papání

123
2.6.06 12:52

papání

Ahojky,my už týden přikrmujeme-zeleninka.Ráda bych se zeptala,kdy jste začínaly s masem,dopoledníma a odpoledníma svačinkama-ovoce,jogurt a s kašičkama-večer?S čajíkem,UM,nebo stačí kojení pořád?Zajímá mě cokoliv o režimu papání… :D Ať vím,jak na to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
2.6.06 13:16

Markét, už tu byla spousta diskusí, zkus pohledat:-)
Pokud kojíš, nemusíš nic moc řešit. U nás to bylo asi takhle:

• 6 1/2 m. první lžičky, po týdnu další druh zeleniny (nejsme alergici, ale ten týden se dobře pamatoval:-))-k obědu a dokojit, pak jsme zrušili polední kojo
  • maso cca od 8.m. téměř každý den (malej je masožrout), jednou týdně místo masa můžeš zařadit žloutek
  • od 7-8m. odpolední sváča-ovoce(zatím vařené, později dle tolerance syrové), přesnídávka, jogurt+dokojit, pak jsme odbourali tohle kojo
  • kaše nejsou příliš důležité, začali jsme asi až kolem 10.m. večer+kojo
  • dopolední sváču jsem řadila zatím jako poslední, Mates už je celkem všežravec, takže rohlík, jabko, cokoliv:-)
  • momentálně kojíme ráno+ večer a jednou v noci

pití-pokud kojíš, netřeba minimálně do 6.m. přidávat další tekutiny(mimo vedra a nemoci), pak můžeš začít zkoušet vodu nebo čajík, ale jen aby si dítko zvykalo, ono se rozpije postupně (hlavně kojené, těm to trvá dýl)

Stačí takhle?:-)

Jazzi a Matýsek 13m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
2.6.06 13:30

Jazzi,děkuji za vyčerpávající odpověď!! :D Tohle jsem přesně potřebovala slyšet,hlavně že není kam spěchat,ale jsem klidnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.6.06 13:33

Ahoj,
jestli nektera chcete muzu vam zaslat postou Informace o vyzive: Ja a muj jidelnicek 6-10mesic od fa Hami. Je to tenka brozurka 8-listova. Mozna nekomu poradi, nam uz je nanic.
Kdo by ji chtel pisnete sz adresu.
 kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí