Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Na MMB jsem našla pani, která šije vložky přesně do našeho kočárku. Má cenu to kupovat nebo je to zbytečnost? Máme Coletto Aveo a tam je to polstrování hodně měkký. Spíš mi jde o to, že takhle by to polstrování možná dýl vydrželo. Máte někdo zkušenosti s timahle vložkama? Děkuju za odpověď!
Ahoj, ano, vložku do kočárku jsem měla jak na první, tak v kočárku teď na dvojčata. Za sebe vřele doporučuju, já nemám ráda, když děti sedí přímo na polstrování kočárku, připadá mi, že to vůbec nesaje pot a tohle je praktický, že to vytáhneš a vypereš, takže za mě jednoznačně doporučuju ![]()
Příspěvek upraven 26.04.10 v 17:23
Tak určitě je to dobré v tom že se nebude špinit přímo potah
Alespoň ně po takové ploše velké.
Mám a super…k tomu i potah na madlo,takže jen sundat a vyprat ![]()
jen tady není ještě madlo…ale pod prckem je vložka…
Děkuju moc holky! Já než něco koupim, tak o tom vždycky dlouho přemýšlim, jsem hrozná
. Zítra jí objednám.
Určo je to fajn…matyáš ted třeba žmoulá rohlík v kočárku…vyndám vložku,vyklepu a je čisto ![]()
Peti, proč máš potah na madlo? já myslela, že je na takový ty potažený igelitem, co jsou v létě fuj
nebo plastový, ale ten na gt3 koženej je přece z těhle pohledů ok, ne? Nebo je to čistě z estetickýho hlediska?
ehm, tedy jinak vložka do kočárku je príma, kočár se tím dá změnit, jak bylo uvedeno výše, některý potahy jsou takový nesavý a dítě se na tom může zpotit a umáčet (jak se pot nemá kam vsáknout, mívala dcera vlásky…)
Už jsem ho objednala, tak se těším. Je fakt, že na léto by to bez něj bylo pro malou asi hodně nepříjemný.