Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak hlásím,že máme oslavu za sebou. Volám manželovi,kup kolu k dortu. K jakému dortu. No mám zítra narozeniny. Aha, a to má napsané v diáři. Prý musí tedy rychle něco koupit jako od dětí. Malej mi přinesl rumové pralinky-to bylo strašně krásný,jak mi je dával,malá mi donesla prvosenku jarní v květináči,ze které je manžel nadšený-v podstatě koupil kytku sobě. No a největší perla-dostala jsem 2 kg červené řepy se slovy,mámo zavař to.
![]()
jpichova píše:
Jinak hlásím,že máme oslavu za sebou. Volám manželovi,kup kolu k dortu. K jakému dortu. No mám zítra narozeniny. Aha, a to má napsané v diáři. Prý musí tedy rychle něco koupit jako od dětí. Malej mi přinesl rumové pralinky-to bylo strašně krásný,jak mi je dával,malá mi donesla prvosenku jarní v květináči,ze které je manžel nadšený-v podstatě koupil kytku sobě. No a největší perla-dostala jsem 2 kg červené řepy se slovy,mámo zavař to.![]()
![]()
Se taky hlásím,12. 2. 82. A docela to na mě sedí, i ascendent.Partner je kozoroh. A na něj teda horoskop sedí jak hrnec na prdel. ![]()
jpichova píše:
Jinak hlásím,že máme oslavu za sebou. Volám manželovi,kup kolu k dortu. K jakému dortu. No mám zítra narozeniny. Aha, a to má napsané v diáři. Prý musí tedy rychle něco koupit jako od dětí. Malej mi přinesl rumové pralinky-to bylo strašně krásný,jak mi je dával,malá mi donesla prvosenku jarní v květináči,ze které je manžel nadšený-v podstatě koupil kytku sobě. No a největší perla-dostala jsem 2 kg červené řepy se slovy,mámo zavař to.![]()
![]()
no ty vado
![]()
ehm to je jak u nás…taky pořád okolo plkám, že budu mít TY NAROZENINY, aby nezapomněl, jinak bych si mohla popřát sama. no a s těma kytkama je to podobný, taky si je kupuje spíš pro sebe, ale řepu, to jsem ještě nedostala, to je fakt ![]()
haha
holky tak já mám dneska narozky,manža si sice vzpoměl,ale protože mi nic nekoupil tak jsem od něj dostala stírací los
a protože sem asi byla hodná tak ty stírací losy byly hned 3
mám já to ale štěstí,že jo ![]()
Vsem vodnarkam, ktere meli-maji-budou mit narozeniny, VSE NEJLEPSI!!!!!!
![]()
martext píše:
Vsem vodnarkam, ktere meli-maji-budou mit narozeniny, VSE NEJLEPSI!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkujem, nápodobně ![]()