jsem si dokonce i masírovala bradavky:D. Taky jsem to u pprvního vůbec neřešila, až posledních pár dní před termínem a tohle těhu je teda šílený, nemůžu se dočkat, až jí vyprdnu konečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.6.17 19:15

Ahoj holky, tak zatim vsichni pohromade? Ja trpim jak pes. Mam poslicky uz tri dny po 10 minutach, jsem otevrena na 1cm a odesla mi v sobotu zatka. Jsem uz zoufala, v noci nespim, porad pocitam pravidelnost kontrakci a davam sprchu. Doufám, ze to prijde co nejdriv, protoze jinak z toho fakt uz zesilim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
20.6.17 19:40

@Míša Bery Ahojky, zatím jsme celé, ale už z tohošílím :roll: Od pátku co byly bouřky mám poslíky každý den… Vždycky tak 1-2× za den a trvají 2 hoďky s intervaly po 6 minutách… Vždycky se raduju, že už, ale ono prd… Dám sprchu a ta nezabere a ani to víc nerozjede… Jestli to takto bude ještě 3 týdny, tak zešílím… :zed: Zátku už nemám skoro 2 týdny, tak jsem zvědavá… Sice jsem teprve 37tt, ale klidně bych to brala, ty vedra nezvládám a pořád omdlívám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.6.17 19:50

@Míša Bery mě zatka odesla pred tydnem a dneska poslicci po hodine a pak odešly…taky mě to nebavi…byla sem cely den nalozena v bazenu…aspon neco pozitivního asi prcek čeká na svuj svatek:) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.6.17 19:52

@Reňullka oni si ty prcci prostě řeknou no. Mě to překvapuje protoze s anezkou to bylo bolesti a pak na 8 cm jela sem do porodnice a aza hodinku bylo po vsem… a ted tohle…zítra jdu na monitor :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.6.17 20:14

@Reňullka tak to mame podobne, taky mi z toho hrabe. Taky si vzdy reknu: juchu uz pojedeme a pak prdlajs… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.6.17 14:04

Krasny den, holky. Jdu si k Vam pro radu, jestli budete vedet. Jsem momentalne na rodicaku, ale od 10.6. uz mi dr napsala zacatek materske na dceru. Papir uz jsem odevzdala v praci. Mam nahlasit tu zmenu i na up nebo staci az, kdyz se mala narodi? Dekuji Vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny