Střep v kaši pro půlroční mimi

3525
19.10.12 20:34

střep v kaši pro pulroční mimi

Mám takový problém, dělala jsem dnes synovi k večeři kaši s jahůdkovou přesnídávkou od hamé. Když jsem ho krmila, moc jí nechtěl, tak jsem mu dala mlíčko a když jsem chtěla kaši dojíst, tak jsem kousla do střepu. Bojím se že nějaký snědl i můj syn, nevím co mám dělat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
19.10.12 20:37

Střep je zřejmě z přesnídávky, nevndavala jsi ji ze sklenky kovovou lžičkou? Vzala bych skleničku a objela ji zevnitř prsty, jestli bych našla poškozené sklo, jestli ve více místech či v jednom…
A zavolala bych na pohotovost do nemocnice a zeptala se, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.10.12 20:39

Ahojky, zkus zavolat do nějaké nemocnice a zeptat se co dělat? Oni ti řeknou ale myslím že žádný nesněd myslím kdyby sněd tak by určitě plakal bo by mu to pořezalo něco takové malé děti neumí pořádně kousat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.10.12 20:39

Jéjej, chápu, že jsi z toho nervózní. Ale snad tam nic nebylo a kdyby bylo, snad to projde. Takový střep se ani nedá zachytit rentgenem, asi by se mohl projevit nějakými zažívacími potížemi, kdyby se, nedejbože, někde zapíchl. Ale je to málo pravděpodobné. Kdyby bylo dítě větší, řekla bych, nacpi do něj hodně kysaného zelí. Ale u miminka to nejde. Držím palce, myslím, že pravděpodobnost komplikací je velmi malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
19.10.12 20:44

Nevím jestli volat, byl to malinký střep, a malej se zdá v pohodě, nechci aby to byl planej poplach. Nandavám to plastovou lžičko, takovou co ho krmím, a sklenka poškozená neni, ale stejnak mám strach. :roll: :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.10.12 20:50

Raději jednou planý poplach, než velký průšvih. Tys našla malý kousek, ale kde je psáno, že tam byl jen ten jeden (tím nechci strašit a nic přivolávat). Určitě bych volala a byla za hysterku, než abych si to musela pak vačítat.

• Citovat
  • Upravit
3525
19.10.12 21:04

Tak jsem volala a jediný co mi řekli bylo že pokud během 3 dnů bude mít krev ve stolici nebo v blinkání nebo v moči, tak máme zajít k doktoru. :/ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
19.10.12 21:11

Jak píšou holky, určitě někam zavolej a poptej se. Jinak bych teda ještě prohlédla zbytek přesnídávky i kaši a případně kontaktovala výrobce. Tipla bych to spíš na tu přesnídávku, nemůže být někde kousek odštíplá sklenička? A byl to určitě střep?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
19.10.12 21:16

Myslím že jo, vrzlo mi to o zuby a křuplo když jsem do toho kouska, sklenku jsem vypláchla a zkontrolovala a nic, a v nemocnici mi rekly to co uz jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
19.10.12 21:21
@mamkyjáryk píše:
Myslím že jo, vrzlo mi to o zuby a křuplo když jsem do toho kouska, sklenku jsem vypláchla a zkontrolovala a nic, a v nemocnici mi rekly to co uz jsem psala vyse.

a viděla si to? :nevim: Třeba to bylo něco jinýho, střep by si asi jen tak nerozkousla :think: No každopádně malýho hlídej a ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
19.10.12 21:25

Bylo to hodně malé, ale ať to bylo cokoli, tak mám o malého hroznej strach, u nas je doktor jen utery a patek a v utery jdeme k němu na půlroční.. Teď v klidu spinká, jako vždy, takže vím že když bude v noci plakat tak se něco děje, on totiž v noci nikdy nepláče (ťuk ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.10.12 21:36

@mamkyjáryk kontrolovla bych stolici, aby nebyla moc tmavá- to by mohla být krev…nečtu diskuzi, jestli se opakuju tak srry

• Citovat
  • Upravit
31594
19.10.12 21:36

Pokud je sklenička zevnitř nepoškozená, tak bych řekla, že tam třeba něco malého bylo, ale že se dost snižuje riziko, že by tam toho bylo víc. Uvidíš další dny, kdyby se ti malej nezdál, tak zkrátka pojedete na pohotovost, ale věřím, že to bude v pořádku.
Hlavně se neboj případně vyrazit, na pohotovosti ti nikdo nadávat nebude, já jsem byla několikrát (laryngitida, rozražená brada…) a nikdy nám nikdo nevěnoval ani křivý pohled, třeba u laryngitidy už jsem měla nasazenou léčbu, vlastně jsme tam jeli jen kvůli jednomu léku a dr nás ještě pochválila, jak jsem šikovná, že už přesně vím, co dělat a to tam měla čekárnu plnou děcek a dveře se u ní netrhli. Zkrátka si myslím, že v takové situaci každý chápe, že má rodič strach, obzvlášť u malých mimin :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.12 22:29

Tak u nas to matka vsechno vzdycky vyresila vynucenym zvracenim…jakmile jsme snedli neco blbeho, strcila nam prst ldo krku a hotovo. Pozdeji ksÿsane zeli, protoze to obaji. jenze u miminka opravdu nevim a osobne bych asi jela na pohotovost, nebo tam alepson zavolala, co mam delat. Clovek, ktery neni doktor, tak by se mel radeji poradit.

• Citovat
  • Upravit
3525
19.10.12 22:40
@Anonymní píše:
Tak u nas to matka vsechno vzdycky vyresila vynucenym zvracenim…jakmile jsme snedli neco blbeho, strcila nam prst ldo krku a hotovo. Pozdeji ksÿsane zeli, protoze to obaji. jenze u miminka opravdu nevim a osobne bych asi jela na pohotovost, nebo tam alepson zavolala, co mam delat. Clovek, ktery neni doktor, tak by se mel radeji poradit.

tak ten prst do krku určitě ne, nikdy. To bych asi nedokázala, ale mam hlídat aby někde (stolice, moč, atd.) nebyla krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí