Manžel chce sex každý den, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.26 23:37

Manžel chce sex každý den

Ahoj, rovnou se vrhnu na otázku, která mě tíží už dlouhý čas. Jak často máte sex s manželem/přítelem? Můj manžel to chce každy den, když nemůžu skrz menstruaci, tak chce orální styk. Kdyz nejsem svolna, okamzite zmeni postoj z mileho cloveka na sprosteho. Dokaze byt tak osklivy a sprosty, ze se mi odpor v sex akorat vic prohlubuje. Jsem s manzelem od mladi a pred nim jsem mela pouze jeden vztah na dalku, takze po sexualni strance jsem nebyla vubec zkusena. Manzel od zacatku nasadil latku, ze to chce porad, proto jsem si myslela, ze je to nejak normalni, ze touzi po me. Ale pred casem mi rekl, ze sex je o tom, ze to potrebuje. Takze mi v hlave probehlo, ze to neni kvuli me a pritazlivosti, ale jen kvuli jeho potrebe. Mame spolu dva syny a uprimne nevim co s tim. Doslo mi, ze po sexualni strance jsme kazdy jinde, mne by stacilo 2-3tydne, ale manzel opravdu vyzaduje kazdy den. Kdyz to neni, je zly. Nevim co si s tim pocit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
11.4.26 23:50

Chtít může, to je asi celé. Nejsi kus masa, tak si začni vážit sebe sama! Mě se vždycky otvírá kudla v kapse když tohle slyším nebo čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.26 23:58

Z tvého příspěvku je mi na :poblion: Můj chlap to měl stejně jako ten tvůj. Teda ne až tak úplně, že by to muselo být úplně každý den, ale dost často. Nechápu to myšlení chlapů, že jim je jedno, že jim jen tzv. podržíš, aby byl klid. :poblion: :poblion: :poblion: Ty tlaky jsou hrozny…Ale měla bys to dělat jen když ty chceš. Nenechat se do ničeho nutit. Ten vztah je podle mě dlouhodobě neudržitelný.

• Citovat
  • Upravit
15549
12.4.26 01:12
@Anonymní píše: Více
Škoda, že si na to nedošla už dřív…
No co no? Každý má jinou sexuální potřebu, tak jednou si to rozdejte vy dva a další den, ať si to užije sám se sebou, když holt jinak nedá. :P :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
12.4.26 02:02

No nevim…a vsimla sis toho az ted? Kdyz uz mate dva syny? Jsem divna ja, kdyz se mi ta diskuse nejak nepozdava? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
12.4.26 06:19

Budete si muset vážně promluvit, nutit někoho do sexu, to prohloubí odpor a půjde do to kopru. Není nic horšího než sex z povinnosti, z nátlaku. To tě úplně odrovna psychicky a zhnusi se ti to tak, že nebudeš chtít vubec.
Myslím, že sex 2-3× týdne je udržitelný, ať se uspokojí sám, když potřebuje koule prázdný co den :roll: a jestli to nebude akceptovat, nevidím v tom dlouhé trvání. Promiň, je to fakt sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15092
12.4.26 06:32

Vyžaduje sex..když ho nemá je sprostý. No tak ten by šel. Hovado myslící jen pérem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
12.4.26 06:54

Podle me je to už tady o závislosti. Je rozdíl, když by chtěl denně, protože je mu to příjemné, ale jestli je pak už i sprostý, tak je podle mě už závislý.. stejně jako alkoholici nebo narkomani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
12.4.26 07:34
@Anonymní píše: Více

Tak chtít může, to je asi tak všechno. Když nemůžeš tak vyžaduje orál jo? Akdyž nic není, tak je sprostej. Chová se k tobě jako k sexuální otrokyni. Když nemůžeš, nebo nechceš, tak mu doporuč že má i ruce. A ano, bohužel máš pravdu, není to o tvé přitažlivosti, ale jeho potřebě. Tímhle ale dosáhne jen toho, že s ním přestaneš spát úplně. Hnusil by se mi, a to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42148
12.4.26 07:53

Bože, ženy, kam na ta hovada chodíte?
A abych byla upřímná, taky se mi to nezdá, anebo žiju v úplně jiné bublině…
Zašpásujem si dnes? Nee, jsem hotová z práce, jasně, chápu, ale zítra ti to nandám :mrgreen:
Taky to může být naopak, že, miláčku, promiň, jsem po těch nočních nedospanej, necháme to na víkend? jistě, zlato…
Mě by nikdy nenapadlo, že to může být jinak.
Ten chlap je primitiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
12.4.26 08:02

Chtít muze. Tim to končí. Kdyby na me chlap byl hnusnej a sprostej pokaždé, kdyz bych odmitla sex, kterej by za vsech okolností a vzdy chtel denne, tak by to dávno nebyl můj manzel. Pokud neni ochoten hledat konpromis a misto snahy o reseni vyzaduje, aby vzdy bylo po jeho, tak ryhle pryc od nej. Ja jsem proti rozvodum, pro řešení krizi, pro zachování rodiny, pro snahu o nápravu vztahu. Ale nejaky hranice mám. A ty by sis je urychleně mela vytvořit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35429
12.4.26 08:07

Máme sex tak jak nám to vyhovuje oběma od začátku. Když jeden nemůže ze zdravotních/jiných důvodu tak se ten druhý obslouží sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.4.26 08:08

Ne, i když jindy naivně věřím v pravdivost zakládaných témat, tady se mi to nezdá. Nahozená udička při nedělním ránu, aby se rozvířila vlna emocí. Vsadím se, že se zakladatelka už neozve. Kdyby náhodou, čistě náhodou byla skutečná, tak už je asi hodně let jen sexuálním nástrojem svého muže, kterému porodila dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12809
12.4.26 08:38

Tak, jak je to pospáno, jedná se o sexuální násilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4191
12.4.26 09:05

A takový sobec je i mimo sex? Myslí jen na svoje pohodlí a potřeby, vždycky musí být po jeho?
Nechce se mi totiž věřit, že by sex byl váš (jeho) jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová