Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky ukořistily jste to co jste chtěli v lidlu? U nás byla hrůza, jako každý rok na dřevěné hračky. CHtěla jsem pro malého ten vláček s kostičkama za 129kč a v 7:05 nebyl ani jeden, tak nevím, zda ho vůbec dostali, nebyla tam ani cenovka..tak jsem místo toho vzala sadu dřevěných autíček na koleje za 99,90. Vláčkodráha u nás v 7:05 už taky nebyla, jen ta dřevěná dráha na autíčka, ta tam ještě byla.
My mame vse.
Nakup asi za 4 a pul tisice.
Ale mame tam ten drahy domek pro panenky. Ten budu schovavat na narozeniny a o zbytek se podelime s babickami.
Manzel si privstal, aby byl uz pred otevirackou v Praze.
Pry to byl mazec. Obvykle je u nas natresk, tak jezdi do Prahy, tam je volneji, ale tentokrat pry,,bojovali,, i lidi v Praze.
Asi hodne brali ty vlackodrahy. My ji tedy nechteli zrovna.
Holky tak Lidl Příbram, stála jsem tam už od 6:40 a byla jsem už 6, těsně před sedmou tam stálo už cca 30 lidí, takový nával jsem nikdy nezažila, všichni běželi pro vláčkodráhy a pro domeček pro panenky
jak se otevřeli dveře rozeběhli se lidi bez košíků, já si vzala košík, kam bych to pak dávala. No myslela jsem, že mě tam udupou
v 7:20 byla vláčkodráha pomalu rozebraná. Nějaký chlapi se tam smáli, že z toho Lidl udělal hračkový den, sami měli u kasy plné košíky hraček. ![]()
Jsem v šoku - všude jsou fronty před Lidlem ještě dříve než otevře? To mají snad v každé domácnosti už vláčkodráhu, ne? No já ji teda mám už taky.
To jsou ty hračky o tolik levnější než v normálním hračkářství?
Holky taky jsem byla dnes poprvé v Lidlu před 7 a musela se smát
vzpomněl a jsem si na fronty za totaqce na banany
, ale nakoupila vše co se masinek týká babičky a strejdove mají pro prcka dárek akorat ta suma je děs 4000 kc a u nas taky utíkali k regalum ![]()
@Sára 1 píše:
Jsem v šoku - všude jsou fronty před Lidlem ještě dříve než otevře? To mají snad v každé domácnosti už vláčkodráhu, ne? No já ji teda mám už taky.To jsou ty hračky o tolik levnější než v normálním hračkářství?
Jsou, porovnej třeba Tento parkovací dům za cenu přes 1300,–Kč s tímto parkovacím domem za cenu 299,–Kč.
@Sára 1 právě, že je dobrá
@Danuda přesně taky rozhodím babičkám a tetám
já když viděla jak ty lidi běží
tak jsem musela taky, jinak by na mě nezbylo ![]()
Příspěvek upraven 24.11.16 v 14:55
@zrcadlo souhlasím, člověk se nemůže divit, že tam lidi běží
@zrcadlo píše:
Jsou, porovnej třeba Tento parkovací dům za cenu přes 1300,–Kč s tímto parkovacím domem za cenu 299,–Kč.
Vždyť to vypadá skoro stejně.
A ta cena je teda šílená.
@Danuda Co vše jsi kupovala - za tu cenu jsi koupila snad všechny hračky.
@Danuda píše:
Holky taky jsem byla dnes poprvé v Lidlu před 7 a musela se smátvzpomněl a jsem si na fronty za totaqce na banany
, ale nakoupila vše co se masinek týká babičky a strejdove mají pro prcka dárek akorat ta suma je děs 4000 kc a u nas taky utíkali k regalum
Hrůza, sem tam dneska potřebuju stavit pro rohlíky a ráno jsem ani neměla odvahu
Jinak děti už mám na tyhle hračky velký, ale jsou fakt hezký ![]()
@Sára 1 jo, cenově je to fakt obrovský rozdíl.
My měli vláčkodráhu z předloňska Carousel z Tesca.
CHlap, když viděl reklamu, tak že tam musí vyrazit pro vláček na dálkové.
No, nakonec sme to vyhráli, nakráčel tam v půl jedenáctý, sehnal vláček, vzal nakonec i tu vláčkodráhu za 500,–. Přitom o tři hodiny dříve byl nátřesk a vše rozebrané. Prostě to zřejmě doplňují postupně.
Ale tyhle Lídlácké akce jsou pověstné…
krásný věci za pár kaček, fronty jak kráááá… a za čtrnáct dní to tam mají zase, protože lidi nakoupí třeba tři velikosti kombinéz a pak vrací, co nesedí…
Takže v daný den nemáš kolikrát šanci a pak to tam mají v 30% výprodejích o měsíc později ![]()
@Sára 1 píše:
Vždyť to vypadá skoro stejně.![]()
![]()
![]()
A ta cena je teda šílená.
No právě
, a podobná srovnání se dají udělat skoro na všechny dřevěné hračky z té nabídky, třeba to dřevěné krájené jídlo mají teď v Lidlu za 179,–, běžná cena podobných výrobků okolo 300,–.
@Moise To mi povídej. Já tam byla minulé pondělí v pondělí ráno…šílené, potom kolem 11:30…šílené. Pak jsme se tam zastavili v sobotu večer a…prázdný obchod…tak jsem řekla jen něco ve smyslu, že konečně klid a prodavačka se jen usmála a pravila, ať si to užiju
Já tam takhle stála minulý rok, protože jsem chtěla to letiště a zařekla jsem se, že už nikdy.
A @Mar__tanka1983 má pravdu, že spousta věcí se tam objeví později. Hlavně to oblečení. Já takhle koupila minulý rok synovi zimní bundu 3 týdny po akci.