Hádka při venčení psů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
24.11.10 15:15

Ahoj, já se ti nedivím, že jsi tak vytočená. Sama máš psy na vodítku a přiběhne jiný a začne je kousat. Numím odhadnout, jak bych reagovala já. Mám taky spoustu špatných zkušeností s jinými pejskaři a bohužel si teď nese následky i náš pes. Je to malá rasa a když byl štěně a měl kilo, tak jsme chodili na procházky, vždy se přiřítil nějaký čokl, nejlépe aspoň patnáctikilové štěně a začal mi po něm skákat. Když jsem se ohradila a požádala majitele psa, aby si svého zavolal, tak mi bylo řečeno, že si chce jen hrát… Nepochopitelné, asi jakoby si s člověkem chtěl hrát rozpustilý slon… Náš kvičel strachy a nemohla jsem těm tupejm pejskařům vysvětlit, že moje štěně není hračky pro jejich čokly :pocitac: Má to za následek to, že náš se bojí velkých čoklů a protože je mrňous a ví, že nejlepší je okamžik překvapení, tak startuje první a mám strach, že nějaký psí obr to nepřejde jen překvapením a zakousne mi ho :think: Nevím co s tím dělat, protože co máme malou a kočár, tak si ho prostě hlídá a mám zase spousta příhod, ale to by bylo stále dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.10 15:24
kolozubka píše:
Ahoj, já se ti nedivím, že jsi tak vytočená. Sama máš psy na vodítku a přiběhne jiný a začne je kousat. Numím odhadnout, jak bych reagovala já. Mám taky spoustu špatných zkušeností s jinými pejskaři a bohužel si teď nese následky i náš pes. Je to malá rasa a když byl štěně a měl kilo, tak jsme chodili na procházky, vždy se přiřítil nějaký čokl, nejlépe aspoň patnáctikilové štěně a začal mi po něm skákat. Když jsem se ohradila a požádala majitele psa, aby si svého zavolal, tak mi bylo řečeno, že si chce jen hrát… Nepochopitelné, asi jakoby si s člověkem chtěl hrát rozpustilý slon… Náš kvičel strachy a nemohla jsem těm tupejm pejskařům vysvětlit, že moje štěně není hračky pro jejich čokly :pocitac: Má to za následek to, že náš se bojí velkých čoklů a protože je mrňous a ví, že nejlepší je okamžik překvapení, tak startuje první a mám strach, že nějaký psí obr to nepřejde jen překvapením a zakousne mi ho :think: Nevím co s tím dělat, protože co máme malou a kočár, tak si ho prostě hlídá a mám zase spousta příhod, ale to by bylo stále dokola.

čokl? trochu hnusné vyjádření ..

• Citovat
  • Upravit
12272
24.11.10 15:26
Anonymní píše:
kolozubka píše:
čokl? trochu hnusné vyjádření ..

O co ti jde anonyme? Toužíš se pohádat? Jsi na špatné adrese!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.11.10 15:45
žirafííí píše:
no tak tohle to je nekonečnej boj,taky mi nějaký pes pokousal mýho hafana ale slušně se omluvily .jednou mijedna baba začala mlátit 3 měsíční štěně hráběma ,že jí prej furt kadí do záhonu , ale kdyby jste viděly ty výkaly? ty musely být nejmíň od dogy :zed: .tak jsem jí strčila že mi nebude mlátit do psa a ona šla po mě těma hráběma a když to zahlédl přítel jak se hrbim aby mě neuhodila tak ten zase bránil mě :lol: ..a prej na nás zavolá VB že jsme jí napadly :zed: ..

bych ty babe plesnivy vzala ty hrabe a chytla by jednu pres hrb!! Aaaa, nesnasim takovy lidi…
Moje babicka byla neco podobnyho a vzdy vzala psy „hadrou“ po tlame a jednou tam byli nasi se starou rotvickou a baba taky na ni naprahla, ze ji vezme a Ajenka po ni skocila a s vrcenim ji malem povalila :-D od ty doby to neudelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.11.10 15:47

No nedivím se tvé reakci, mít psa, tak ho asi taky bráním :nevim: ale měla jsi nakopat i tu babu :mrgreen: Když vidím, jací jsou někteří majitelé, pořídím si snad radši krokodýla :mrgreen:
Tuhle jsem si málem koupila pepřák, ačkoli jsem jinak militantní pacifista :mrgreen: . Ne ani kvůli úchylákům, toho moc dobře vím kam kopnout, ale kvůli psům, co jejich debilní majiteleé nejsou schopni uhlídat, natož vychovat, málem mne na to prodejce pepřáků ukecal. Nakonec ho teda nemám, páč jsem usoudila, že bude lepší nějaká jiná zbraň s účinností na větší vzdálenost, ale ještě teda nemám rozmyšleno jakou. U nás v lese je totiž docela vo hubu jít na procházku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.11.10 15:51
Gina108 píše:
No nedivím se tvé reakci, mít psa, tak ho asi taky bráním :nevim: ale měla jsi nakopat i tu babu :mrgreen: Když vidím, jací jsou někteří majitelé, pořídím si snad radši krokodýla :mrgreen:
Tuhle jsem si málem koupila pepřák, ačkoli jsem jinak militantní pacifista :mrgreen: . Ne ani kvůli úchylákům, toho moc dobře vím kam kopnout, ale kvůli psům, co jejich debilní majiteleé nejsou schopni uhlídat, natož vychovat, málem mne na to prodejce pepřáků ukecal. Nakonec ho teda nemám, páč jsem usoudila, že bude lepší nějaká jiná zbraň s účinností na větší vzdálenost, ale ještě teda nemám rozmyšleno jakou. U nás v lese je totiž docela vo hubu jít na procházku :pocitac:

Nasbirej si sisky a muzes je do dalky hazet :-D
Nee, sranda :-) jen mi to tak napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.11.10 15:53
careynka píše:
žirafííí píše:
no tak tohle to je nekonečnej boj,taky mi nějaký pes pokousal mýho hafana ale slušně se omluvily .jednou mijedna baba začala mlátit 3 měsíční štěně hráběma ,že jí prej furt kadí do záhonu , ale kdyby jste viděly ty výkaly? ty musely být nejmíň od dogy :zed: .tak jsem jí strčila že mi nebude mlátit do psa a ona šla po mě těma hráběma a když to zahlédl přítel jak se hrbim aby mě neuhodila tak ten zase bránil mě :lol: ..a prej na nás zavolá VB že jsme jí napadly :zed: ..
bych ty babe plesnivy vzala ty hrabe a chytla by jednu pres hrb!! Aaaa, nesnasim takovy lidi…
Moje babicka byla neco podobnyho a vzdy vzala psy „hadrou“ po tlame a jednou tam byli nasi se starou rotvickou a baba taky na ni naprahla, ze ji vezme a Ajenka po ni skocila a s vrcenim ji malem povalila :-D od ty doby to neudelala

to jsem měla udělat ale v tom okamžiku mě nenapadlo nic jinýho než do ní strčit :mrgreen: ..a to babička dělala jen tak bezdůvodu? Ajenka si to nenechala líbit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6422
24.11.10 15:54

Asi bych taky nakopla psa, co by mi kousnul mého psa, osobně si myslím, že VŠICHNI psi bez výjimky by měli nosit košíky. Nicméně úplně nejhorši zkušenosti mám s majiteli malých psů, kteří agresívně startují jako první a jejich páníčci místo aby je napomenuli, neřku-li vychovali, je ještě omlouvají, buď že jejich miláček nic nedělá, jen tak štěká nebo že se bojí. Mně je fakt úplně jedno, proč jejich pes provokuje, ale ať se pak nediví, že si to ostatní psi nenechají líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.11.10 15:57
žirafííí píše:
careynka píše:
žirafííí píše:
to jsem měla udělat ale v tom okamžiku mě nenapadlo nic jinýho než do ní strčit :mrgreen: ..a to babička dělala jen tak bezdůvodu? Ajenka si to nenechala líbit :potlesk:

No delala to jen tak, kdyz se ji zdalo, ze jsou moc v kuchyni, kdyz se za ni treba sli podivat k lince, tak je flakla po tlame…Ajenka byla skvelej pes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.11.10 16:00
ZuzaM píše:
Asi bych taky nakopla psa, co by mi kousnul mého psa, osobně si myslím, že VŠICHNI psi bez výjimky by měli nosit košíky.

A zavřít do klece ne? panebože:-(((

Příspěvek upraven 24.11.10 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.11.10 16:00
ZuzaM píše:
Asi bych taky nakopla psa, co by mi kousnul mého psa, osobně si myslím, že VŠICHNI psi bez výjimky by měli nosit košíky. Nicméně úplně nejhorši zkušenosti mám s majiteli malých psů, kteří agresívně startují jako první a jejich páníčci místo aby je napomenuli, neřku-li vychovali, je ještě omlouvají, buď že jejich miláček nic nedělá, jen tak štěká nebo že se bojí. Mně je fakt úplně jedno, proč jejich pes provokuje, ale ať se pak nediví, že si to ostatní psi nenechají líbit.

jj to znám ty malý agresivní :zed: nedávno mi jeden jorkšír zničeho nic vystartoval po nohách že jsem si málem namlela s pupkem hubu jak jsem si dávala bycha abych ho nezašlápla , vůbec jsem nestíhala a majtel jen no on je rozmazlenej,nepochopim tenhle přístup výchovy ..

• Citovat
  • Upravit
1818
24.11.10 16:01

No všichno košíky proč když jsou hodný a vychovaný košíky by měli nosit většinou ty lidi :lol:
Ale bylo by fajn kdyby každý majitel psa musel prokázat že ho zvládá a v opačném případě povinně vodítko příp. košík a pokud by to porušlili tak pokuta to by se všem ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.11.10 16:05

Já naprosto nemám ráda takovýhle důchodcovský čoklíky a jejjich páníčky co si myslej, že jejich pejsek nekouše a proto může běhat navolno. U nás to je to samý, naštěstí mě se nic nestalo, ale táta má pitbulku no a když naní takovýhle čoklik začne útočit, tak ona se po něm ožene, ale kdyby jí táta nehlídal, tak si ho dá k svačině.
U nás nechávají ty svý raťafáky běhat kolem dětskýho hřiště a nedovedu představit, kdyby nějakej kousnul malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.11.10 16:05
žirafííí píše:
ZuzaM píše:
Asi bych taky nakopla psa, co by mi kousnul mého psa, osobně si myslím, že VŠICHNI psi bez výjimky by měli nosit košíky. Nicméně úplně nejhorši zkušenosti mám s majiteli malých psů, kteří agresívně startují jako první a jejich páníčci místo aby je napomenuli, neřku-li vychovali, je ještě omlouvají, buď že jejich miláček nic nedělá, jen tak štěká nebo že se bojí. Mně je fakt úplně jedno, proč jejich pes provokuje, ale ať se pak nediví, že si to ostatní psi nenechají líbit.
jj to znám ty malý agresivní :zed: nedávno mi jeden jorkšír zničeho nic vystartoval po nohách že jsem si málem namlela s pupkem hubu jak jsem si dávala bycha abych ho nezašlápla , vůbec jsem nestíhala a majtel jen no on je rozmazlenej,nepochopim tenhle přístup výchovy ..

bych se moc nesnazila na nej neslapnout…boze, tohle nesnasim :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
24.11.10 16:07
Mišela1 píše:
ZuzaM píše:
Asi bych taky nakopla psa, co by mi kousnul mého psa, osobně si myslím, že VŠICHNI psi bez výjimky by měli nosit košíky.

A zavřít do klece ne? panebože:-(((

Příspěvek upraven 24.11.10 v 16:01

Protože každej debil tvrdí, že jeho pes je hodný a vychovaný, zejména majitelé těch nejagresivnějších .
A povinné zkoušky poslušnosti jsou sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný