Voda se šťávou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ema N.
22.10.12 12:07
@Barca12345 píše:
Takze bych nemela absolutne strach, ze to malemu ublizi, ale ze navrat k neslazenym pitim bude horsi! :pankac:

nas maly pije vodu se stavou pomerne dlouho, do toho pije v pohode vodu, caj s cukrem, neslazeny caj proste vsechno, co je k dispozici (a jsem ochotna mu dat, takze samozrejme, ze ne sycene napoje apod.). ;)

Takze s timto nazorem bych nesouhlasila, je to velmi individualni… ;)

• Citovat
  • Upravit
3037
22.10.12 14:39

A davate ten sirup s vodou z kohoutku nebo kojeneckou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
22.10.12 14:49
@tejuho píše:
A davate ten sirup s vodou z kohoutku nebo kojeneckou?

ja jsem davala rozhodne z kohoutku, protoze jsem se dozvedela od byvale tchyne (hlavni hygien. pro SK pro deti a mladez), ze z kohoutku je zdravejsi (mozna vic vapenata, ale zdravejsi) nez „kojenecke“ lahve v petkach (protoze clovek nikdy nevi, jak se skladuji apod.).

Ale je to jenom muj nazor (a jeji), takze ho samozrejme nikomu necpu… ;)

• Citovat
  • Upravit
31290
22.10.12 14:49

@tejuho v tu noc, kdy sem to potřebovala akutně rychle jsem dala rovnou z kohoutku.
Jinak bych dávala kohoutkovou převařenou. Mmch, to je další věc, co by mě zajímala, kdy už můžu dávat kohoutkovou bez převařování? :think: nejsem si jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
22.10.12 14:51
@Mar__tanka1983 píše:
@tejuho v tu noc, kdy sem to potřebovala akutně rychle jsem dala rovnou z kohoutku.
Jinak bych dávala kohoutkovou převařenou. Mmch, to je další věc, co by mě zajímala, kdy už můžu dávat kohoutkovou bez převařování? :think: nejsem si jistá…

ja jsem prevarovala asi do roka, pak jsem davala normos z kohoutku neprevarenou…

• Citovat
  • Upravit
3037
22.10.12 14:52

To by mne taky zajimalo kdy uz nemusim prevarovat :).Malymu je 15 mesicu a prevaruju furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
22.10.12 16:48

Neprevaruji uz asi od roka. Taky mi bylo receno, ze je lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.10.12 17:57

Kohoutkovou, nepřevařuju.. Ty kojencký co stojej kdovíjak dlouho někde ve skladě jsou mi nesympatický..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.5.13 11:04

@CokeLady ja kupuju sirupy Yo. Tresen a jahodu. Nemaj zadne konzervanty a barviva…ale cukr tam je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
15.5.13 11:10

@CokeLady já kupuji jupí ve skle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.5.13 11:13

@CokeLady koukam na to, no ten test hodnotil hlavne to zmatecne znaceni :nevim:, to ja zas tolik nesleduju, ale ovocna slozka tam je. Ale ten ralax kup, nam ho tu jednou nechala navsteva a je hrozne dobrej, meli jsme jahodu. my ho tu ale nemame. teda aspon myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.5.13 11:17

Tak jsem se byla juknout na ty nase sirupy - mam dva, u obou je udany ovocny podil 20% ve vsech jazycich. Mam tusim tresen a jahodu, nebo malinu. Kupovane v nemecku. Tak cerne bych to nevidela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
15.5.13 11:23

Jednoznačně relax višeň, tu fakt máme rádi a stačí ji dát míň, má výraznou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.5.13 11:27
@CokeLady píše:
http://www.prozeny.cz/…em-nedavejte- tak jsme mrkla na nějaké testy a nejlépe asi vychází relax, extra ustý… Yo dopadl dost špatně

Vždyť zrovna tady píšou, že by se umístil na prvním místě, má špatné hodnocení za zmatečné značení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky kupujeme jenom YO, chuťově je nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.5.13 11:32

A teda nechápu, kde ten YO vzali, protože my máme doma jeden a ve všech jazycích je uveden stejný podíl ovocné šťávy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí