Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
no asi je nám všem jasný, že jste si to měli vyjasnit už na samotém začátku a teď už je pozdě. Pokud je sprostý, když to nemá jeden den, jde už o feťáctví = měl by navštívit sexuologa a jít se léčit. Bez legrace a shazování, tohle je již psychická porucha, kterou očividně sám nezvládá. Pokud mu nebudes po vůli tak co, najde si milenku, znásilní nějakou ženu v parku? No fuj!
Bože díky za ty dary co jsem si našla za chlapa. Jsme spolu od mých 17ti a nikdy, NIKDY za těch 17let na mě neudělal nátlak kvůli sexu. Jasný, někdy se vztekle otočí a zavrčí „dobrou“ ale to po po odmítnutí dělám i já, ještě mu naložím i druhý den
jasně, že někdy jsme z toho mrzutí, ale tak nějak v mezích. ![]()
Takže moje rada: Promluvit si o tom a rovnou mu pak předat kontakty na terapeuty, kteří se tímto zabývají.
bude sice nadávat a bude vzteklý, ale opravdu to není normální. Je to jako když feťák nebo alkoholik nemají dávku.
Mít touhu, potřebu je věc jedna. Nutit druhého a ještě být sprostý je věc druhá. Je normální mít chuť každý den? Ano, stejně jako je normální nechtít vůbec. Sexualita je barevná. Je normální to vyžadovat? Ne, ne, ne a ne!
99% lidí se ve svém životě občas a nějak musí sexuálně omezovat. Nikdy a nikdo není schopen naplnit vždy a plně sexuální potřeby druhého člověka. A to i v sexuálně spokojeném vztahu. Takže ať se probere. ![]()
Niekto sex potrebuje raz do roka, niekto raz za den…
Kedze kazdy to mate inak tak je to o tom ci dokazete najst nejaky spolocny zaver ktory by vam vyhovoval obom. No a ked ho nenajdete tak dalsia otazka je ako moc to vadi, pre niekoho je to velky problem a pre niekoho nepodstatna malichernost.
Zase to nieje tak (ako sa to tu snazia niektore zeny prezentovat) ze sex (a obecne akakolvek aktivita) moze byt vo vztahu iba ked chce zena. Ste dvaja tak sa dohodnite. Vztah nieje o tom ze zena sa stava vlastnictvom muza, ani o tom ze muz sa stava vlastnictvom zeny. Ste dvaja a s velkou pravdepodobnostou mate mozog obaja. Tak sa dohodnite!
Osobne mam problem s tym ze ti az teraz po tolkych rokoch zahadne doslo ze ta sex vlastne nebavi. Nebude to tym ze si chcela novy byt, auto alebo oblecenie a manzel neurobil to co sa po nom pozadovalo tak hladas cestu ako ho potrestat?
Asi som tym uz znamy, ale pre pripad ze by si to este nevedela tak je dobre si toto vyjasnit skor ako po dvoch detoch! Ja to potencialnej partneke hovorim na prvom/druhom rande aby bolo v tom jasno - teda este predtym ako na sex samotny dojde.
Pošli ho za mnou.
. Mne bude za chvíli 40,mám náročnou práci, kterou dělám i v noci. Starám se o kde co a sex bych chtěla jako o život. Estrogen je na vrcholu. Manzel věčně spí, stačí mu to taky dvakrát za týden. Nevím, asi si to začnu dělat sama. Kolikrát jsem s ním o tom mluvila, k ničemu jsme se nedobrali.
@Švédka87 píše: Více
@Černá Madonna No je to pro mě odreagování a odpočinek. Po celém dni nebo noci se na to těším.
Se divím, že si to už dávno neděláš sama.
Já bych chtěla aspoň 2-3× týdně, je mi 49. Tomu mému by to stačilo jednou týdně a pro mě je to prostě málo, tak si to řeším sama.
A já myslel, že chlapi furt jen s tím blbým sexem otravují a ženský na to nejsou
Neee, kecám. Myslel jsem si to jen prvních 15 let mého sexuálního života
Teď už na pohádky nevěřím.
@Anonymní píše: Více
Prý 2-3× týdně!?
Kaviárovy tousty! ![]()
Já bych chtěl také každý den (možná), ale stačilo by aspoň o Vánocích.
![]()
Jop mam to uplne stejne, narocna prace, a to odregovani v posteli ma proste na psychiku vyraznej vliv.
@Veselej kluk plno chlapu zpohodlní a zlenivi. Myslí si že nás mají jiste.
Nebudu ti lhat mila Svedko, spatne jsme si vybrali…
Citově tě vydírá přes sex. To vykazuje známky asociálnosti, manipulace a nedostek respektu. Sex je jen špička ledovce. Nevěřím že se tyto rysy nepropisijí i v jiných oblastech.
@Černá Madonna píše: Více
A jak to mám vědět, když si to nemohu ověřit? ![]()
Každý chce to, co nemá, ale těžko může vědět, jestli by to tak chtěl, kdyby to měl… ![]()