Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Píšeme si téměř denně, vždycky večer mimo víkendů. A vídáme se hodně málo. Ale sme zadani oba, vytížení pracovně i doma. Někdy to vyjde 2× za měsíc, teď sme se třeba neviděli od konce ledna. Vyhovuje nám to tak oběma. Častěji by to ani nešlo, máme mezi sebou i větší vzdálenost a je i tak menší riziko že se to provalí.
@Anonymní píše: Více
aha, my si právě třeba i týden nenapíšeme - to je maximum, vidíme se 1-4× za měsíc, ale přijde mi to málo, oba jsme zadaní
OMG, to opravdu? Když pominu, že se scházíš s někým, kdo má rodinu, děti… Tohle ti opravdu stačí? Být na druhém nebo třetím místě?
Píšeme si někdy 3dny vkuse apak třeba měsíc nic. Vídáme se max1 měsíčně. Pro oba ke to zpestření. Ja mam doma skvěly sex. Ale manžel hodně cestuje a masturbace me moc nestačí. Jsem pak podrážděna má rodinu. Milenec má zřejmě velkou potřebu sexu. Jestli doma má málo sexu nebo žádný (aktuálně čekají dítě) nevim. O partnerech se zásadně nebavíme. Nic po něm nechci, jen občas ten sexuální relax.
A nebydlíme nestejném městě. Známe se vlastně už 3 roky.
@edittina3 píše: Více
oumajgadaci tohle moc nechapou, nic si z toho nedelej ![]()
A jak často by ses s ním chtěla vidět? To mate cca 1× týdně
A vy co jste nevěrní, umíte si představit, že to samé vám dělá partner a pak by to třeba prasklo, jak byste se zachovali, řekli byste - pohoda já ti taky zanáším, nebo budete hrát divadlo o zradě a ublížení? Co když milenec/milenka toho střídá víc a vy partnery doma něčím nakazíte? Já osobně nevěru odsuzuju, ale každý podle svého gusta. Jen tyhle otázky by mě zajímaly..
@KáťaKašpi píše: Více
kdybych zjistila, že má manžel taky milenku, tak bych to asi snesla mnohem lépe než kdybych byla věrná ![]()
Ale asi by te to ranilo že? Nebo bys mu v tu chvíli přiznala že si taky nevěrná? Chápu, že to je co by, kdyby a asi i docela těžký otázky. Já si to prostě nedokážu nějak představit, takže se ptám tady těch, co to zažívaj. Hele Pepo, pohoda, já mám támhle v Horní Dolní Lojzu, ale jako furt tě miluju, tak to můžeme nějak kombit, nebo by to ve chvíli provalení skončilo, však to musí být zahul i pro toho kdo je nevěrný, aby se neprorekl nebo něco. ( Milane dneska jsem zažila tak super sex, Ježíš promin, já se spletla, to jsem tobě říkat nechtěla
![]()
Ahoj, zajímalo by mě, jak často si píšete/voláte s ženatým milencem a jak často se scházíte?