Hádka při venčení psů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
24.11.10 17:58
careynka píše:
asha píše:
Lowel píše:
tvoje máma byla asi v té situaci zoufalá, tam bych mezi 4 psy nešla ani náhodou, to už je smečka, a mohli ji v zápalu rvačky i nechtěně napadnout, safra ta měla odvahu… :kytka:
To mela a navic ziskala body…stala se jednoznacnym vudcem :palec: :mrgreen:
znamy se takhle porvala rotvicka s dvema cubama a jak byla daleko, tak po nich mrskla prazdnou konev a oni k ni prilitly v zoufalstvi at je panicka ochrani pred tim zelenym ufem :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.11.10 18:05

čoveče

s tím naším Mastifem bych asi za zadnínohy nehla :lol: :mrgreen: , jednou jsem to zkusila a se svými 50 ti kily a postavou s bídou 155 jsem za ním jen vlála, :lol: , Stejně když chodím venčit, tak se ostatní sousedi smějí, že prý pes chodí venčit mě, větší kobylu jsem si prý pořídit nemohla :mrgreen: , jenže my ho brali z útulku a měl být malej, jen nám trochu přerostl jmenuje se Fík prďolka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 18:19
Lowel píše:
s tím naším Mastifem bych asi za zadnínohy nehla :lol: :mrgreen: , jednou jsem to zkusila a se svými 50 ti kily a postavou s bídou 155 jsem za ním jen vlála, :lol: , Stejně když chodím venčit, tak se ostatní sousedi smějí, že prý pes chodí venčit mě, větší kobylu jsem si prý pořídit nemohla :mrgreen: , jenže my ho brali z útulku a měl být malej, jen nám trochu přerostl jmenuje se Fík prďolka :mrgreen:

:mrgreen: Ale tak mastif zas nebejva hysterickej a agresivni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
24.11.10 18:36

No, už jsem se uklidnila. Holky, ale udělala bych to znova. ono, když držíte v každé ruce jedno vodítko, řvete na raťafáka a on nic, tak zbývá fakt už jen ta noha. mě ať si klidně kousne, ale do mých psů kousat nebude!!!!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: A už vůbec ne do mé holčičky. Byl to raťafák menší než špic.
Jinak pokud vidím, že v druhém parku jsou psi, se kterýma si ti naši v klídku hrajou, tak je také pustím.
náhubky nenosí. není důvod. jsou na vodítku a když ne, tak vím, že nejsou agresivní.

Ještě mě s.e.r.e jedna věc. Jdeme kolem důchodkyň. Psi si jich nevšímají. Z toho jedna začne fistulí - jéje, to je krásnej pejsek. No a je to. psi okamžitě vidí někoho, kdo si s nima chce hrát. Nedej bože, když ta baba začne mávat rukama, to je pak hustý je udržet. No, a babky začnou najednou pištět všechny, že jsou ti psi nevychovaní apod. nikdo jim nevysvětlí, že na psi nemají mluvit, pištět nebo před nima máchat rukama a ještě se jim u toho dívat do očí. Bych to fakt někdy nejradši kopala do zadní části těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 18:41

Hm, tak ja se po RD chystam zabyvat prevenci urazu pokousanim od psu v MS…a koukam, ze by to potrebovali i v domovech duchodcu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.11.10 18:43

haha

:lol: u našeho Fíka zamávat rukama, tak je ženská zavalená :lol: :lol: . Kdysi mě přepadli Ukrajinci, tak je vytrénovaný na zvednutí ruky, reaguje okamžitě, jen nekouše, ale hraje kuželky, to on rád :jazyk: , to neřeš holt babičky se vrací do dětských let. :kytka: Dnes jsem byla venčit asi naposled, neb s koulí tomu drobkovi nestačím ani náhodou, i když on jde rozšafně, co jeho jeden krok to já tři, soused se mohl uřehtat :dance: tak jsem mu řekla, jestli by fíka občas nevyvenčil, a on prý, že má velkou tlamu :-P , tak jsem se zase smála já, chachar dva metry vysokej a poseroutka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.11.10 18:47

asho

ti se zvládnou pokousat i s protézama sami :mrgreen: ty MS jsou důležitější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 18:53
Lowel píše:
ti se zvládnou pokousat i s protézama sami :mrgreen: ty MS jsou důležitější :kytka:

Tak na prednasky typu: jak se nepokousat navzajem, nemam dostatecnou kvalifikaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.11.10 19:31

Ten pes za to fakt nemuze. Urcite se to dalo vyresit jinak nez kopanim. Taky mi nekolikrat na psa vystaroval jiny, i mnohem vetsi pes. Vzdycky zafungovalo poradne na nej bez respektu zakricet napriklad „jedes“ ci neco podobneho. Pokud uz by se stalo, ze by pokousal a znala bych majitele, vyzadovala bych ockovak. Rozhodne bych do nej nekopala. Taky je spatne brat hned vlastniho psa do naruci, pokud je to maly pes. Psi si to lepe vyresi kdyz jsou oba na zemi. Vim z vlastni skusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
24.11.10 19:53
Aknel2 píše:
Ten pes za to fakt nemuze. Urcite se to dalo vyresit jinak nez kopanim. Taky mi nekolikrat na psa vystaroval jiny, i mnohem vetsi pes. Vzdycky zafungovalo poradne na nej bez respektu zakricet napriklad „jedes“ ci neco podobneho. Pokud uz by se stalo, ze by pokousal a znala bych majitele, vyzadovala bych ockovak. Rozhodne bych do nej nekopala. Taky je spatne brat hned vlastniho psa do naruci, pokud je to maly pes. Psi si to lepe vyresi kdyz jsou oba na zemi. Vim z vlastni skusenosti.

No, tak příště na něj budu řvát. On stejně nepustí, ale fenka se u toho křiku ještě počurá. Výborný řešení. A labradorku určitě brát do náruče nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.11.10 20:30

No teď se vlastně Lemo divím, že se ta tvoje fenka vůbec nebránila, i když jí vořech kousnul 8-o No oni jsou labíci asi takoví ťuňťové. :nevim: Kámoš má boxera, který žere všechno, co je menší než on. Kdyby ho nehlídal, tak by neměl při útoku vořecha kopnout do čeho, neboť boxer by byl rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.10 20:33

:cert: Taky bych ho nakopla.Jednou se na naší kokřici vrhnul rotwajler :cert:
Nejdřív sem na něj řvala pust pust a pak sem jí vzala do náruče.Prokousnul mi ruku.Majitel žádnej,pes pak odběhnul.
Pořídila sem si eletrickej paralizátor.Dává pěknou šlupu.Nezabije ale odežene a nebojim se ho použít pokud je to na záchranu mého psa nebo dítěte.Je to prý jedinej prostředem po kterém pustí i pitbul atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 20:37
Kamča.dalmatinka píše: :cert: Taky bych ho nakopla.Jednou se na naší kokřici vrhnul rotwajler :cert:
Nejdřív sem na něj řvala pust pust a pak sem jí vzala do náruče.Prokousnul mi ruku.Majitel žádnej,pes pak odběhnul.
Pořídila sem si eletrickej paralizátor.Dává pěknou šlupu.Nezabije ale odežene a nebojim se ho použít pokud je to na záchranu mého psa nebo dítěte.Je to prý jedinej prostředem po kterém pustí i pitbul atd..

A urcite lepsi nez peprak!!! Ten fakt holky neeeee! No a kopat taky ne, jsem proti kopani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.11.10 20:50
asha píše:
Kamča.dalmatinka píše: :cert: Taky bych ho nakopla.Jednou se na naší kokřici vrhnul rotwajler :cert:
Pořídila sem si eletrickej paralizátor.Dává pěknou šlupu.Nezabije ale odežene a nebojim se ho použít pokud je to na záchranu mého psa nebo dítěte.Je to prý jedinej prostředem po kterém pustí i pitbul atd..
A urcite lepsi nez peprak!!! Ten fakt holky neeeee! No a kopat taky ne, jsem proti kopani ;)

Pepřák jako nějak toho psa poškodí??? Já myslela, že ho jen na půl hoďky vyřadí z provozu.
No a ten paralyzér už jsi Kamčo někdy použila? Bych se bála, že se svou šikovností těmahle zbraněma co vpodstatě vyžadují přímý kontakt vyřadím leda sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 20:56
Gina108 píše:
asha píše:
A urcite lepsi nez peprak!!! Ten fakt holky neeeee! No a kopat taky ne, jsem proti kopani ;)
Pepřák jako nějak toho psa poškodí??? Já myslela, že ho jen na půl hoďky vyřadí z provozu.
No a ten paralyzér už jsi Kamčo někdy použila? Bych se bála, že se svou šikovností těmahle zbraněma co vpodstatě vyžadují přímý kontakt vyřadím leda sebe :mrgreen:

Neblazni, vis jak ma pes citlivej nos? Vzdyt on jim vidi!!! My jsme proti tomu slepi a hluchy, co on dokaze nosem. A ted si vem, ze mu vpalis davku pepraku. Clovek to rozdejchava hodne tezko.
To radsi ten paralyzer, ale dala bych bacha, aby ta slupka odpovidala konstituci, v techhle hrackach se nevyznam. Ale pokud se pouzije tak akorat, tak ucinek teda musi byt zarucenej, ted jsem videla psa, co se otrel o elektrickej ohradnik…to teda byl jekot a prchal jak o zivot. Myslim, ze ted uz si da sakra bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný