Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte někdo, zda dřevěná vláčkodráha a a utodráha, která tam bude v prodeji od četvrtka příštího týdne, je kompaktibilní s ostatními dřevěnými vláčkodráhami, hlavně mi jde o zn. MAXIM. Děkuji. V.
Rozklikla jsem si letak a pisi tam, ze je moznost rozsireni o bezne sady drevenych kolejnic, takze podle me to bude kompatibilni. Diky za super tip, to rozhodne detem koupim! ![]()
Mě se totiž líbí spojení té vláčkodráhy s autodráhou, která má dvě koleje, ještě jsem to nikde jinde neviděla..
@valouchv Vypada to fakt perfektne! Ja bych to koupila, i kdyby to nahodou nepasovalo na koleje co mame, za tu cenu! Ale urcite to bude pasovat, my mame koleje snad vsech existujicich znacek a krome ikeackych, ktere tam jdou trochu na silu, ale jdou, k sobe pasuji vsechny, tak toto bude stopro taky pasovat!
@my_nickname koukni na jejich stránky, je to cena za jednu. Ale i tak celkem dobrá cena. Ale to je tak stepovat před lidlem na sedmou hodinu ve frontě a pak se hodně bít
![]()
No uz vidim ty davy.. drahy jsou moc pekny.syn je na to jeste maly, ale klidne bych si vyhrala sama
![]()
@maminka159 Ja myslim, ze nesezenes, u nas v obchode to bylo vsechno za pet minut pryc ![]()
@maminka159 píše:
Prosím, nevíte, kde v Praze jsou ještě k sehnání? Zkoušeli jsme dvě prodejny a smůlaChtěla bych jí k Vánocům pro syna
Na stranky www.vlacky.cz jsi nekoukala, tam je maji taky ![]()
Pokud by měl někdo zájem o vláček maxim, tak prodávám, dostali jsme k Ježížkovi dva..cena by byla 440 i s poštou, v originál balení..neotevřené
@Hanka79 píše:
Na stranky www.vlacky.cz jsi nekoukala, tam je maji taky
To jste myslela tu stejnou jako od Lidlu? Byla fakt bezkonkurenční, vláček elektrický a ještě do něj i do vagonků šly vkládat panáčky… Také jsem tu dráhu chtěla (i tu silnici), manžel tam byl na sedmou, ale zapomněl si peněženku, tak se vracel
Takže prd ![]()
Pokud máte v Lídlu nějakou paní prodavačku, se kterou se zdravíte, bavíte, doporučuji nelenit se zeptat, zda by Vám takové extra zboží neschovala. ![]()
Nevite nekdo, jestli budou letos zas v nabidce vlackodrahy?