Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj lidi, musím se vypsat, nebo puknu vzteky.
teď jsem došla z venčení. Krátká procházka. Své psi nikdy nepouštím v této oblasti z vodítka. Hodně lidí, ač je tu park, auta apod. Teď si tak čůrají a přiběhne k nám nějaký vořech. majitel nikde. Psiska se mi okamžitě začali plašit - hurá, jdeme si hrát (jakmile se sundá vodítko, je to pokyn ke hře). Nějak nemohli pochopit, že hrát si tedy nebudou. Malej vořech začal být docela agresivní, což ti moji „blbečci“ také nedokážou pochopit. Najednou se zakousl Eimince do ocasu takovou silou, že úplně zakvíkla a zalehla na zem. První reakce (velice blbá já vím, ale přece si nenechám kousat psa!!!!!) - prostě jsem toho psa nakopla.
V tom majetelka. Baba kolem 60. Co si to dovoluju apod. Tak jsem jí řekla, že si ho má držet na vodítku, hajzla jednoho vzteklýho. Na to ona, že je hodnej. jako důkaz pokousal Eimině nohu.
Znova letěl. Baba, že to tak nenechá, že zavolá policajty. Tak jsem jí řekla - klidně, počkám. Připravte si očkovák a nějak nevidím platnou známku. v tom se hrnula k odchodu. Už jsem na ní docela sprostě řvala, že takhle teda ne, že mám pokousanýho psa a chci vidět očkování. No, zdejchla se. naštěstí to není do krve, jen takový škrábanec, tak vydesinfikuju a je to. Ale babu poznám na sto honů. Příště se jí pomstím.
Jo, a ani hovna po tom svým raťafákovi nesebrala.
Tak a už jsem klidnější. ![]()
Tak to hafana bych nekopala, ale do paničky jooo
Nemsti se jí, to nemá cenu, spíš bych jí slušně upozornila na to, že pokud bude psa pouštět a neuklízet hovna, tak ty policajty zavoláš.
Ahojky docela dobře tě chápu, naše mamka byla tuhle venčit naše „holky“ a „baba“ na kole s nějakými psy, jeden uvázaný, druhý na volno, ten se vrhl na naše uvázané - boloňačka a border teriérka. No a ještě se baba hádala, že ty naše na ně štěkají
a chtěla po mámě omluvu, škoda, že jsem tam nebyla, bych taky hned volala „cajty“, naštěstí ani jedna nebyla kouslá
. Některý lidi mají v hlavě to, co jiní v tlustým střevě ![]()
Veruš1 píše:
Tak to hafana bych nekopala, ale do paničky joooNemsti se jí, to nemá cenu, spíš bych jí slušně upozornila na to, že pokud bude psa pouštět a neuklízet hovna, tak ty policajty zavoláš.
řešila bych to stejně
lemaz bych drahé dámě hned řekla ať policajty zavolá že jim zavoláš taky ať na 100% přijedou.
Přece si nenecháš kousat do psa …
Příště jestli ji potkáš a bude mít zase pustěného psa tak si s ní promluv,ale v klidu ať zase nezdrhne.
kozisek píše: . Některý lidi mají v hlavě to, co jiní v tlustým střevě
Teda sorry..ale kdyby mi nekdo kopl do psa, tak ho snad roztrham na kusy . Mela jsem vzdycky magory, co se radi rvali a nekdy jsem to proste neukocirovala…teda vzdycky byla chut na obou stranach, to zas jo
Kolikrat to bylo az komicky, protoze psi si to vyridili docela rychle a my pak na sebe s panickem rvali jeste pul hodiny (pokud byl agresivni, ja se nedam). Takze tohle bych urcite resila s panickou a dost ostre. Takovych vystupu jsem mela docela hodne, cizi rvava ovcanda vzdycky napadla tu moji (az se ji to casem zalibilo a zacla se rvat sama- to je teprv napresdrzku).
Takze radim, pokud pomsta, tak zavolat policajty.
Mmch. psi uz nemusi mit znamku, kdyz jsou cipovani. (i kdyz to ten vorech asi nebyl)
Já bych jí zdrhnout nenechala, ale Eimina mi kńučela u nohy, byla vyděšená (28kg pes!!!!) a Samík nevěděl, jak se má zachovat, takže bych tam při té rychlosti „pomáhat a chránit“ čekala ještě teď.
Ten pes za to nemohl (ale kopnout jsem musela, protože přemlouvat ho tedy nebudu!!!!!). Tu babu bych zlískala jako žito.
Znam. Z procházek dávno nic nemám, plížím se a čekám, odkud se vyloupne „ten náš“. Žijí tu dva agresivní čokli, jejichž pánečci si je neumí vycvičit (aportík je přece nejdůležitější povel, proč psa učit přivolání
).
Jeden majitel obviňuje všechny kolem, protože jeho pejsánek by nikoho nenapadnul (už opakovaně napadnul všechny psy v okolí…),druhý si zase myslí, že košík je hendikep (rozumněj, pes by se nemohl pořádně servat, košík by mu bránil). Oba jsou lovecká velká plemena, já mám doma 10kg křížence.
lemaz píše:
Já bych jí zdrhnout nenechala, ale Eimina mi kńučela u nohy, byla vyděšená (28kg pes!!!!) a Samík nevěděl, jak se má zachovat, takže bych tam při té rychlosti „pomáhat a chránit“ čekala ještě teď.
Ten pes za to nemohl (ale kopnout jsem musela, protože přemlouvat ho tedy nebudu!!!!!). Tu babu bych zlískala jako žito.
No ja nikdy nekopala, ja vzdycky jecela a poustela hruzu, na podvrataky to stacilo bohate, pripadne jsme s druhym panickem tahali kazdej toho svyho za ocas. Ale uplne te chapu, mne vyjede adrenalin az do nebes a nedejboze, ze ten druhej clovek rekne neco nemistnyho ![]()
asha píše:
Teda sorry..ale kdyby mi nekdo kopl do psa, tak ho snad roztrham na kusy . Mela jsem vzdycky magory, co se radi rvali a nekdy jsem to proste neukocirovala…teda vzdycky byla chut na obou stranach, to zas joKolikrat to bylo az komicky, protoze psi si to vyridili docela rychle a my pak na sebe s panickem rvali jeste pul hodiny (pokud byl agresivni, ja se nedam). Takze tohle bych urcite resila s panickou a dost ostre. Takovych vystupu jsem mela docela hodne, cizi rvava ovcanda vzdycky napadla tu moji (az se ji to casem zalibilo a zacla se rvat sama- to je teprv napresdrzku).
Mmch. psi uz nemusi mit znamku, kdyz jsou cipovani. (i kdyz to ten vorech asi nebyl)
Přece jí nenechám kousat? Jiná volba nebyla. Baba si stála jako kdyby čekala na bus. neublížila jsem mu, ale lehce jsem ho nohou odsunula. Kdyby byla Eimina alespoň trochu agresivní, tak ho rozkousla na jeden stisk. Jenomže není (bohudík) a já jí nenechám okousávat.
ještě, že mám tři kočky, ale zase mi do chovu nějakej hajsel střílí brokama
docela hnusný, když pak dlouhosrsťačky musíme měsíc co měsíc vláčet ke zvěrolékařce s dírou v bříškách. Děje se asi půl roku a dodnes nevím kdo to dělá, sousedy máme jinak mírumilovný
, hlavně ví, že jsou holky očipovaný a s rodokmenem ![]()
To znám já měla rvavýho psa tak byl na vodítku pokud jsem si nebyla jistá že nic neprovede.
Ale taky na mě vyběhl chlap já svého na vodítku 10 kg pes a jeho min. 2× takový přiběhl a nechtěl se nechat odehnat já svýho málem uškrtila jak jsem ho držela za mnou tak jsem ho plácla 5 cm koncem vodítka přes čumák rána že by to mouchu nezabilo jen aby se lekl a chlap na mě řval jak magor.Ale že má psa na volno a nevšímá si ho no lidi jsou různý.
A kolik psů vyběhne na koně když jedeme a lidi ani se je nepokusí zavolat to nechápu, kdyby ten kůn toho psa šlápl nebo kopl mají po nich nebo ty velký můžou koni potažmo jezdci ublížit ![]()
lemaz píše:asha píše:Přece jí nenechám kousat? Jiná volba nebyla. Baba si stála jako kdyby čekala na bus. neublížila jsem mu, ale lehce jsem ho nohou odsunula. Kdyby byla Eimina alespoň trochu agresivní, tak ho rozkousla na jeden stisk. Jenomže není (bohudík) a já jí nenechám okousávat.
Teda sorry..ale kdyby mi nekdo kopl do psa, tak ho snad roztrham na kusy . Mela jsem vzdycky magory, co se radi rvali a nekdy jsem to proste neukocirovala…teda vzdycky byla chut na obou stranach, to zas joKolikrat to bylo az komicky, protoze psi si to vyridili docela rychle a my pak na sebe s panickem rvali jeste pul hodiny (pokud byl agresivni, ja se nedam). Takze tohle bych urcite resila s panickou a dost ostre. Takovych vystupu jsem mela docela hodne, cizi rvava ovcanda vzdycky napadla tu moji (az se ji to casem zalibilo a zacla se rvat sama- to je teprv napresdrzku).
No jednak je rozdil mezi nakopnutim a lehkym odstrcenim nohopu a jednak to nedoporucuju, protoze to ve finale muzes schytat i ty. Pokud je nejaky bezpecny misto na tele rvouciho se psa, tak je to ocas. Zkousela jsi na nej rvat a dupat a vubec? Oni se rvou kvuli dominanci a vetsina psu to zabali (pokud nejsou jo rozjeti), kdyz vidi, ze protivnik ma posilu. ![]()
nevada píše:
To znám já měla rvavýho psa tak byl na vodítku pokud jsem si nebyla jistá že nic neprovede.
Ale taky na mě vyběhl chlap já svého na vodítku 10 kg pes a jeho min. 2× takový přiběhl a nechtěl se nechat odehnat já svýho málem uškrtila jak jsem ho držela za mnou tak jsem ho plácla 5 cm koncem vodítka přes čumák rána že by to mouchu nezabilo jen aby se lekl a chlap na mě řval jak magor.Ale že má psa na volno a nevšímá si ho no lidi jsou různý.
A kolik psů vyběhne na koně když jedeme a lidi ani se je nepokusí zavolat to nechápu, kdyby ten kůn toho psa šlápl nebo kopl mají po nich nebo ty velký můžou koni potažmo jezdci ublížit
Jj moje nocni mura jak se psem, tak s konem. Akorat ten muj pes mel pres 35 kilo a rval se desne rad, pustit jsem ho nemohla…a kdyz nas napadnul nejakej blbecek, bylo vymalovano. Fenka mela nastesti jenom 25.
no tak tohle to je nekonečnej boj,taky mi nějaký pes pokousal mýho hafana ale slušně se omluvily .jednou mijedna baba začala mlátit 3 měsíční štěně hráběma ,že jí prej furt kadí do záhonu , ale kdyby jste viděly ty výkaly? ty musely být nejmíň od dogy
.tak jsem jí strčila že mi nebude mlátit do psa a ona šla po mě těma hráběma a když to zahlédl přítel jak se hrbim aby mě neuhodila tak ten zase bránil mě
..a prej na nás zavolá VB že jsme jí napadly
..