Vodafone - pěkný hnus!

2288
23.1.12 13:30

Vodafone-pěkný hnus!!!

Zdravím maminky,chci se s vámi podělit o zážitek,který mě dostal do kolen.Nevím,která z vás je u operátora Vodafone,já ho mám odjakživa a nikdy nebyl problém.Minulý týden mě zablokovali s tím,že moje platba je v prodlení.Naběhla jsem na pobočku vodafonu,kde mi mladý muž,který nevypadal,že by tomu zrovna rozuměl,nedokázal vysvětlit,kde je chyba.Vyjel mi vyúčtování na 2,261 korun,mám paušál nastavený na 315 korun a vždy mi to stačilo,tak jsem na něj s otevřenou pusou čučela,jestli si ze mě dělá srandu on nebo jsem blázen já.Ještě ten den jsem šla a celou tuto nesmyslnou částku zaplatila a aby toho nebylo málo,tak mi tentýž den zablokovali celé telefonní číslo,takže už ani mě se nikdo nedovolá.Operátorovi není možno se dovolat,po hodině a půl se sluchátkem u ucha,kdy jsem slyšela jenom „naši pracovníci mají plné ruce práce a blablabla“ jsem to prostě vzdala.Nevím,kde se stala chyba,z toho abych porodila o dva měsíce dřív…Poslala bych je někam i s veselýma velikonocema a zajícema,na tohle čas mají…Takže až tohle vyřeším,přecházím k jinému operátorovi,bez přemýšlení…tfuj tfuuj!!! :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
23.1.12 13:33

Katko nechala bych si vyjet podrobný výpis hovoru a sms. A podle toho se pak rozhodovala. Není problém podat reklamaci.
Reklamovala jsem neoprávněně naučtované služby a vždy bez problému.

• Citovat
  • Upravit
19494
23.1.12 13:33

ja myslim ze u jinyho si moc nepomuzes :-) spis navecer zkus zavolat operatorovi a oni ti ty penize vrati, jestli jsi to zaplatila „omylem“. Holt system je system, jen pocitac. Preju hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.1.12 13:35

Ja mam s vodafone neustale problemy mam nastevene tarif moje rodina aza urcitou castku a muzu jim volat neomezene a za posledni dva mesice me to sami zrusili a uctovali hovory po minute. Dale me maji vracet o kvetna volajici listinu 1500,– a nic se porad nedeje i pres neustale bombardovani a volani s operatory. Tak ze doplatim 2 mesice pausal a vodafon nechci uz videt.Akorat me to prisneslo spoustu nervu a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
23.1.12 13:36

Já když se zaboha nemohla dovolat na operátora, tak jsem nadrsno šla přes volby - jsem nový zákazník, mám zájem o pořízení paušálu - tam mi to zvedli do 2min :roll: a dokonce byli schopni vyřešit co jsem potřebovala (přepojili mě bez keců na fakturační).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.1.12 13:37

zavolej na linku, kde se objednávají nové služby, tam ti to vezmou hned ;) Já takto když potřebuju něco od O2, tak taky volám na tu a ne na zákaznickou, berou to hhed a pak mě trochu otráveně přepojí 8)
A tu platbu jsi podle mě platit neměla, to byla dost chyba :? Musíš se přeci podívat, za co to je, zda ti tam nespustili nějakou službu, kterou nechceš, muži takto jednou slíbili nastavit internet za paušál, pak to zvorali a účtovalo se mu to normálně na čas strávený na netu, taky dostal kolik tisíc účet, reklamoval a nakonec zaplatil jen cenu toho paušálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
23.1.12 13:38

Mě by spíš zajímalo,kdy mě odblokujou,to je ted pro mě důležité,potřebuju zařizovat stěhování skříní a bez telefonu je to těžké… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.1.12 13:39

Ahoj,ja mam Vodafone uz 12 let a zatim super. Divala jsi se na net do samoobsluhy na podrobne vyuctovani?? Ja mam taky 350 a volam normalne a pres 400 se nedostanu. I kdyz jsem byla 16 dnu ve Spanelsku,mela jsem provolano 1400,tohle mas opravdu moc. A ze te blokly,pokud to bylo po splatnosti,posilaji 7 dnu pred bloknutim zpravy a taky volaji :-(( jinak ja se take nikdy nedovolam operatorovi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
katkabanova píše:
Mě by spíš zajímalo,kdy mě odblokujou,to je ted pro mě důležité,potřebuju zařizovat stěhování skříní a bez telefonu je to těžké… :roll:

Od připsání platby na jejich účet to je cca 12 hodin, zřídka kdy to trvá dýl.

• Citovat
  • Upravit
kofola3

Ale když už odpojili celé číslo jako komplet, tak to muselo být nezapolacené dlouho. Po týdnu, či třech týdnech se služby takhle komplet neblokujou.

• Citovat
  • Upravit
1900
23.1.12 13:40

To bych jim teda dala! Nemělas nic platit, nenech si to líbit. Pokud poctivě platíš, tak bych si z netu vyjela platby a šla jim to omlátit o hlavu. Jen ať se chlapečci na pobočkách snaží. Tys platila a oni tě blokly, tak ať to zařídí, ať tě odblokujou (od toho tam snad jsou ne?). Mě nedávno pobavili u T-mobile :D Ten chlap nedokázal udělat nic jiného, než dokážu já přes net (dokonce mi nedokázal ani objednat mobil, to jsem si musela udělat doma sama). Tak k čemu tam jsou, když nedokáží poradit a nic zařídit. To by se z toho člověk po… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.1.12 13:41
katkabanova píše:
Mě by spíš zajímalo,kdy mě odblokujou,to je ted pro mě důležité,potřebuju zařizovat stěhování skříní a bez telefonu je to těžké… :roll:

Odblokovat musi do 24 hodin po zaplaceni. Vetsinou drive :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.1.12 13:42
Dendulinecek píše:
katkabanova píše:
Odblokovat musi do 24 hodin po zaplaceni. Vetsinou drive :-)

Po obdržení platby na jejich učet.

• Citovat
  • Upravit
8566

Taky mám z Vodafonem jen ty nejhorší zkušenosti. Nejdřív cca 10 let vše v pořádku a pak mi z ničeho nic začali chodit faktury s dvojtou částkou - když jsem zaplatila pouze paušál (kde jsem nikdy nevyčerpala ani sms ani minuty, takže to nemohlo stát ani o korunu více natož o dvojnásobek), tak mi blokli telefon a načítali částky. Odmítla jsem zaplatit, že to je jejich chyba - což bylo z vyúčtování zřetelné a oni předali dluh společnosti vymáhající dluhy. Byla jsem tak blbá, že jsem „exeturovi“ částku zaplatila aby byl klid a číslo zrušila. Už jsem rok u jiného operátora a přišel mi opět dopis od jiné vymahačské společnosti, že vymáhají dluh za to číslo KTERÉ BYLO PŘED VÍCE NEŽ ROKEM zrušeno, částka, kterou požadují je zase úplně jiná. V běhla jsem do vodafone jak kulový blesk, pán za přepážkou nestačil zítrat, že opravdu neví za co ten dluh je, že tam je všechno v pořádku, číslo zrušeno, že nechápe jaktože mi naskakujou nějaké částky, dokonce přiznal, že dluh co jsem před rokem zaplatila „exekutorovi“ jim tam vůbec nevznikl, takže nechápe za co jsem to platila. Vyžádala jsem si ať mi napíše PÍSEMNĚ, že jim nic nedlužím - stalo se. Papír, že jim nic nedlužím, a že u nich žádné číslo ani nemám sice mám avšak složenky chodí vesele dál :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Na pobočce to nechápou, já to nechápu a „exekutor“ chce své peníze :pocitac: :pocitac: . Radím, změň operátora, je to s nima na dlouhé lokte a výsledek veškerý žádný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
katkabanova píše:
Zdravím maminky,chci se s vámi podělit o zážitek,který mě dostal do kolen.Nevím,která z vás je u operátora Vodafone,já ho mám odjakživa a nikdy nebyl problém.Minulý týden mě zablokovali s tím,že moje platba je v prodlení.Naběhla jsem na pobočku vodafonu,kde mi mladý muž,který nevypadal,že by tomu zrovna rozuměl,nedokázal vysvětlit,kde je chyba.Vyjel mi vyúčtování na 2,261 korun,mám paušál nastavený na 315 korun a vždy mi to stačilo,tak jsem na něj s otevřenou pusou čučela,jestli si ze mě dělá srandu on nebo jsem blázen já.Ještě ten den jsem šla a celou tuto nesmyslnou částku zaplatila a aby toho nebylo málo,tak mi tentýž den zablokovali celé telefonní číslo,takže už ani mě se nikdo nedovolá.Operátorovi není možno se dovolat,po hodině a půl se sluchátkem u ucha,kdy jsem slyšela jenom „naši pracovníci mají plné ruce práce a blablabla“ jsem to prostě vzdala.Nevím,kde se stala chyba,z toho abych porodila o dva měsíce dřív…Poslala bych je někam i s veselýma velikonocema a zajícema,na tohle čas mají…Takže až tohle vyřeším,přecházím k jinému operátorovi,bez přemýšlení…tfuj tfuuj!!! :roll: :zed:

JÁ NĚCO PODOBNÉHO ZAŽILA PŘED PÁR LETY U O2..A ODEŠLA JSEM OD NICH K VODAFONU A JSEM SPOKOJENÁ.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová