Voda se šťávou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Voda se šťávou
Ahoj ženský.
Dnes v noci jsem si v polospánku rozlila čaj připravený malýmu k pití, a protože už řval jak tur a nemohla sem čekat, než se uvaří a zchladí pytlíkový, tak jsem malýmu mixla trochu normální šťávy (Jupí bez um. barviv a sladidel).
A tak mě napadlo, odkdy si myslíte, že by už jí mohl pít i normálně?
Na čaj (který mu trochu sladím) bych stejně nezanevřela, ale že bych mohla kombinovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doplním, kdo nevidí podpis, že malýmu je necelý rok. od 4 měsíců přikrmuji a nyní jí už víceméně s náma všechno, jen si dávám pozor na pálivé, tučné a slané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Ahoj ženský.
Dnes v noci jsem si v polospánku rozlila čaj připravený malýmu k pití, a protože už řval jak tur a nemohla sem čekat, než se uvaří a zchladí pytlíkový, tak jsem malýmu mixla trochu normální šťávy (Jupí bez um. barviv a sladidel).A tak mě napadlo, odkdy si myslíte, že by už jí mohl pít i normálně?
Na čaj (který mu trochu sladím) bych stejně nezanevřela, ale že bych mohla kombinovat.
Já bych to tak nehrotila, vodu se šťávou klidně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem malé dala občas trochu po roce, různé čajíky a všechno jsem střídala
ale čekej i odpovědi typu: NIKDY apod.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem tam mu to urcite nic neudela no… ![]()
Jen deti si holt rychle zvykaji na sladsi veci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barca12345 píše:
Tak sem tam mu to urcite nic neudela no…Jen deti si holt rychle zvykaji na sladsi veci
Takze bych nemela absolutne strach, ze to malemu ublizi, ale ze navrat k neslazenym pitim bude horsi! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám mladšímu cca od roka, možná už dýl, teď nevím, on byl hrozný nepita a tohle aspoň pil. Máme většinou jupi nebo yo, sirup tam cmrndám hodně skoupě, třeba z červených sirupů mám takovou středně růžovou plně průhlednou tekutinu, z pomerančovýho jupí světle žlutou… Ale nejsem z toho úplně odvázaná, starší v tomhle věku pil čistou vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně v létě sme jí pili docela dost často.. a teď sme zase najeli na čaje.. a úplně v pohodě.. pije jak sladký tak nesladký čaj.. je mu to jedno… ![]()
nebála bych se toho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já praktikuju vodu se šťávou snad od zavední příkrmů
na pití dávám, co mi přijde pod ruku, vodu, čaj, dřžus, vodu se šťávou… a pije vše, sladké i nealdké úplně v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje taky pije jenom sladký - včera se sápala po mém čaji - velká konev Citrus Fruits a pomerančová šťáva Relax tak jsem jí nalila, vypila toho tak dvakrát tolik co běžně za celý den
Bylo to večer, ráno měla asi tříkilovou plenu
Takže tak, klidně bych dávala - lepší pít šťávu než pít málo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam taky vodu se stavou a tu od Hellou bez konzervantu. Ja jsem rada ze mi aspon to pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam taky vodu se stavou a tu od Hellou bez konzervantu. Ja jsem rada ze mi aspon to pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že by klidně občas mohl
A doporučuju zkusit i sirupy YO, jsou trochu dražší ale zase není třeba toho dávat moc a jsou fakt moc dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to ste mě docela potěšily ![]()
On právě nesladký stejně moc nepije
i do bylinkového čaje mu trochu cukru sypnu.
tak sem si řekla, jestli nakonec není nějaká „zdravá“ šťáva lepší, než granulovanej čaj třeba…a i levnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 já myslím, že nebudeš daleko od pravdy.. Třeba tu YO mívají v akcích za 49,– ale musí se vypít docela rychle, vím že nám jednou ta bezinková jaksi zkvasila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit