Volba IVF centra - celá ČR

1
10.8.24 07:02

Volba IVF centra - celá ČR

Ahoj vsem,
Jdeme pravděpodobně do posledniho IVF a tak bych chtela nekam, kde praci provadi co nejvic kvalitne, co nejvic pouzitelnych embryi apod. Na ceně ani lokaci nezáleží. Pokud ma nekdo vicero zkusenosti a nevadi vam se podelit, klidne dejte i srovnání.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.8.24 12:30

Ahojky, ja jsem prisla ke svemu finalnimu Caru jako slepy k houslim :P
Na poprve jsme jeli do Ivf Zlin, protoze to mame celkem blizko. Chtela jsem tam podstoupit par zakladnich vysetreni, ktera neprovadi OG, ale delaji je uz Cary. Zacali jsme SPG a pak jsem sla na HP. Velmi me zklamalo, ze mi tamni doktorka vubec nevysvetlila vysledky HP. Pouze mi rekla, ze mam nizke Amh a jinak je Hp v poradku. Kdyz jsem si pozdeji nechala vysledky Hp poslat na email a ukazala jsem je jine doktorce, tak ta rikala, ze HP neni v poradku!!! Takze, co jineho si o tom myslet, nez ze mi ve Zline ta doktorka lhala!?! Snazili jsme se pak jeste prirozene a uplne zbytecne. Navic aniz by mi to rekli, ta doktorka zazadala o Ivf cyklus na pojistovne! Takze mi tam bezel naprazdno. Nemela jsem v planu podstupovat Ivf cyklus ve Zline. Zavolala jsem tam a vynadala jsem jim, jakoze co to znamenat, ze o Ivf cyklus na pojistovne se vubec nemelo zadat, pac se cekalo jeste na nejake vysledky a mela byt teprve dalsi konzultace?! Pozadala jsem je, aby Ivf cyklus okamzite strornovali a poslali zpatky na pojistovnu.
Premyslela jsem, ze bychom si vybrali nejaky Car v Olomouci, napr. Fertimed, to mame taky jeste docela blizko. Mezitim jsem vsak komunikovala emailem s jednou doktorkou, ktera me pozvala do jejich Caru a tak jsem nakonec skoncila v Reprofitu v Brne. Sice uz to bylo dal nez jsem chtela, ale dalo se to zvladnout, nasla jsem si pekna spojeni autobusem i salinou. Musim rict, ze tam maji ochotny a mily personal, moje osetrujici doktorka se o mne vzdy zodpovedne starala a pokazde se mi snazila, co nejvic vyhovet a pomoct.
Obecne jsou pry Reprofity opravdu dobra volba, takze bych si vybrala Reprofit :palec:

• Citovat
  • Upravit
5618
18.8.24 13:27

Pokud ti jde o dobrou laboratoř, tak prý Clayo clinic v Praze je teď současná špička. Má to pod palcem přední český embryolog doktor Hlinka.
Mrkni na to. Pokud bych měla poslední pokus, tak jdu právě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.