Vztahy, kamarádství s výhodami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.4.26 20:41

Vztahy, Kamarádství s výhodami

Ahoj, potřebovala bych s něčím poradit…Shrnu to nějak ve zkratce…Cca před 3 roky jsme se seznámila s jednou holčinou a tak moc jsme si sedly, že jsme si domluvily kamarádství s výhodami…Byla to moje úplně 1. $exuální zkušenost, takže jsem si k ní svým způsobem vytvořila pouto (ne zamilovanost)…O pár měsíců později ani nevím, co se stalo, ale mezi námi to ukončila…Rok jsme o sobě nevěděly a pak najednou jsme se potkaly ve vlaku…Povídaly jsme si a pak mi řekla, že mě chce políbit, ale neví, jestli je to dobrý nápad, tak k tomu ani nedošlo…Nějak jsme si psaly a v lednu 2025 jsme se spolu zase vyspaly…A pak zase nic…Přišlo mi, jako kdyby se mnou nechtěla komunikovat, tak jsem to nechala být, ale byla jsem docela smutná…No a teďka v říjnu jsme se znovu setkaly, povídaly jsme si, ale viděla jsem na ní, že chce opět něco víc, jenže já jsem nechtěla, tak se stáhla a zase přestala komunikovat…A teď v lednu jsem začala nově pracovat v jedné restauraci v našem městě, kde obě bydlíme a potkaly jsme se tam..Měla tam s přáteli nejakou oslavu či co…Řekla mi,,ahoj zlato" a cely večer se na mě usmívala, jenže další den jsem se dozvěděla, že má přítelkyni…Zarazilo mě to a byla jsem taková z toho v háji…Nechce si se mnou psát, ale sleduje moje profily na sockách a celkově se o můj život zajímá…Nechápu, co si mám z toho vzít a jsem zmatená…Jaký na to máte názor a co byste v mé situaci dělali vy?..Moc děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
445
13.4.26 20:59

Ahoj, pokud by s tebou chtěla víc než spát, vypadalo by to jinak. Teď má navíc přítelkyni, tak to nech být a poohlédni se jinde. Když jste si na začátku nastavily, že jde jen o přátelství s výhodami, asi nelze očekávat něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
13.4.26 21:52

Asi chce kamarádství s výhodami, ale partnerku má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35429
13.4.26 21:59

Chce tě jen na sex. Pokud ty chceš něco víc tak to utni úplně. Jinak se v tom budeš pořád placat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.26 21:59

@Semtex Ale proč by to tak chtěla?…Nechápu totiž co za tím vším sleduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
13.4.26 22:25
@Bambulka275 píše: Více

Chce asi prostě občasný sex s někým jiným, než s partnerkou, navic :nevim: nevim, neprijde mi to nejasné :lol: a k tomu se kamarádit, obcas se potkat, napsat si a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
13.4.26 22:55

Tohle je typické chování pokud jde tomu druhému jen o sex. Blbý je, že tebe to evidentně trhá na kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.26 07:32

Ona tím nic nesleduje, ty v tom hledáš něco více. Prostě chce sem tam sex, jinak nic. Možná ráda flirtuje, možná si ráda jen tak užívá, ale nic víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.4.26 11:17

Njn, holky těžký to maj. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...