Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
potřebuju poradit.Kdo máte pejsky v zimě venku,jak to děláte s vodou,když k ní musí mít neomezený přístup?
ahojda, my pres den mam psisko venku. NO ma svoji misku s vodou, ale kdyz je velky mraz tak mu zmrzla. Zatim nevim jak na to.Jedine co mne napada, je aby ji mel nekde kde je okolo 0' C.
Tak my mu za dveře dáváme kýbl s vodou a druhý máme v předsíni u topení a vždy jak zamrzne, tak měníme
Jinak ho stejně sleduju bambulu, pít moc nepije, jen jí sníh
![]()
Psa mám doma. Pořídila jsem si ho jako společníka, ne dekoraci na zahradu.
Častěji měnit.
Když je sníh, tak to není takový problém, ona ho stejně jedla, i když tam měla čerstvou nezamrzlou vodu.
Jinak přidat trošku krmení, potřebuje více energie na zahřátí.
Ahojky, my máme psa venku, je to hlídací pes a ne dekorace, navíc tak velk zvíře by jenom trpělo být doma. S vodou to řešíme tak, že mu sem tam přes den naleju teplejší vodu, ale jen trochu, aby mu tam nemělo co zamrzat. Taky jí sníh
.
menit a menit a menit…ja takhle litam s kyblama pro kozy..pro ovce i pro psy
aspon trikrat za den. a davam teplou aby to chvilu vydzelo.
s tim snehem to je psavda. Psisko nam zere plno snehu a potom uz moc vodu nechce.
Klee píše:
A co jako tím chtěl básník řici? ![]()
Jsou plemena psů, kde správná péče vyžaduje, aby byli psi venku. Takže pokud nemáš nic k tématu, tak je taková poznámka dost zbytečná podle mě. ![]()
Taky bych dávala teplejší vodu a častěji měnila. Tak jsem to dělala i u sousedů, když jsem krmila králíky a slepice. U pejska to neřeším, taky bydlí doma.
Klee píše:
Psa mám na zahradě, pořídila jsem si ho jako hlídače, ne dekoraci do baráku ![]()
To mě pobavilo, tak mi to nedalo ![]()
Máme dvě dogy a taky točíme 2 kbelíky, dávám teplejší vodu. Pokud hodně mrzne jsou s námi kluci doma u krbu.
jenny.fields píše:Klee píše:A co jako tím chtěl básník řici?
Jsou plemena psů, kde správná péče vyžaduje, aby byli psi venku. Takže pokud nemáš nic k tématu, tak je taková poznámka dost zbytečná podle mě.
chtela tim rict ze pokud mas chovnou stanici bernardynu tak je budes mit secky v obyvaku u krbu aby jim nebyla zimca
![]()
Holky já slyšela, že teplejší voda zmrzne ještě rychleji
Sice mi to nejde do hlavy, jak je to možné ![]()
Podle mě trik na nemrznoucí vodu neexistuje, fakt jen častěji měnit nebo leda dát dvě nádoby do sebe a dno odizolovat, ale stejně to zamrzne, i když třeba za dýl
Je to potíž ![]()
Taky častěji měním,dávám teplejší,jinak náš pes je taky sněhožrout ![]()
Ačkoli mám psy na zahradě, neznamená to, že nějak trpí či strádají, nic jim nebrání být skvělými společníky ![]()