Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pudloslava vyhled na letadla
diky tibza nazory
bydlis tam nekde v okoli? mne se teda libi barak v prezleticich u vinore, ale manzel furt ty vodochody vidi jenom to ze barak je vetsi a neni to radovka za ty same penize, proto zjistuju co a jak, koukala jsem na mapu tak to jsou nejaky 2 km od toho letiste? Vimbze ten projekt se tahne dlouho alevtedy az to prijde tak to snad tam clovek nemuze ani normalne bydlet ne? A decka se hrat na zahrade ![]()
@marus26 tady vsichni doufaji, ze to nakonec nebude, ale to je zavirani oci. ja bych spis verila tomu, ze si clovek zvykne na vsechno - v Horomericich a Knezevsi taky bydli lide.
@Pudloslava no to jo, bydli
dam tomu sanci no ja prave chci do domku kvuli klidnejsimu zivotu
muzicek si vsak nemysli zeby letiste narusovalo klidny zivot
diky
@marus26 tak mimo jjine nikdo neresi dopravu a ted tady s zonama a uzavrenim jednoho pruhu dost prituhlo, pro prazaky jsem odpad a povl. Jestli byste z te Vinore nedojeli na metro nakonec lip.
@Pudloslava manzel jezdi autem do dolnich chaber ja nejblizsi tri roky na materske ale od prahy se nechci odstrihnout, abych se v domku nezblaznila budu zavisla na mhd, ale jinak skolka maslovice a ostatni vybavenost klicany?
@marus26 píše:
@Pudloslava no to jo, bydlidam tomu sanci no ja prave chci do domku kvuli klidnejsimu zivotu
muzicek si vsak nemysli zeby letiste narusovalo klidny zivot
diky
No nenarušuje. Jsem sice trošku z jiného konce než Vodochody, ale na letadla čumím furt, to je paráda. Si dám drink, naložím se do bazénu a čumím nahoru a snažím se rozpoznatm, co je to za aerolinky, popř za typ, aach ![]()
A když jednou za uherák letí stíhačka, tak jsem akorát tak nas. raná, že jsem jí propásla
Jo, kdyby byly letadla ten největší problém, tak je krásně na zemi ![]()
@Gina108 no to jo
ja chtela vedet tedy jak to vnimaji mistni jestli uz teda to nejak obtezuje, kdyzvty hošticevjsou 2 km od letiste, co bude az se zacne rozsirovat letiste to mi nikdo nerekne…je jasny
Muzu vedet co vidis ty jeste za nejvetsi minus bydleni v tyhle oblasti?
@marus26 to se ptáš mě? Já bydlím trochu jinde, ale mám kamarády na Odolce. Těm se tam líbí, akorát je s.rou ty logistická centra a sklady a tím pádem zvyšující se kamionová doprava. Ne teda přímo v obci, ale na Teplické a vlastně za humny mají D8. Njn, jenže kde to dneska takhle za Prahou není, že? To ta Kněževes, jak se tu zmiňovala, to je to samý ![]()
@marus26 píše:
Muzu vedet co vidis ty jeste za nejvetsi minus bydleni v tyhle oblasti?
momentalne chybejici vybavenost a spatna doprava
doprava automobilova byla dobra, dokud prazaci neudelali opatreni
autobus jezdi malo, ale z homolek to mas do klican tak 2 kilometry, to uz se da pesky a tam jich jezdi vic. Na zastavku ve Vodochodech to mas totiz cca kilometr. 2 auta jsou asi nezbytnost.
V klicanech mas i skolku, neni to sice spadova, ale celkem tedka vsude berou, deti asi ubyva.
Podle me nejlepsi bydleni v okoli je v Klecanech, tam bych se stehovala hned, ale je tam o poznani draz.
Z Homolek uz mas jedno, jestli budes zajizdet k doktorum a do skoly do Klecan nebo do Odolky, v Klicanech take neni nic, teda az na skolku. Tady se proste furt jezdi.
Tak v Klíčanech je kulové. Dvě hospody, vietnamec, malý krámek u silnice a fotbalové hřiště
O školce jsem nevěděla. Jo a veterinář tam je. Na Vodolce toho je víc, i supermarket se tu bude stavět. Po létech tahanic jsme už nikdo ani nedoufali, ale bude. Do Prahy ráno nedojíždím, ale je to prý šílené. Busy jedou krokem od nějakých půl 7…
Jinak stíhačky mě štvou, tahá to za uši! Ale naštěstí je to jednou za čas