Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bylo tam hafo kolejí, most, elektrická mašinka se dvěma vagóny, obyčejná tahací mašinka, nějaká figurka, zastávka a hromada kartónových doplňků jako stromečky, zvířátka a tak. Prostě se s tím dalo už v té zálkadní sestavě pěkně hrát.
@Sára 1 píše:
Dívala jsem se na ten katalog Lidlu, ale nevím, co vše je v té základní sadě za 500 Kč.
Loni tam bylo více méně to, co je na tom obrázku v katalogu jak si s tím hraje holčička, ale nebyly tam ty „kamenné“ díly, jen standardní prohnuté koleje. Byl tam elektrický vláček s vagonkem a myslím, že ještě jeden obyčejný s vagonkem. A ta spousta serepetiček kolem.
@Sára 1 vzala bych vláčkodráhu z Lidlu ta cena je super jen syn odrovnal mašinku tu dostal loni novou z tesca za 150kč jinak velká spokojenost máme ji dva roky.
Dráha z lidlu je super, za tu cenu je tam fakt hodně kousků, dítě si s tím dost vyhraje. Mašinka ta je trochu někde jinde, dítě s tím hodí a drátky se tam uvolní, tak je třeba drátky znovu zapájkovat.. Ale jinak taky za tu cenu, co bychom chtěli že?? My letos budeme k vláčkodráze dokupovat el. vagónek na dálkové ovládání.
Zítra se chystám do Lidlu.
Mám v plánu koupit železnici. Mám koupit i vláček na dálkové ovládání? Máte někdo doma?
Součástí té sady je vláček na dálkové ovládání. vzhledem k cenám (sada x samostatný vláček) pokud ještě nic nemáte bych spíš koupila sadu vláčky a sadu silnice. v silnici je sice „autobus“, používáme to jako vlak.
jo teď vidim že samosatně je na dálkové ovládání. no moje rada zní stejně. koupit silnici a železnici. máme mašinku na dálkové ovládání a syn si s ní moc nehraje.
@Sára 1 elektrická v sadě je. To už bych raději koupila jak píše @Alyss1 ještě i tu autodráhu nebo pokud nechceš dráhu tak doplněk- letiště, garáž nebo tu loděnici.
@Sára 1 Jestli myslíš tuto: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…, tak za mě rozhodně. Naši kluci dostali tu samou (bílou) loňské Vánoce a má to ohromný úspěch. Svítí to, houká to, couvá to a utáhne to kde co. Kluci s tím mlátí, hází a pořád bezvadně funguje. Máme doma i jiné mašinky na baterky, ale ty nic nikdy nevydržely.
@Fima Přesně tu jsem myslela. Já si tady plánuju, co nakoupím a zítra uvidím, co bude.
![]()
No a my tu bilou mame a brzy nam přestala fungovat ![]()
Kdyz jsem byla po vanocich v lidlu, tak ji tam zrovna 2 panove reklamovali se stejnym problemem.
Nicmene kluk ji miloval a letos si přeje od jeziska zase tu samou.
Ach jo to se zase lidi zítra prizabijou ![]()
No my pujdeme taky
![]()
Jsem ráda, že nemusím. Minulý rok jsme dokoupili letiště a letos koupili naši nějakou super velkou vláčkodráhu v Tescu. A ten vláček na dálkové ovládání mám schovaný z minulého roku, tak jsem zvědavá, jak bude fungovat.