Vlasy můj věčný boj ????????????????????????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.12.20 09:47

Vlasy můj věčný boj ????????????????????????

:D zdravím vás…prosim co byste doporučili na vypadávání a řídnutí vlasů? Chtěla bych něco spíš přírodního :) na Facebooku na mě vyskočilo tiande a psali tam dobry recenze :think: otázka je jestli to vážně třeba pomáhá? Na ty vlasy atd… Prosím poraďte mi cokoliv y čím jste byli spoko děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
8.12.20 09:54

Tiande je opravdu nekvalitní, nebezpečný šmejd a s přírodní kosmetikou nemá nic společného. Prodávaný těmi horšími prodejkyněmi v rámci MLM.

Pokud ti vypadávají vlasy a nejsi čerstvě po porodu a nebo už v přechodu, tak především musíš zjistit příčinu, proč se tak děje, protože jako ženě by ti vlasy padat moc neměly.

příčin proč se tak děje je hodně a jen co to půjde, tak zajdi k praktickému lékaři na vyšetření - kdy si byla naposledy na preventivná prohlídce? Dělali ti testy na štítnou žlázu? máš nějaké další zdravotní obtíže?
A u toho lékaře si taky nech nabrat krev na hormonální profil a hladiny některých vitamínů a minerálů.

Svědí tě ta hlava, máš k tomu i lupy?

Jak to máš se starostmi a úzkostí?

jak spíš?

Kolik vlákniny a kolik bílkovin denně sníš?

Hýbeš se? alespoń 60 minut denně nějak intenzivněji?

Držíš nějakou dietu, popřípadě se snažíš jíst „zdravě“?

Bereš nějaké léky?

Jakou používáš kosmetiku? Barvíš si vlasy? jakou značkou barev? Zehlíš či jinak tepelně ošetřuješ vlasy?

obecně náhle vypadávání vlasů ukazue na to, že je v těle něke něco nedobře, popřípadě se stala náročná věc jako třeba porod a oraganimus věnuje energii na to na co potřebuje a zbytné věci, jako jsou vlasy holt přestává udržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.12.20 09:58

Já jsem používala šampon Revalid a tabletky vlasové hnojivo, ale mě tak vlasy až nenapadaly. Jen jsem chtěla urychlit růst vlasů a rostly jak šílené :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3795
8.12.20 09:59

Většině z mých známých na padání vlasů zabrala antidepresiva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.20 10:40

Mé kamarádce pomohlo žít zdravě - začít pořádně pít, mít všechny vitamíny, dostatek bílkovin apod. :)

Mně naopak pomohl šampon Henna, recenze na něj byly skvělé, cenově se taky dá a vlasy mi i více rostou, takže pro mě to byla výhra. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.12.20 10:50

@Damianek 2018 Vyšetření na trichologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
8.12.20 10:52

@Damianek 2018 Kamarádce pomohlo užívání Biosilu, výsledky viděla za cca 3 měsíce, zkusila to ze zoufalosti, protože to nestojí moc peněz, třeba to pomůže i tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
8.12.20 11:42

Teď záleží proč ti vlasy vypadávají a řídnou (hormony, genetická predispozice, chybí vitamíny..) Mně teda hodně padali vlasy po těžké operaci břicha - doslova chomáče vlasů a popravdě se divím, že mi na té hlavě něco zbylo :?
Nic moc úplně na přírodní bázi mi nepomohlo, ale velice dobré zkušenosti a výrazné zlepšení proběhlo, když jsem začala používat korejské šampóny Missha (mají svůj eshop v CR) a s touto značkou jsem se setkala i na služebních cestách po světě (to jsem si koupila jen nějakou dekorativní kosmetiku a fantastické!) :)

Ale úplně mi nejlépe mi zabral šampón Alpecin + jejich medi-tonikum :) Na to opravdu nedám dopustit a opravdu po velmi krátké době jsem měla silné vlasové podrosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
8.12.20 12:03
@majdulacek píše:Ale úplně mi nejlépe mi zabral šampón Alpecin + jejich medi-tonikum :) Na to opravdu nedám dopustit a opravdu po velmi krátké době jsem měla silné vlasové podrosty.

Maminka taky používala Alpecin. Prý se ale může používat jen krátce, prý zeslabuje pokožku pod vlasy. Ale trochu to pomohlo.
Ted jsem přišla od kadeřnice a tam se to zrovna taky řešilo, jedná kadeřnice říkala, že doporučuje Plantur, druhá Biosil. Sama zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.20 21:54
@osvc píše:
@Damianek 2018 Kamarádce pomohlo užívání Biosilu, výsledky viděla za cca 3 měsíce, zkusila to ze zoufalosti, protože to nestojí moc peněz, třeba to pomůže i tobě ;)

Jsem :mrgreen: používala taky ten biosil a nic hele nepomohlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.20 21:56
@Ou píše:
Tiande je opravdu nekvalitní, nebezpečný šmejd a s přírodní kosmetikou nemá nic společného. Prodávaný těmi horšími prodejkyněmi v rámci MLM.

Pokud ti vypadávají vlasy a nejsi čerstvě po porodu a nebo už v přechodu, tak především musíš zjistit příčinu, proč se tak děje, protože jako ženě by ti vlasy padat moc neměly.

příčin proč se tak děje je hodně a jen co to půjde, tak zajdi k praktickému lékaři na vyšetření - kdy si byla naposledy na preventivná prohlídce? Dělali ti testy na štítnou žlázu? máš nějaké další zdravotní obtíže?
A u toho lékaře si taky nech nabrat krev na hormonální profil a hladiny některých vitamínů a minerálů.

Svědí tě ta hlava, máš k tomu i lupy?

Jak to máš se starostmi a úzkostí?

jak spíš?

Kolik vlákniny a kolik bílkovin denně sníš?

Hýbeš se? alespoń 60 minut denně nějak intenzivněji?

Držíš nějakou dietu, popřípadě se snažíš jíst „zdravě“?

Bereš nějaké léky?

Jakou používáš kosmetiku? Barvíš si vlasy? jakou značkou barev? Zehlíš či jinak tepelně ošetřuješ vlasy?

obecně náhle vypadávání vlasů ukazue na to, že je v těle něke něco nedobře, popřípadě se stala náročná věc jako třeba porod a oraganimus věnuje energii na to na co potřebuje a zbytné věci, jako jsou vlasy holt přestává udržovat.

Jj taky jsem četla o tom, že tiande nic moc :roll: oni to jen vychvalujou na oko :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
8.12.20 23:15
@Damianek 2018 píše:
Jsem :mrgreen: používala taky ten biosil a nic hele nepomohlo :,(

Tak bohužel neporadím, asi jak píšou ostatní, záleží na příčině, snad na něco přijdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.12.20 10:34

@Damianek 2018 Určitě zajdi na tu trichologii…tam zjistí čím to je..ale vyšetření něco stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
9.12.20 10:47

@Damianek 2018 Onehdy jsem četla, že pacientům po chemoterapii se na růst vlasů doporučuje brát methionin :think: nemám s tím (naštěstí!) osobní zkušenost, ale můžeš to zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.20 11:19

@Zesta zrovna beru tabletky mivolis ale žádná sláva vlasy padají pořád jak nevím co :roll: a to jsem i přestala fenovat dobrých 4 měsíce zpět, nemá je v drdolu a snažím se spát se suchými vlasy v ananasu…nepoužívám nic s alkoholy, parabeny Apod…a beztak to k ničemu asi není :jazyk: njn moje vlasy si dělají co chtějí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová