Přitahují mě starší ženy v rozmezí 30-50 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.26 18:15

Přitahují mě starší ženy v rozmezí 30-50 let

Ahoj, mám takový menší problém 😁 je mi 21 let, a přitahují mě ženy v rozmezí 30-50 a strašně mě láká mít tu zkušenost s nimi i v posteli, a s holkou v mým věku to vždycky nebylo moc ono, protože mě fascinuje tato představa, je to nějaká diagnóza nebo je to normální? 😅 díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2989
11.4.26 18:42

Může to být normální. Ale někteří muži (kluci) si tím kompenzují patologické vztahy s matkou, popř. absenci matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
11.4.26 18:50

Vetsinou to jsou panicove, kteri nemohou sbalit holky jejich veku, tak rikaji “ze jsou na starsi” a doufaji, ze je nejaka mamina zauci. Jses tady spravne 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
11.4.26 18:55
@Anonymní píše: Více

Myslím, že je to celkem běžné a dá se říct i normální, aspoň co mám vypozorováno v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.4.26 19:01
@Fukitol píše: Více

Tady je mnoho žen na oslovení mamina, zvlášť od těch mladíčků, oprávněně alergická. A většinou, když si tady tito mladíčci dají inzerát, tak se žádná nechytí a oni píšou opětovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
11.4.26 19:03
@Klopotkova píše: Více

ja vim, proto jsem uz jako dite v obchode oslovoval ty jezibaby za pultem “mlada pani” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 19:08

@Fukitol ahoj, asi jsi si to pořádně nepřečetl, ale už zkušenost mám, o tohle vůbec nejde, já si mohu vrznout v podstatě kdy chci, ale nepřitahuje mě to tolik jak ke starším ženám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.26 19:14

@teroonka vztah s rodiči mám hrozně krásný, a v tomhle ten problém určitě není

• Citovat
  • Upravit
4256
11.4.26 19:20

tak to pak kontaktuj basnika Koptika a budes mit info primo od zdroje 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
11.4.26 19:46

Úchylek je celá řada, tato je naštěstí neškodná… 8)
PS: je mi 41.. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
11.4.26 19:52

Je to normální. Každý má nějakou preferenci. A je normální i to, že vás to s vrstevnicí nebaví. Prostě nemá ten faktor té zralosti, která vás bere… Když chcete starší, najděte si starší. Ono třeba těch 10 let není u dvou dospělých lidí tolik, kolik se na první pohled může zdát. Vždycky totiž jde i o ty konkrétní jedince. Znám i pána, který byl s o 20 let starší ženou. Miloval ji tak, že se o ni staral až do její smrti. Byli šťastnější než lecjací stejně staří partneři. A už několik let trvá na tom, že jinou už nikdy nechce. Už je nějakou dobu v důchodu, tak se tomu asi dá věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 20:03

Tak jsou i ženy 40+, které preferují v sexu mladé tělo s výdrží. Fakt v tom nevidím problém. Užívej si se staršími, ono se to v určité fázi života změní a pak budeš chtít mít v posteli zase ty dvacítky.

• Citovat
  • Upravit
35437
11.4.26 20:43

To také všichni tí panicové tvrdí! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 20:44

@jege nemám potřebu nic dokazovat, jestli si to myslíte, budiž :*

• Citovat
  • Upravit
14556
11.4.26 20:52

Jestli tě přitahují starší ženy, tak si nějakou takovou prostě najdi, ne? :lol: není to nic nenormálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová