Vojtovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
21.5.16 13:45

Ahoj, Vojtovku mohu jen doporučit. Cvičila jsem s nedonošenou dcerou (porodní váha 590g) celkem cca 2 roky. A troufám si říct, že právě díky vojtovce se vyvíjela tak jak má a dnes je z ní šikovná 5ti letá slečna a nikdo na ní nic nepozná. Za mě vojtovka super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.5.16 13:52

Vetsina deti takto ze zacatku prepadava ;) uprav ji vzdy rucicky, prepadnout nenechej. Zkousej na brisko vic u sebe-lehni si-polosedni-a dej si ji na bricho na sebe.To deti vetsinou vic bavi a prkne si zaposiluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.5.16 13:53

A jinak neboj, s jednim ditetem jsem taky cvicila a brala jsem to sportovne, nedelala z toho vedu. Mozna i diky tomu mi u toho neplakala a behem par tydnu se krasne srovnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.5.16 14:21

Mela jsme to s chlapeckem to same, take byl nestabilni, mel spatne rucicky. Poslali nas z neurologie na Vojtovku, po 14 dnech cviceni se zacal pretacet na brisko sam. Takze jeho to nastartoalo pekne. Ted uz dohani holky, v 8,5mesich zacal lezt po kolinkou a stavet se na nozicky. Cvicili jsme asi 3mesice, a to pak uz ani ne, protoze se pak sam porad pretacel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.16 14:41

Dekuju moc za vase zkusenosti. Ja bych to asi taky tolik neresila, kdyby to nehrotila moje doktorka. Byla uplne rozhorcena, ze tohle by se ve 3 mesicich vubec nemelo objevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.5.16 10:11

Moje mala byla taky nestabilni na brichu. Bohuzel nas poslala dr. na cviceni az kdyz to nebylo lepsi ani v 7 mesicich. Ted ji bude 15. mesicu. Leze a stavi se, ale do samostatne chuze mame daleko. Tak bud rada, ze to budete resit uz ted. A treba budete cvicit jen chvilku a bude to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.16 14:30

Jo tak urcite je dobre, ze zacneme cvicit co nejdriv.Ja se tomu nebranim, je mi jasny, ze pak v pozdejsim veku by se to treba napravovalo hur. Uvidime, co ukaze neurologicky vysetreni.Jen me zneklidnilo, jak na nas doktorka koukala jak na nejaky exoty, ze s tim mame problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.16 14:38
@zzzuzzzannna píše: :palec: :palec:
Jo tak urcite je dobre, ze zacneme cvicit co nejdriv.Ja se tomu nebranim, je mi jasny, ze pak v pozdejsim veku by se to treba napravovalo hur. Uvidime, co ukaze neurologicky vysetreni.Jen me zneklidnilo, jak na nas doktorka koukala jak na nejaky exoty, ze s tim mame problem..

To jsou ti doktori a jejich tabulky :roll: Nenech se rozhodit, dobre ze vas zkontroluji, ale bud v klidu, vse dozene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.16 07:49

Dekuju! Jo verim, ze to bude dobry. Trenujem na brisku doma a uz ji to jde zase o neco lip..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.21 16:32

Mam dotaz ohledne Vojtovky…moc jsem nepochopila jak dloubo cvicit a ty cviky stridat… fyzio ma dovolenou a uz bych to chtela cvicit spravne…

Je to 3 minuty drzet bod na pravem zebru, pak otocit a 3 minuty na levem, celkove cvicit 6 minut…

Anebo 2 minuty leve, dve minuty prave, dve minuty zase leve a dve minuty zase prave, celkem 8 minut.

A nebo je to jedno? Ja jen vim ze se museji odcvicit obe strany, sle v jakem poradi, jestli se to ma stridat a jak dlouho to nevim.

Fyzio mi rikala ze drzet dokud 3× beudela ocekavanou reakci. Coz ale mne prijde, ze bud to nevidim dobre a neodhadnu, nebo to 3× za jedno drzeni zvladbe i do minuty… jak cvicite vy?

Mluvim o „dloubani mezi zebra pod prsem“ :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.21 16:43

Mam dotaz ohledne Vojtovky…moc jsem nepochopila jak dloubo cvicit a ty cviky stridat… fyzio ma dovolenou a uz bych to chtela cvicit spravne…

Je to 3 minuty drzet bod na pravem zebru, pak otocit a 3 minuty na levem, celkove cvicit 6 minut…

Anebo 2 minuty leve, dve minuty prave, dve minuty zase leve a dve minuty zase prave, celkem 8 minut.

A nebo je to jedno? Ja jen vim ze se museji odcvicit obe strany, sle v jakem poradi, jestli se to ma stridat a jak dlouho to nevim.

Fyzio mi rikala ze drzet dokud 3× beudela ocekavanou reakci. Coz ale mne prijde, ze bud to nevidim dobre a neodhadnu, nebo to 3× za jedno drzeni zvladbe i do minuty… jak cvicite vy?

Mluvim o „dloubani mezi zebra pod prsem“ :)

• Citovat
  • Upravit
1326
29.7.21 09:16

No tak dokud 3× neuvidíte břišní lis u pupiku, trvat to může minutu nebo i tři. Já jsem kluka víc jak minutu rozhodně netrapila. Zrovna tento cvik dost mamin nezvládá správně provést… Takže pak ani nevidí tu reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí