Milenec - jak často si píšete/voláte a scházíte se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.4.26 09:01

Milenec - jak často

Ahoj, zajímalo by mě, jak často si píšete/voláte s ženatým milencem a jak často se scházíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.4.26 09:12

Píšeme si téměř denně, vždycky večer mimo víkendů. A vídáme se hodně málo. Ale sme zadani oba, vytížení pracovně i doma. Někdy to vyjde 2× za měsíc, teď sme se třeba neviděli od konce ledna. Vyhovuje nám to tak oběma. Častěji by to ani nešlo, máme mezi sebou i větší vzdálenost a je i tak menší riziko že se to provalí.

• Citovat
  • Upravit
296
10.4.26 09:15

Já mám docela rád statistiku. To jsem zvědavý na data. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 09:22
@Anonymní píše: Více

aha, my si právě třeba i týden nenapíšeme - to je maximum, vidíme se 1-4× za měsíc, ale přijde mi to málo, oba jsme zadaní

• Citovat
  • Upravit
23
10.4.26 09:29

OMG, to opravdu? Když pominu, že se scházíš s někým, kdo má rodinu, děti… Tohle ti opravdu stačí? Být na druhém nebo třetím místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 09:31

@edittina3 ano, on taky není na prvním místě ;)

• Citovat
  • Upravit
296
10.4.26 09:33

@edittina3
Co blbneš. Je to pořád na bedně. A to se cení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 09:57

Píšeme si někdy 3dny vkuse apak třeba měsíc nic. Vídáme se max1 měsíčně. Pro oba ke to zpestření. Ja mam doma skvěly sex. Ale manžel hodně cestuje a masturbace me moc nestačí. Jsem pak podrážděna má rodinu. Milenec má zřejmě velkou potřebu sexu. Jestli doma má málo sexu nebo žádný (aktuálně čekají dítě) nevim. O partnerech se zásadně nebavíme. Nic po něm nechci, jen občas ten sexuální relax.
A nebydlíme nestejném městě. Známe se vlastně už 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
4256
10.4.26 11:14
@edittina3 píše: Více

oumajgadaci tohle moc nechapou, nic si z toho nedelej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
10.4.26 11:36

Vidíme se denně doma Je ženatej se mnou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8291
10.4.26 12:14

A jak často by ses s ním chtěla vidět? To mate cca 1× týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
10.4.26 13:04

A vy co jste nevěrní, umíte si představit, že to samé vám dělá partner a pak by to třeba prasklo, jak byste se zachovali, řekli byste - pohoda já ti taky zanáším, nebo budete hrát divadlo o zradě a ublížení? Co když milenec/milenka toho střídá víc a vy partnery doma něčím nakazíte? Já osobně nevěru odsuzuju, ale každý podle svého gusta. Jen tyhle otázky by mě zajímaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 13:09
@KáťaKašpi píše: Více

kdybych zjistila, že má manžel taky milenku, tak bych to asi snesla mnohem lépe než kdybych byla věrná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
972
10.4.26 13:15

Ale asi by te to ranilo že? Nebo bys mu v tu chvíli přiznala že si taky nevěrná? Chápu, že to je co by, kdyby a asi i docela těžký otázky. Já si to prostě nedokážu nějak představit, takže se ptám tady těch, co to zažívaj. Hele Pepo, pohoda, já mám támhle v Horní Dolní Lojzu, ale jako furt tě miluju, tak to můžeme nějak kombit, nebo by to ve chvíli provalení skončilo, však to musí být zahul i pro toho kdo je nevěrný, aby se neprorekl nebo něco. ( Milane dneska jsem zažila tak super sex, Ježíš promin, já se spletla, to jsem tobě říkat nechtěla :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 13:23
@KáťaKašpi píše: Více

třeba to jednou pochopíš ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie