Voda se šťávou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@tejuho píše:
A davate ten sirup s vodou z kohoutku nebo kojeneckou?
ja jsem davala rozhodne z kohoutku, protoze jsem se dozvedela od byvale tchyne (hlavni hygien. pro SK pro deti a mladez), ze z kohoutku je zdravejsi (mozna vic vapenata, ale zdravejsi) nez „kojenecke“ lahve v petkach (protoze clovek nikdy nevi, jak se skladuji apod.).
Ale je to jenom muj nazor (a jeji), takze ho samozrejme nikomu necpu… ![]()
- Citovat
- Upravit
@tejuho v tu noc, kdy sem to potřebovala akutně rychle jsem dala rovnou z kohoutku.
Jinak bych dávala kohoutkovou převařenou. Mmch, to je další věc, co by mě zajímala, kdy už můžu dávat kohoutkovou bez převařování?
nejsem si jistá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
@tejuho v tu noc, kdy sem to potřebovala akutně rychle jsem dala rovnou z kohoutku.
Jinak bych dávala kohoutkovou převařenou. Mmch, to je další věc, co by mě zajímala, kdy už můžu dávat kohoutkovou bez převařování?nejsem si jistá…
ja jsem prevarovala asi do roka, pak jsem davala normos z kohoutku neprevarenou…
- Citovat
- Upravit
To by mne taky zajimalo kdy uz nemusim prevarovat
.Malymu je 15 mesicu a prevaruju furt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprevaruji uz asi od roka. Taky mi bylo receno, ze je lepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kohoutkovou, nepřevařuju.. Ty kojencký co stojej kdovíjak dlouho někde ve skladě jsou mi nesympatický..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady ja kupuju sirupy Yo. Tresen a jahodu. Nemaj zadne konzervanty a barviva…ale cukr tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady koukam na to, no ten test hodnotil hlavne to zmatecne znaceni
, to ja zas tolik nesleduju, ale ovocna slozka tam je. Ale ten ralax kup, nam ho tu jednou nechala navsteva a je hrozne dobrej, meli jsme jahodu. my ho tu ale nemame. teda aspon myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se byla juknout na ty nase sirupy - mam dva, u obou je udany ovocny podil 20% ve vsech jazycich. Mam tusim tresen a jahodu, nebo malinu. Kupovane v nemecku. Tak cerne bych to nevidela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoznačně relax višeň, tu fakt máme rádi a stačí ji dát míň, má výraznou chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
http://www.prozeny.cz/…em-nedavejte- tak jsme mrkla na nějaké testy a nejlépe asi vychází relax, extra ustý… Yo dopadl dost špatně
Vždyť zrovna tady píšou, že by se umístil na prvním místě, má špatné hodnocení za zmatečné značení
Taky kupujeme jenom YO, chuťově je nejlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teda nechápu, kde ten YO vzali, protože my máme doma jeden a ve všech jazycích je uveden stejný podíl ovocné šťávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nas maly pije vodu se stavou pomerne dlouho, do toho pije v pohode vodu, caj s cukrem, neslazeny caj proste vsechno, co je k dispozici (a jsem ochotna mu dat, takze samozrejme, ze ne sycene napoje apod.).
Takze s timto nazorem bych nesouhlasila, je to velmi individualni…