Vložky do podprsenky vlna/hedvábí

50725
21.6.09 23:24

Vložky do podprsenky vlna/hedvábí

Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmato vložkama? Celkem mě to zaujalo, prý hodně absorbujou a neprotečou - a hlavně se dají prát… Celkem dost „protékám“, tak musím používat jedině Chicco, co přeměňují tekutinu na gel, ale ty dost lezou do peněz :roll: Tak jsem si říkala, že bych prubla toto…

http://www.naturalstyl.cz/…ne%20gif.gif /> http://www.naturalstyl.cz/…uct_info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.6.09 23:38

Já mám zkušenosti jen ty nejlepší, mohu jen doporučit.
Mám tyto, ráda podporuji české výrobky.
http://www.bundles.cz/…ky-na-kojeni
Pa Hanule

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.6.09 23:47

Promiň, já jsem s nevšimla vlna/hedvábí. Já vidím prostě foto a vůbec nečtu, co a jak.Hanule

• Citovat
  • Upravit
50725
21.6.09 23:52

Hanule, v poho, díky… Teď se dívám, že ty tvoje jsou taky z merino vlny - možná záleží, jak si to prodejce nazve… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.6.09 01:29

Tak tohle byl odkaz přímo na výrobce a jeho název, ale třeba já si to opravdu někdy nazvu jinak, pokud si myslím, že to tu věc líp vystihuje. Od Bundles jsou ještě tyhle vložky , ale už se nevyrábějí, pouze doprodávají. České jsou třeba ještě Haipa-daipa , ale ten komfort bude nižší (stejně jako cena, že), jsou velmi tlusté. Zato ta větší velikost je proti ostatním značkám obří.

Mně Popolinky vyhovovaly moc. Ovšem až tak půl roku po porodu. Do té doby jsem tekla příšerně a to bych zase musela mít tak dvoje najednou. Takže jsem na ven nosila jednorázovky od Rossmana. Kolikrát jsem tu vložku mohla ždímat :roll: , to by žádná pratelná nepobrala. Úplně meganejhorší ale bylo cosi pratelného tenkého s nepropustnou vrstvou, už nevím značku, to taky nepobralo mlíko, ale navíc jak to nemohlo prosáknout, tak to teklo nádherně kolem.
Ale já byla opravdu VELMI mimořádný případ :evil: . Mlékárny Kunín hadr.

Jinak ještě k těm Popolinkám - dost nasají ty pletené, tkané jsou diskrétnější a spíš tak pro jistotu na pár kapek.

Jo a vlněné jsem našla ještě od Imse Vimse (neumím teď udělat odkaz, koukni třeba na stránky výhradního dovozce pisisvor.cz), to jsem ani nevěděla, že jsou, to je ostudaaaaaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.09 08:02

Anguo, mně tyto merino vložky neposloužily, děsně mě hryzaly na obvodu ty švy. Osvědčily se mi pratelné vložky od Anity, jsou dost absorbující a poměrně diskrétní. Nejhorší byly prací Avent, ty byly vidět, studily a protékaly. Petra

• Citovat
  • Upravit
28294
22.6.09 08:23

Ahoj já mám tyhle od Imse a jsou bezvadný co se týká komfortu - pocitu a prodyšnosti, jsou i dost velký, takže i na velký prsa (já mám teda malý). Ovšem myslím si, že pokud je mlíka moc, že to všechno nepoberou, já už jen tak ukapávám, občas teču v noci a to se dají ždímat a i podprda je pak mokrá. Nicméně co jsem měla papírový, tak ty se mi zas děsně posunovaly a mokrá jsem byla ještě víc., plus jsem měla na bradavkách papírky a celkově se mi nějak pařily prsa nebo co.

Pak mám jedny čistě vlněný pletený (asi od Popolini, už nevím) a ty nejsou tak heboučký samozřejmě, poslouží ale taky dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.6.09 08:38

http://www.ecomamma.cz/index.php?…

jsem nedala odkaz že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
22.6.09 11:35

Ahoj, měla jsem prací vložky z „obyčejné“ bavlny, od té značky, co dělá ty kojící podprsenky - myslím Carriwell (?)…
Celkově jsem byla spokojená, jen zezačátku (prvních asi 6 měs :lol: ) jsem je nemohla mít na noc, protékala jsem moc a nepobraly to. Přes den super, prala jsem je normálně v pračce.
Jen musím upozornit, že tím praním se pomalu, ale jistě snižovala jejich absobční schopnost, nakonec už neudržely pomalu ani lžíčku tekutiny…ale používala jsem těch 6ks opravdu hodně, tak 5-6 měsíců…

Příště bych taky zkusila tu směs vlna/hedvábí, máme pár triček a je to super materiál. Jen asi taky nejdou prát v pračce, tak nevím, jestli bych nebyla líná je přepírat v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.6.09 12:22

Holky, moc děkuju… Tak nevím, asi koupím jedny a uvidím, kdyžtak přikoupím… Určitě půjdu do těch pletených, ty tkané by mi asi byly k ničemu :roll:

Tamty moje byly taky Imse, tak je asi objednám…

Suvi, mně papírové nevadí, ani se mi neposunujou, ale jsou durch během chvilinky… :roll:

Vulpes, já si zatím myslím, že to nějak v ruce přeprat zvládnu - představuju si, že to nebude taková hrůza - uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.6.09 13:04

U mě se posunujou, protože nemám žádnou „kojopodprdu“ :-). V té sportovní to prostě u mě nedrží a ty Imse jsou právě velký, tak to pokryjou. Mě zas nikdy neprotekly papírový :wink: . Tak pak dej vědět, jak jsi na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová