Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Hibou píše: Více
Tak pul kila rajcat je asi dost, i když si umím predstavit, ze to za den sním občas
Ale tak do salatu apod. patří i hromada další zeleniny. A půl kila kysaného zelí denně, to by mi bylo zle 100% ![]()
Teď si chystám jídlo do práce, mám k obědu salát, ten má cca 200 g ( mix listových, rajče, okurka, ředkvička),
zbytek je ovoce, jsem na 700 plus ještě banán, ten jsem nevážila, protože nevím kolik je slupka.
To kilo zeleniny a ovoce teda denně sním určitě.
Plus teda přidávám jídlo za celý den v práci. Alpro protože ABKM.
@Menton píše: Více
Nosim si podobne. Dnes mam salat 150 gr mrkev, 100 redkev a k tomu protein cottage. Vedle 2 kiwi. Na odpo citronovy protein. Kdyz drzim proteiny, nehoni me mlsna. Vecer bude salat a k tomu cizrnove kari s kusem krutiho.
Patrim k te casti populace, ktera, kdyby poslouchala, o co si rekne telo, tak je na cokolade, dortech a hranolkach ![]()
Snazim se jist zdrave, protoze se tak citim lip, nejsem otekla, mam dost energie a nesezeru vecer lednicku na posezeni. Zrovna minuly tyden jsem na sobe spachala experiment, kdy jsem si rano koupila ma benzince bagetu, pres den uzobavala male sladkosti, vecere se odehrala v Mekaci a druhy den jsem si dala sladke pecivo z pekarny na snidani, pak sendvic z benzinky a vecer pizzu. V sobotu rano jsem byla unavena, bez energie a nic se mi nechtelo jist (a kdybych opravdu nic nejedla, vecer sezeru lednicku i s pulkou spize). Absolutne nechapu, ze jsou lidi, co na tom dokazi prezivat bezne. I kdyz to mozna vysvetluje, proc je tolik naroda obezniho, nebo aspon s nadvahou.
Priste si na to hekticke cestovani asi nachystam krabicky ![]()
@Quinn7 píše: Více
To ovoce já taky, běžně sním tak 100 až 150 g ovoce ke snídani, občas ještě odpoledne, ale to max 100 g. Zeleniny zase mívám k obědu víc, plus samozřejmě ještě na večeři.
@Afrikana píše: Více
Jo krabičky jsou v takových případech nutností. Jinak potom z hladu sáhneš právě po takových typech potravin, jak si psala. A teda mimochodem, ty balené bagety teda nemůžu jíst odjakživa, nesnesu ten salát / máslo, prostě čím je to mazané. Ono všeobecně ty kupované pomazánky a saláty… Nechápu, jak to někdo může jíst. Fakt strašně mi to nechutná.
@Enitka píše: Více
no já si neumím představit ty gramy, já si prostě dávám do ovesný kaše půlku banánu nebo jabka a hotovo. Ovoce a zelenina jsou drahý, já to beru jako chuťovku, rozhodně ne na zasycení. ![]()
@Afrikana píše: Více
Presne, já zase klasické české kuchyni, případně italské a oriskach
Sladké a mekac mne nebere
@Enitka píše: Více
Bagety taky nemusím, ale pomazánky pultove s majonézou, to bych mohla, kdybych mohla
@Quinn7 píše: Více
Taky bych se tím nenajedla, po zelenině mám naopak hlad
Mám dneska sebou na oběd brokolicové placky (brokolice, červená čočka, česnek, cibule, cottage, mozzarela, mleté ovesné vločky, trochu chia semínek, bílky, sůl, pepř). Kuřecí kostky pečené. Společně vše dělané v HF. Takže rychlá akce. Jen čerstvá zelenina k tomu. Víc není třeba. Jedna domácí medovo-semínková sušenka. Je nalámaná, ať vleze do pidi misky a v podobně velké misce hrst ovoce.
Samotný cottage nebo mozzarelu bych přes krk nedostala. Když si je do něčeho zapeču. Tak nemám problém. Můj častý oběd. Jen střídám variace. Někdy květák, jindy cuketa nebo něco jiného.
@Kelsey1 Mohla bych tě poprosit o konkrétnější recept na ty placky? S přibližnou gramáží? Nebo děláš od oka?
Děkuji ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Připojuji se též s žádostí o podrobný recept. Placky miluju a ty tvoje vypadají skvěle. Mňam.