Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Takže spolu jste kvůli čemu? Kvůli dětem?
Asi ne, já jsem v tomhle nekompromisní, nevěru jsem zažila a je to pěkný hnus 🤮, i tak díky za odpověď ![]()
Aháá takže je to skoro spíš taková prevence, co kdyby…
Teda mám z toho husí kůži, jak si tady rochníte jak často a jakým způsobem podvádíte manžely… sám jsem se loni dozvěděl, že jsem paroháč už 9 let, a asi to ze sebe nikdy nedostanu…
Příspěvek upraven 10.04.26 v 14:29
@KáťaKašpi píše: Více
My mame otevřenější vztah. Víme, s kym ten druhy je. Sdílíme s manzelem svoji polohu. Mame kontakt na toho s kým ten druhy zrovna je. Cas od casu jdeme na testy. A samozrejme používáme kondomy. A obecně to nepřeháníme. Ja tedy častěji, to je fakt… nežárlíme. Přejeme si hezky zážitek. A víme, že se jinde nezamilujeme. Je to jen sex.
Víme, že se nezamilujeme, to přeci nemůžeš nikdy dopředu vědět ne? ![]()
Většinou se udržovala frekvence 1× týdně setkání a psali jsme si jak s kým…někdo na to nebyl a řešili jsme jen koordinaci schůzky nebo jen nějaké zajímavé události…s někým jsme si psali denně. Spíš to vyplývalo z toho, jak moc jsme si měli co říct i mimo sex nebo i jak moc bylo potřeba dbát na diskrétnost.
Teď už nejsem zadaná a ten poslední se tváří, že chce být zanedlouho se mnou (jeho volba), takže se vidíme tak 3× týdně, někdy tu spí, jezdíme na výlety, chodíme na akce a do klubů, píšeme si denně a dokonce si i voláme denně (to je u mě novinka, mám lehkou fobii z telefonování, takže to moc neprovozuji jinak
)
@KáťaKašpi píše: Více
Tak nemuzu. Ale jsme spolu 30 let a mame toho společně hodně za sebou. Důvěřujeme si, líbíme se jeden druhému, vážíme si jeden druhého, je nám spolu fajn, smějeme se stejným věcem.. Pomůžeme si v jakémkoliv pruseru.
@iamswan píše: Více
A co jsi udělal pro to, abys parohacem nebyl?
My píšeme denně a vidíme se 3-4× týdne. Já jsem svobodná, on ženatý.
Voláme si a píšeme si každý den. Klasika zpráva pro dobré ráno i pro dobrou noc. Jestli se stalo 3× za půl roku, ze jsme si nestihli zavolat? Vidíme se v práci 3-5× do týdne, soukromě 2-3× do týdne, jak to vyjde. Mám ten luxus, že se nemusím ohlížet na to, zda a kdy mu můžu napsat. Scházíme se u me doma - on ma klíče od bytu. A nebo klasické rande někde venku Já jsem svobodná, on ženatý.
Hustý, nechtěla bych, aby muž měl kontakt na mého dlouholetého milence.
Píšeme a voláme si každý den, kromě neděle. Vídáme se cca 1× za měsíc, jednou za rok jsme spolu celý víkend a 1× za rok celý měsíc. Jsem vdaná, on ženatý, děti dávno dospělé.