Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
To záleží na tom, jak máš kvalitní termosku, musíš to vyzkoušet. Já mám jednu, kde stydne strašně rychle a druhou, ve které vydrží teplá 12 hodin
Jinak musím říct, že když je potřeba chladit, je to 3× rychleji ve skleněné lahvi
Davala jsem na 80 stupnu vecer a v noci bylo na teplote tela
A je takovej problem dat do termosky varici vodu a vedle v lahvicce mit studenou vodu, pak to jen prilejes? To te nenapadlo?
Bud horkou vodu do termosky a studenou do lahve vedle a smichat to, nebo si dat tu konev vedle postele a ohrat na tech 40 rovnou
jinak je teda hrozna prace zajit jednou v noci do kuchyně udelat mliko no ![]()
@Kriss Tina To je, musím otvírat spesl dveře co máme na zámeček, jinak když fouká vítr tak to krape, takže musí být zavřený. Dojít přes 3 místnosti po dřevěných schodech co vrzou dolů, a přes další 2 místnosti do kuchyně. Máme starej barák, jenom vrch je po rekonstrukci a zateplení. Takže dole je zima jak v p.deli. Takže když se dítě hladové s brekem vzbudí, začíná mi maraton. Omlouvám se ti že jsem si to chtěla ulehčit ![]()
Ještě doplňuji že ne vždy to je jednou.
Zdravím, máme konvici která ukazuje stupně… Od 40 do 100 stupňů. Máme dvoupatrový barák a v noci 2× lítám dělat um. Okolo 2 hodiny a pak okolo 6 hodiny. Nakolik stupňů mám udělat vodu do termosky aby to mělo okolo těch 40-50 stupňů v ty 2 hodinky v noci?
Mám jednu termosku, takže nejde udělat abych si vodu udělala 2× horkou a studenou… Nahoře máme koupelnu, takze vychladit můžu, ale abych to nechladila zase moc dlouho