Vtipné hlášky našich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17271
18.5.26 09:36
@azaleila píše: Více

A znáte tu upravenou verzi Hepy brzdej tů jů, já tě nemiluju, nepřišla jsem kvůli tobě ale kvůli dortu";) to teď zpívá naše všem oslavencům včetně babičky :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
18.5.26 09:42

Nevim jestli jsem to sem už nepsala, ale rodinná historka s narozeninami a dortem…
Bylo jsme malí, asi školkový rok.
Brácha u krájení dortu " To je pro Andulku? Takovej velkej?"
Máma „Ne, to je pro tebe.“
Brácha, zklamanè „Pro mě? Takovej malej?!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17271
18.5.26 09:50
@Anna766 píše: Více

Všechno je relativní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
18.5.26 10:05
@Jahudka82 píše: Více

To byl výsledek toho, že jsme se narodili přesně po roce, ve stejném měsíci dokonce a slavili jsme dlouho narozeniny (neochotně a neradi) spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.5.26 10:12

Zajímalo by mě, jak jednou bude tahle diskuze připadat zábavná vašim dětem, až ji objeví třeba jejich spolužáci. Zvláště když některé z vás jsou zcela jasně rozpoznatelné, pokud vás někdo v reálném životě zná. A přesto se nerozpakujete tady uvádět ztrapňující hlášky, intimní detaily či zdravotní diagnózy vašich dětí včetně jejich reálných jmen a věku. Fakt byste se měly některé zamyslet… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17271
18.5.26 11:10

Tak už tady byly návrhy udělat z toho uzavřenku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3438
18.5.26 18:26

@Dnkhh Tak se zase uklidnime… ludia ktory ich poznaju osobne tie pribehy uz zrejme poculi priamo osobne… Mna tiez kto pozna osobne uz identifikoval aj tu, a kto nepozna tomu je k nicomu vediet ze som si vcera 2× grgol a 3× prdol :-D

Ak ta to nejako intenzivne trapi tak ti doporucujem prejst si rajce a vsetkym ktory tam maju vystavene svoje (alebo cudzie) nahe deti napisat ze to moze byt pre tie deti v buducnosti rizikove.

Najvtipnejsie odpovede mozes poslat do tejto skupiny nech sa pobavime vsecia. Som strasne zvedavy ako taky stret/test s tvrdou realitou ovplyvni tvoj nazor.

A ak chces byt fakt tvrdas tak mozes k tomu pridat boj za prava zvierat, predsa kocicka nemusi byt povinna znasat narodeninovy klobucik a urcite je to tyranie ked jej ho nasilne nasadime ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
18.5.26 19:21

@IcePlanet7 mě to tady dcera lajkuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
18.5.26 19:25

Dceřina kamarádka " Ta vaše babička je roztomilá, malá, kulatá a bělovlasá?"
Dcera „Ona je mladá a hustá!“
Vnučka, se zamyslela „Ona je stará! A hustá!!“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17384
18.5.26 19:38
@Dnkhh píše: Více

Copak Ty jsi za nováčka, že znáš nás všechny, které tu diskutujeme? Ty jsi mi nějaký zkušený nováček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33579
18.5.26 22:55
@Jahudka82 píše: Více

A mělo by to smysl? Vaše děti odrostou, přestanete sem dávat jejich hlášky, noví nepřijdou, nebudou o skupině vědět, skupina postupně umlkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33579
18.5.26 22:56
@azaleila píše: Více

To ti kritici vždycky :D náhodou jdou v pondělí kolem, přečtou si 1618 stran dětských hlášek a hned dostanou chuť se zaregistrovat a něco k tomu napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17271
18.5.26 23:45

@adresa i to je možný. Ale pravda je, že ten návrh tu zazněl celkem nedávno, a nepřišel mi zas tak mimo mísu právě vzhledem k docela podrobným informacím o dětech. Dneska nevíš no. Kdo co kdy kde vyšťourá. Jde i o bezpečnost. Vždyť spousta diskusí tady z emimi se mi nabízí na úvodní stránce, když pustím google, viz screenshot. Tohle je zrovna odkaz na deníček. Trollík to trochu přehnal a nafoukl, ale zas tak daleko od pravdy to není. Taky někdy váham, co sem dát, už jsem tu toho pod nickem napsala dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33579
19.5.26 07:58

@Jahudka82 to vše je pravda. Musí si člověk holt rozmyslet co na net pustí a případně být připravený, že ho někdo pozná. Zrovna dětské hlášky mi přijdou úplně nevinné a ani v tom ostatním, co se tady probírá, nevidím nebezpečí pro „autorky“. Ale to je už na každém, co na sebe poví
Spoléham na slušnost lidi, že i když tady poznají někoho, koho znají osobně, tak to tady neprovalí a nezačnou vykrikovat „jo tak ty máš skvělého muže, jo? Aha a že měl před lety dluhy a docela chlastal, to bylo super, žejo. A jedete na Maledivy, hm, hlavně že máte místo auta rezavou káru“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.5.26 13:53

Malé teorie: „beach volejbal je vlastně hra pro jednoho, když je dost rychlej…“ :mrgreen:

Na hřišti po mně lezl pavouček, úplně malinkej. Tak jsem ho vzala na ruku a říkám: „podívej, Mimi“
Mimi: „fuj, mlavenci nejim!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect