Vložka do kočárku - zbytečnost nebo potřebná věc?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
844
5.4.10 18:07

vložka do kočárku

Na MMB jsem našla pani, která šije vložky přesně do našeho kočárku. Má cenu to kupovat nebo je to zbytečnost? Máme Coletto Aveo a tam je to polstrování hodně měkký. Spíš mi jde o to, že takhle by to polstrování možná dýl vydrželo. Máte někdo zkušenosti s timahle vložkama? Děkuju za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
5.4.10 18:13

Ahoj, ano, vložku do kočárku jsem měla jak na první, tak v kočárku teď na dvojčata. Za sebe vřele doporučuju, já nemám ráda, když děti sedí přímo na polstrování kočárku, připadá mi, že to vůbec nesaje pot a tohle je praktický, že to vytáhneš a vypereš, takže za mě jednoznačně doporučuju :palec:

Příspěvek upraven 26.04.10 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.4.10 19:57

Tak určitě je to dobré v tom že se nebude špinit přímo potah :) Alespoň ně po takové ploše velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
5.4.10 20:26

Mám a super…k tomu i potah na madlo,takže jen sundat a vyprat :mrgreen:
jen tady není ještě madlo…ale pod prckem je vložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.4.10 20:35

Děkuju moc holky! Já než něco koupim, tak o tom vždycky dlouho přemýšlim, jsem hrozná :-) . Zítra jí objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
5.4.10 20:38

Určo je to fajn…matyáš ted třeba žmoulá rohlík v kočárku…vyndám vložku,vyklepu a je čisto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
9.4.10 15:06

Peti, proč máš potah na madlo? já myslela, že je na takový ty potažený igelitem, co jsou v létě fuj :-) nebo plastový, ale ten na gt3 koženej je přece z těhle pohledů ok, ne? Nebo je to čistě z estetickýho hlediska?
ehm, tedy jinak vložka do kočárku je príma, kočár se tím dá změnit, jak bylo uvedeno výše, některý potahy jsou takový nesavý a dítě se na tom může zpotit a umáčet (jak se pot nemá kam vsáknout, mívala dcera vlásky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.10 20:02

Už jsem ho objednala, tak se těším. Je fakt, že na léto by to bez něj bylo pro malou asi hodně nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí