Vlakem k moři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mišanila
24.3.13 18:06

@vokishka autovlak už několik let bohužel nejezdí. Chtěli jsme takhle jet vloni s autem na vlastní pěst, ale tyto vlaky byly zrušeny. Prý si tranzitní země navýšily polatky za průjezd vlaku a Čd se to už nevyplatilo provozovat.
Zas teda letos to může být jinak, ale moc bych tomu nevěřila.

• Citovat
  • Upravit
3743
24.3.13 18:35

Poptejte se přes zaměstnavatele. Jednou za čas se konaly i zájezdy včetně cesty vlakem.
Většinou zaměstnanci jezdí na vlastní pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.3.13 19:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak už z nadpisu vyplívá zajímá mne zda-li nějaká cestovní kancelář nabízí dovolenou v Chorvatsku, Itálii nebo i jinam do zahraničí vlakem. Přítel je zaměstnancem ČD já nikoli.Na vlastní pěst si netroufneme. Děkuji za odpověď.

CD Travel ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
24.3.13 19:55
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak už z nadpisu vyplívá zajímá mne zda-li nějaká cestovní kancelář nabízí dovolenou v Chorvatsku, Itálii nebo i jinam do zahraničí vlakem. Přítel je zaměstnancem ČD já nikoli.Na vlastní pěst si netroufneme. Děkuji za odpověď.

nabízí to přímo České dráhy… byla jsem několikrát. Já na fip a přítel si to platil.. není problém, ať zjistí přítel co a jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
30.5.13 07:56

Ahoj dámy, uvažuji o dovče buď v Itálii nebo Chorvatsku vlakem, vyšlo by nás to tam i zpět na 7200,– co jsem hledala jízdenky, sháníme týden 9-10.8.2013-16.17-8.2013,a nejlépe nějaký bydlení tam ještě najít :) nebyl jste někdo někd u moře v karavanu/mobilheimu? :) Nemůžu to nikde najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.5.13 08:09

@Zirafka11 vřele doporučuji přímý vlak Brno-Bar a „letovisko“ Utjeha - je to asi 15km od Baru a taxi není problém.. My jsme byli v kempu Oliva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
30.5.13 08:13
@sweet78 píše:
@Zirafka11 vřele doporučuji přímý vlak Brno-Bar a „letovisko“ Utjeha - je to asi 15km od Baru a taxi není problém.. My jsme byli v kempu Oliva

Ou…děkuji…hledala jsem jen z Prahy, mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.5.13 08:28

@Zirafka11 Černou Horu mohu jen doporučit :! Bude tam tepleji protože je to víc dole… (toto je v podstatě uplně dole) a podle informací od „našich sousedů“ (manželský pár se dvěma dětma ze Srbska) je to nejvyhlášenější kemp a oni tam jezdí každoročně vždy na cca 6 týdnů. A ta národnostní skladba byla skutečně rozmanitá… Bylo tam i dost Čechů a to byl právě ten „zájezd“ co jezdí každý rok vlakem (proto taky vím že je přímý spoj :lol: ) V té oblasti je spousta penzionů a ubyování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
30.5.13 08:37
@sweet78 píše:
@Zirafka11 Černou Horu mohu jen doporučit :! Bude tam tepleji protože je to víc dole… (toto je v podstatě uplně dole) a podle informací od „našich sousedů“ (manželský pár se dvěma dětma ze Srbska) je to nejvyhlášenější kemp a oni tam jezdí každoročně vždy na cca 6 týdnů. A ta národnostní skladba byla skutečně rozmanitá… Bylo tam i dost Čechů a to byl právě ten „zájezd“ co jezdí každý rok vlakem (proto taky vím že je přímý spoj :lol: ) V té oblasti je spousta penzionů a ubyování :palec:

Moc díky! Moc :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.5.13 08:40

@Zirafka11 joooo a důležité…Ceny ubytování… (my jsme byli dva a stan) to co stálo v Primoštenu asi 750,– tak tady jsme pořídili zhruba za 300,– a zajít občas na jídlo také nebylo nijak výrazně drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
30.5.13 08:52
@sweet78 píše:
@Zirafka11 joooo a důležité…Ceny ubytování… (my jsme byli dva a stan) to co stálo v Primoštenu asi 750,– tak tady jsme pořídili zhruba za 300,– a zajít občas na jídlo také nebylo nijak výrazně drahé…

Koukám i na vlak Praha-Split a potom nějak do Dubrovníku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
30.5.13 08:52

Ten Bar vypadá bájo, ty pláže…ale 30h cesta vlakem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.5.13 09:00

@Zirafka11 vlakem lepší než autobusem ;) já jela i 36h busem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
30.5.13 09:02
@sweet78 píše:
@Zirafka11 vlakem lepší než autobusem ;) já jela i 36h busem… :mrgreen:

My jeli asi v mých deseti letech s mámou a tátou do Dubrovníku karosou dva dny :D :D a dva dny jsme spali na recepci i s taškama, hotel neměl místo :D od Čedoku to bylo tenkrát :D super :D

Právě hledám nějaký vzrůšo, než All inclusive :) když už budeš bez malé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
30.5.13 09:26

Ahoj, loni jsme jeli do Cerne hory vlakem zastavku pred Barem.Uz si to mesto nepamatuji a ani pamatovat nechci byla to hororova dovolena. Cesta vlakem byla uplne suprovni jeli jsme v lehatku, ale tek zbytek hruza.Nasi kologove tam jezdi asi 4 roky po sobe a ti jsou spokojeni, jenze tam jezdi mimo sezonu.My jsme byli v sezone, byla tam hlava na hlave na hlavni plaz jsme odmitali chodit, tak jsme kazdy den slapali pesky 20min.na jinou. A ten ten bordel a spina vsude no hruza. Proste za me uz nikdy.
Udajne ten Bar je o neco lepsi, ale je to opravdu jen vec nazoru. Letost jsme radsi zvolili Recko a poprve letadlem.
Akorat pokud chces jet lehatkem nevim jestli sezenes jeste mistenky, my jsme meli problem docela neco sehnat v dubnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí