Muž bez sexuální touhy a chuti

Anonymní
19.4.26 18:27

Muž bez sexuální touhy a chuti

Zdravím.. chtěla bych se poradit, třeba máte někdo stejný problém. S přítelem jsme spolu něco málo přes 3 roky, mně je 21 a přítelovi 22.. když jsme spolu začínali chut na sex z obouch stran byla velká.. spali jsme spolu až po 5 měsících ale pořád jsme předtím dělali jine věci v podstatě i několikrát denně pokaždé co jsme se viděli klidně každý den, ja nechtěla mít sex než sem začala brát antikoncepci (triregol) přítel je můj první a mela jsem z toho zkrátka respekt a strach. Měli jsme sex klidně 3× denně a chápu že to časem opadne… ale trápí mě už dlouho náhlý pokles v takhle mladém věku jeste k tomu z přítele strany. Nejdřív to bylo 2× týdně což bylo ještě fajn. Ale ted to není klidne přes měsíc a ani žádný náznak chuti a ničeho a sem vedle neco skoro porad frustrovaná protoze bych sex mit chtěla klidně i každý den. Driv jsme se docela dost hádaly a několikrát se i rozešli a konverzace o sexu byla tak milionkrát a beze změny i když mi sám řekl že ho to štve a ze by to chtěl vickrat. On uz od mladého věku kdyz byl v pubertě skoro vůbec sám nemasturboval prý mu to přišlo nezábavné a tak začínám přemýšlet nad tim jestli má treba hodně nízké libido ale to mi nedává smysl vzhledem k našim začátkům… největší chuť na sebe máme když se dlouho nevidíme nebo se k sobě vracíme po rozchodu… pak pár dní to jde a zase to spadne zpátky. Myslim si že jsem přitažlivá a mam i dobrou postavu a hodně bujnou fantazii dokázala bych zkusit vše ale přítel je spis jen na postel…. Pokud mate nejake zkušenosti budu rada za nejake odpovedi ci rady. 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35956
19.4.26 18:41

Asi je čas přejít jinam, to nemá budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
19.4.26 18:44
@Anonymní píše: Více

poslat do oběhu, je vidět, že u mladých je tohle častý problém, chlapi nad 35-40 tento problém nemívají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
19.4.26 20:07

Takovych diskuzi je tu mraky,… lepsi to uz nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.4.26 20:19

Může to být psychika, zdraví, cokoli. A kdybys mu řekla, že nemusí jít jen o klasický sex, že budeš ráda když se spolu budete třeba jen mazlit a může Tě uspokojit jinak, k tomu je ochotný? Nebo ho to nezajímá když on není? Třeba by se v průběhu naladil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42685
19.4.26 20:37

Dvaadvacetiletej nešukačenko :roll: dovedeš si to představit za deset, patnáct let?? Když už teď se musíš doprošovat?
Ta blízkost a intimita během sexu tvoří základ vztahu, ten obrovský, pevný pilíř, o který se po letech stále můžeš opřít, až přijdou životní sra. čky.
O co se budeš opírat ty?
Víš, tohle bude stále horší, já bych to ukončila zavčas…
Jdu pohladit a políbit svého dvaašedesátiletého, k sexu vždy naladěného miláčka;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
19.4.26 21:08

Ahoj,

hele já půjdu proti proudu. Pokud je jediný problém postel,. tak se nebojte jít k odborníkovi,. protože to může být způsobeno hormony :nevim: nevidím důvod zahazovat jinak vztah založený na lásce kvůli libidu. :nevim: Ono se neustále nadává na mladou generaci, že pokud něco nejde na první dobrou, tak hned jdou zkoušet jinam (vztahy, studium, práce, apod.) a pak tady čtu rady jít jinam :nevim:

Pokud se máte rádi, zkuste odborníka - nevím zda urologie, nebo rovnou přes obvodáka sexuolog, či endokrinolog?

Pokud se rozcházíte protože to nefunguje na více frontách, tak ano, jít o dům dál. Pokud je chyba jen v sexu, tak bych to zkusila řešit. Odejít můžeš kdykoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
19.4.26 21:08

Nejste kompatibilní, rozejdi se s ním a už se k sobě nevracejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 23:20

@normalni zena nemáme vůbec problém s ostatními věci jako je třeba mazlení, asi bych si ani nedokázala užít tolik to uspokojení kdybych se ho musela zeptat aby to zkusil jinak.. koukam na to ze sveho pohledu že by mi bylo strašně trapně se sveho partnera ptát aby vás uspokojil kdyz s vámi teda nechce spát..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.26 23:22
@JancaS84 píše: Více

Bylo by to jednodussi kdyby v tom nebyly city.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.26 23:26
@chs.jasmin píše: Více
spíše jde jen o ten sex prijde mi že jsem dost často frustrovaná a někdy i nepříjemná a kolikrát se pohádáme protože když se mi něco nelíbí dam to dost najevo. Urcite se s nim budu muset poradit protpe se máme hodně rádi a kolikrát jsem si říkala že ten sex nějak přežiju že mi za to stojí, ale stejne se to casem nabaluje i kdyz se to snažím potlačit, prijdu si přitažlivá a mám se docela ráda..a “kluky” v jeho věku neznám ani jednoho co by mel takovy problém.
  • Citovat
  • Upravit
314
19.4.26 23:28
Tak i když nechce sex, měl by chtít blízkost a intimitu, pokud o ženu stojí, ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 23:29
@Betty MacDonald píše: Více
chápu děkuji, bohužel i když jsem to zkoušela ho opustit asi ho mam rada natolik že sem nedokázala vydrzet… a právě o to vic se ptam co mě tam tak táhne
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.26 23:31
@stinga píše: Více

Nedokážete si představit jak je to pro mladé slečny těžké ze jejich muž s nima skoro ve 25 letech už nechce spát.. že večery vypadají nějak takto: udelat si večeři, pustit si nějaký film, vykoupat a stale čumět do telefonu rict si dobrou a jit spát a to jeste spolu nebydlíme takze by jsme se na sebe měli těšit ale ono nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.26 23:32
@pikola píše: Více
občas nad tím také přemýšlím.. jenže se k tomu nemůžu dokopat furt verim že to bude lepší..
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová