Vlastní kuchařka

37279
24.2.19 12:34

Já dostala přímo kuchařku kam si recepty prepisuju, byla prázdná jako sešit, jenom předepsané ty kategorie jako omáčky,polévky, dezerty, maso atd. Každá ta kategorie má určitý počet stran a obsah od které stránky najdu třeba ty omáčky… Pro mě je to přehlednější než to mít někde ve složce v mobilu nebo pc, ty totiz do kuchyně nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
24.2.19 12:38

Na tomhle zrovna pracuje můj manžel :mrgreen: Poslala bych ti odkaz, ale nemá to hotový. A fuguje to i jako nákupní seznam, popř. můžeš označit to, cos už do receptu dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.2.19 12:46

yummly.com ale tedy je to v angličtině a pracuje to s anglickými weby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
24.2.19 12:54
@Tableta píše:
Na tomhle zrovna pracuje můj manžel :mrgreen: Poslala bych ti odkaz, ale nemá to hotový. A fuguje to i jako nákupní seznam, popř. můžeš označit to, cos už do receptu dala.

ja bych taky vyhledove prosila odkaz, pokud muzu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
24.2.19 12:58

@Kriss Tina já to zase chci elektronicky, protože většinou vymýšlím, co budu vařit, v práci a nakupuju po cestě z práce :lol: na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
24.2.19 13:01

@Tableta to vypadá dobře, mužů poprosit o odkaz na stránky, kde to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
24.2.19 13:05

@Vendullinka Jak to myslíš? :mrgreen: To jsou moje recepty! On vařit neumí, ale umí tvořit weby :jazyk: A tyhle stránky tvoří zrovna on, jen na to teď nemá čas, a tak nejsou plně funkční. A zatím nemají ani svou doménu :) A jestli myslíš v čem to kóduje, tak to nevím, ale jednoduchý stránky se dají vytvořit v codepen.io nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
24.2.19 13:21

@Tableta aha, tak už to chápu :lol: to máš šikovného chlapa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.2.19 19:29

Tak to mě pak napadá vytvořit si soukromý blogspot a můžeš si tam přidat i štítky (maso, dezerty…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23166
25.2.19 06:24
@ritterca píše:
Tak to mě pak napadá vytvořit si soukromý blogspot a můžeš si tam přidat i štítky (maso, dezerty…)

přesně tak, asi nejlepší způsob, pokud to nechceš papírově ;)

Já zase spoustu receptů přidávám sem na emimino a pak je mám u sebe v profilu „moje recepty“, taky možnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
26.2.19 07:30

Tak jsem po dlouhém hledání nakonec objevila aplikaci RecetteTek :dance: zatím to vypadá dobře - přehledné, dá se vyhledávat a dělat si i seznam na nákup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.2.19 07:31
@Vendullinka píše:
Tak jsem po dlouhém hledání nakonec objevila aplikaci RecetteTek :dance: zatím to vypadá dobře - přehledné, dá se vyhledávat a dělat si i seznam na nákup :palec:

je to i cesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
26.2.19 20:15

@Do-not-touch ano, ta aplikace je česky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí