Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já dostala přímo kuchařku kam si recepty prepisuju, byla prázdná jako sešit, jenom předepsané ty kategorie jako omáčky,polévky, dezerty, maso atd. Každá ta kategorie má určitý počet stran a obsah od které stránky najdu třeba ty omáčky… Pro mě je to přehlednější než to mít někde ve složce v mobilu nebo pc, ty totiz do kuchyně nenosím.
Na tomhle zrovna pracuje můj manžel
Poslala bych ti odkaz, ale nemá to hotový. A fuguje to i jako nákupní seznam, popř. můžeš označit to, cos už do receptu dala.
yummly.com ale tedy je to v angličtině a pracuje to s anglickými weby.
@Tableta píše:
Na tomhle zrovna pracuje můj manželPoslala bych ti odkaz, ale nemá to hotový. A fuguje to i jako nákupní seznam, popř. můžeš označit to, cos už do receptu dala.
ja bych taky vyhledove prosila odkaz, pokud muzu ![]()
@Kriss Tina já to zase chci elektronicky, protože většinou vymýšlím, co budu vařit, v práci a nakupuju po cestě z práce
na
@Tableta to vypadá dobře, mužů poprosit o odkaz na stránky, kde to dělá?
@Vendullinka Jak to myslíš?
To jsou moje recepty! On vařit neumí, ale umí tvořit weby
A tyhle stránky tvoří zrovna on, jen na to teď nemá čas, a tak nejsou plně funkční. A zatím nemají ani svou doménu
A jestli myslíš v čem to kóduje, tak to nevím, ale jednoduchý stránky se dají vytvořit v codepen.io nebo tak nějak.
Tak to mě pak napadá vytvořit si soukromý blogspot a můžeš si tam přidat i štítky (maso, dezerty…)
@ritterca píše:
Tak to mě pak napadá vytvořit si soukromý blogspot a můžeš si tam přidat i štítky (maso, dezerty…)
přesně tak, asi nejlepší způsob, pokud to nechceš papírově ![]()
Já zase spoustu receptů přidávám sem na emimino a pak je mám u sebe v profilu „moje recepty“, taky možnost ![]()
Tak jsem po dlouhém hledání nakonec objevila aplikaci RecetteTek
zatím to vypadá dobře - přehledné, dá se vyhledávat a dělat si i seznam na nákup ![]()
@Vendullinka píše:
Tak jsem po dlouhém hledání nakonec objevila aplikaci RecetteTekzatím to vypadá dobře - přehledné, dá se vyhledávat a dělat si i seznam na nákup
je to i cesky?