Voda pro psa v zimě

10378
2.12.10 16:58

Voda pro psa v zimě

Ahojky,
potřebuju poradit.Kdo máte pejsky v zimě venku,jak to děláte s vodou,když k ní musí mít neomezený přístup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5470
2.12.10 17:00

ahojda, my pres den mam psisko venku. NO ma svoji misku s vodou, ale kdyz je velky mraz tak mu zmrzla. Zatim nevim jak na to.Jedine co mne napada, je aby ji mel nekde kde je okolo 0' C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.12.10 17:04

Tak my mu za dveře dáváme kýbl s vodou a druhý máme v předsíni u topení a vždy jak zamrzne, tak měníme :nevim: Jinak ho stejně sleduju bambulu, pít moc nepije, jen jí sníh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klee
2.12.10 17:09

Psa mám doma. Pořídila jsem si ho jako společníka, ne dekoraci na zahradu.

• Citovat
  • Upravit
12892
2.12.10 17:13

Častěji měnit.
Když je sníh, tak to není takový problém, ona ho stejně jedla, i když tam měla čerstvou nezamrzlou vodu.
Jinak přidat trošku krmení, potřebuje více energie na zahřátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.12.10 17:15

Ahojky, my máme psa venku, je to hlídací pes a ne dekorace, navíc tak velk zvíře by jenom trpělo být doma. S vodou to řešíme tak, že mu sem tam přes den naleju teplejší vodu, ale jen trochu, aby mu tam nemělo co zamrzat. Taky jí sníh :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.12.10 17:17

menit a menit a menit…ja takhle litam s kyblama pro kozy..pro ovce i pro psy :mrgreen: aspon trikrat za den. a davam teplou aby to chvilu vydzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
2.12.10 17:19

s tim snehem to je psavda. Psisko nam zere plno snehu a potom uz moc vodu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.12.10 17:22
Klee píše:

A co jako tím chtěl básník řici? :roll:
Jsou plemena psů, kde správná péče vyžaduje, aby byli psi venku. Takže pokud nemáš nic k tématu, tak je taková poznámka dost zbytečná podle mě. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
2.12.10 17:26

Taky bych dávala teplejší vodu a častěji měnila. Tak jsem to dělala i u sousedů, když jsem krmila králíky a slepice. U pejska to neřeším, taky bydlí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
2.12.10 17:27
Klee píše:

Psa mám na zahradě, pořídila jsem si ho jako hlídače, ne dekoraci do baráku :mrgreen:
To mě pobavilo, tak mi to nedalo :lol:
Máme dvě dogy a taky točíme 2 kbelíky, dávám teplejší vodu. Pokud hodně mrzne jsou s námi kluci doma u krbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.12.10 17:27
jenny.fields píše:
Klee píše:
A co jako tím chtěl básník řici? :roll:
Jsou plemena psů, kde správná péče vyžaduje, aby byli psi venku. Takže pokud nemáš nic k tématu, tak je taková poznámka dost zbytečná podle mě. 8-o

chtela tim rict ze pokud mas chovnou stanici bernardynu tak je budes mit secky v obyvaku u krbu aby jim nebyla zimca :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
2.12.10 17:30

Holky já slyšela, že teplejší voda zmrzne ještě rychleji :nevim: Sice mi to nejde do hlavy, jak je to možné :think:

Podle mě trik na nemrznoucí vodu neexistuje, fakt jen častěji měnit nebo leda dát dvě nádoby do sebe a dno odizolovat, ale stejně to zamrzne, i když třeba za dýl :wink: Je to potíž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.12.10 17:31

Taky častěji měním,dávám teplejší,jinak náš pes je taky sněhožrout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
2.12.10 17:35

Ačkoli mám psy na zahradě, neznamená to, že nějak trpí či strádají, nic jim nebrání být skvělými společníky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný