Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se vleze klasická rychlozavinovačky „růžek“ do autosedačky?
Jde o to, že budeme mít miminko v dubnu a nechce se mi kupovat zavinovačku přímo do autosedačky, myslím že moc nevyužijeme, ale narazila jsem na takovou krásnou rychlozavinovačku ideální na odchod z porodnice, ale nejsem si jistá jestli pak zapnu ty pásy na autosedačce.
zuzikp píše:
Jde o to, že budeme mít miminko v dubnu a nechce se mi kupovat zavinovačku přímo do autosedačky, myslím že moc nevyužijeme, ale narazila jsem na takovou krásnou rychlozavinovačku ideální na odchod z porodnice, ale nejsem si jistá jestli pak zapnu ty pásy na autosedačce.
S klasickou zavinovačkou do autosedačky určitě nelze, a i kdyby se ti to podařilo nějak zapnout, jistě to nebude pro dítě bezpečné. Myslím, že pro dubnové miminko ani zavinovačku do auta potřebovat nebudeš. Prostě ho tam dáš v oblečku a případně přikryješ dečkou. Jinak já mám zavinovačku do auta od emitexu, ale tu zimní a super.
Klasickou zavinovačku do autosedačky určitě ne…Naše malá je narozená koncem března a zavinovačku do autosedačky jsme neměli…měla teplý obleček, deku a nánožník na autosedačku a úplně to stačilo…
Dečku pod mimčo, deku na mimčo. Pás autosedačky musí jít dítěti mezi nožkama, jinak to není bezpečné, a to se zavinovačkou nejde.
Já mám říjnové mimčo a zavinovačku do autosedačky jsem taky neměla, přijde mi to zbytečné, zespoda hřeje sedačka víc než dost a dítko přikryješ dekou… plus jsme tedy taky měli nánožník, ale to spíš proti dešti a sněhu.
A v autě stejně topíš, tak to musíš alespoň částečně sundat.