Vodítko na neposedné dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2295
5.11.09 17:30

vodítko na neposedné dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
5.11.09 20:07

Ahoj,
já mám na malého kšíry s vodítkem a je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.11.09 00:26

Ahoj,
ja mela na triletaka voditko na ruku, jemu se to zaplo kolem zapesti a mne taky. Dlouhy asi metr. Super vec, musim rict, ze kdyz jsem to prvne vybalila na letisti, tak lidi s malyma detma nejdriv koukali divne…a pak kdyz jim jejich ratolesti zdrhaly za ram a nedaly se odchytit, tak obdivne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
6.11.09 07:22

Asho tak to je super ja ho totiz vcera objednala :) ja mam problemy totiz s malou ze mi zdrha a vubec se neboji vcera jsem zazila takovy sni horor, ze jsem se rozhodla pro toto, ale radsi voditko nez pak si neco vycitat. Jo a kamaradka bydlela 3 roky v Irsku a tam je to bezne. Jen unas se na me budou lidi divat asi blbe, ale to preziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.11.09 11:05

mi jsme si vodítko koupili asi před dvěmi měsíci,nebo spíš jsou to kšírky do kočárku s vodítkem a nemůžu si to vynachválit :potlesk: ,teda teď už ho nepoužíváme,ale malý nechtěl vůbec chodit sám,takže jsme vodítkem vyřešili jeho strach se pustit a jít bez naší pomoci,teď lítá jako ďas,ikdyž tím že začal chodit sám později je malilinko pozadu a starším dětem nestíhá.....takže vodítko jen doporučuji,super vynález :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
20.11.09 07:19

ASHO, TAK MI VCERA KONECNE PRISLO, A JE TO SUPER VEC, JEN MALA CHVILI PROTESTOVALA, ALE JAK UVIDELA PEJSKA CO MA TAKY OBOJEK A VODITKO TAK PRESTALA :-) JEN TO ZAPINANI MOHLI VYMYSLET LEPSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.12 19:00

Dobrý den, tady jsou velmi staré příspěvky ohledně vodítek, přesto bych se ráda informovala od maminek, které vodítko využily - víte o více současných vodítkách v nabídce než je vodítko Farlin? Pokud jste používal někdo vodítko zmiňované či jiné na dítě starší dvou let (prostě proto, aby se mu nic nestalo) byly jste spokojené? Doporučte a event. napište čemu se vyhnout, děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
13.3.12 19:15

Já vlastní zkušenost nemám, ale jednou jsem v zoo potkala tatínka, který měl dvočátka kluky oba na vodítkách. Přiznám se, že jsem si nejdřív říkala, že už se svět opravdu zbláznil, ale v momentě, kdy se kluci oba rozběhli na jinou stranu, tak jsem musela uznat praktičnost věci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.3.12 19:18

Ja mam voditka dve. Toto http://www.amazon.co.uk/…K/ref=sr_1_2?… pouzivame na cestovani, kluk to ma jako batuzek a v pripade chaosu na letisti ci nadrazi pripnu voditko, abych mela jistotu, ze nikam nevleti. Ono je nekdy tezke organizovat zavazadla, hlidat letenku, tabule s informacemi a neposedne deti. Druhe voditko mame klasicke pouze na ruku, take nepouzivam casto, ale pokud nema synator den a potrebuju s nim do mesta, pouzivam jako pojistku, aby mi nevyvlikl ruku treba pred prechodem. Vyuzivam ta voditka malo, ale v pripade potreby jsou podle me k nezaplaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
13.3.12 20:41

Ahoj,někdo tady psal,že na dítě má vodítko jen na zápěstí,ale nikde jsem ho nenašla.Nemáte někdo odkaz,jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.3.12 21:05
fifinka609 píše:
Ahoj,někdo tady psal,že na dítě má vodítko jen na zápěstí,ale nikde jsem ho nenašla.Nemáte někdo odkaz,jak to vypadá?

Připojuji se k dotazu ohledně vodítka na zápěstí, … jinak děkuji všem za příspěvky! H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.3.12 21:13

Ahojky. Já používám vodítko a hrdě se k tomu hlásím. Malej je neřízená střela a takhle je to fakt bezvadné. My máme od Tommee Tippee a jsou bezvadné, vypolstrované, takže nikdo ho nic netlačí.
 http://www.nejlepsiceny.cz/…-tippee.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.3.12 22:52

Voditko na zapesti vypada takhle http://www.amazon.co.uk/…I/ref=sr_1_2?… a tak by se take melo pouzivat.
Nemelo by se za nej dite tahat, neco jako tohle http://www.amazon.co.uk/…/ref=sr_1_14?…

Podle me je to super prave ve meste, kde je plno aut a samy prechod. Ja vzdycky klukovi drtim tu malou pacicku, on je dost neposeda, tak se bojim. Nevlitl by do silnice schvalne, ale furt tak blbne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí