Volby 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
13.10.12 18:30

Nesnáším ČSSD protože jsou to zloději čož už mnohokrát ukázali. Nesnáším KSČM protože se otevřeně hlásí ke své vražedné minulosti. Nesnáším ODS protože bezskrupulózně kradou. Nesnáším TOP09 protože jsou uměle vytvořenou zlodějskou partičkou. Nesnáším VV protože jsou pro mně symbolem korupce a ještě se pokrytecky pasujou na stranu která s korupcí bojuje. Nesnáším LIDEM protože její osobnosti v současném volebním období ukázaly svou „poctivost a loajalitu“.
Možná tě to kkcentrum překvapí, ale ony existují i jiné strany. Ja prostě nikdy nebudu volit „menší zlo“, je to pro mně pořád ZLO. A že můj hlas lokálním uskupením nebo malým stranám nějak „propadne“ neřeším protože svědomí mám čisté. :mavam: Osobně se domnívám, že neochota lidí volit jiné než „zaběhnuté“ strany je jedním z důvodů současného stavu protože tihle straníci si můžou být naprosto jistí že se k lizu zase dostanou protože lidi prostě nikoho jiného volit neumí.
K argumentu stoupající nezaměstnanosti: ppokud ti záleží na nízké míře nezaměstnanosti tak nemůžeš volit ČSSD jelikož podle statistik MPSV byla vždy za jejich vlády nejvyšší - ano dokonce ještě vyšší než dnes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
14.10.12 09:50

Proč někdo volil komunisty nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
14.10.12 09:52

Kdyby žil můj děda, tak by byl v šoku, že v krajských volbách někde vyhráli koministi.
Když byla revoluce v 1989 roce, tak byl tak šťastnej, pořád ho vidím, jak byl š´tastnej, užil si to 10 let a užil si navrácený majetek. Dneska se v hrobě obrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
14.10.12 10:00

Nechápu jak někdo může být spokojený že se k moci dostávají takoví poctivci jako Miroslav Antl (ČSSD). To už si nikdo nepamatuje co udělal? To je opravdu výhra slušnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxx33
14.10.12 19:31

Beznaděj

Upřímně ODSka, TOP 09 a VV si vykopali hrob svými 2 roky vlády, lidi začínají mít hlad, tak volí komunisty, ČSSD atd. Podle mě jsou zkorumpovaní všichni politici do jednoho, všichni kradou, bohužel ČSSD aspoń nějaké drobky hodí lidem a proto je lid volí…Komunisty tady moc nechci, kdo ví, jak by to tady za pár let vypadalo, ale není žádná jiná menšinová strana, která by mohla prorazit, dokonce jsem zvažovala, že hodím prázdnou obálku, ale nakonec jsem to neudělala…vůbec nevím, jestli někdy bude světlo na konci tohoto tunelu…podle mě by se měli začít politici zavírat, jako Rath, protože kdo krade, má sedět, tím by se to tam pročistilo a zas tak moc by si pánové nedovolovali, možná by najednou bylo peněz dost…no vidím, to tak, že až už nic nebude republika mít, tak komunisti to zase znárodní, jen doufám, že pokud by k tomu došlo a modlím se, aby k tomu dojít nemuselo, že to znárodní hlavně těm zlodějům nahoře, ne obyčejným lidem, protože to by byl průs. r…

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
14.10.12 19:37
@Lenka002 píše:
Já letos k volbám nešla, chtělo by to novou pravicovou stranu, ale to je zatím utopie.
@Lenka002 píše:
Kdyby žil můj děda, tak by byl v šoku, že v krajských volbách někde vyhráli koministi.
Když byla revoluce v 1989 roce, tak byl tak šťastnej, pořád ho vidím, jak byl š´tastnej, užil si to 10 let a užil si navrácený majetek. Dneska se v hrobě obrací.

A ty jsi k tomu vítězství komunistů (a ono to je vítězství) přispěla a spolu s tebou dva ze tří voličů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
15.10.12 09:26
@mag píše:
A ty jsi k tomu vítězství komunistů (a ono to je vítězství) přispěla a spolu s tebou dva ze tří voličů…

Pokud ano, tak jsem blbá a sypu si popel na hlavu, ale doufám, že se pleteš, že to platí pouze v parlamentních volbách, manžel teda neví(taky nevolil) a naší šli volit ODS jako vždy, tcháni i též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
15.10.12 10:16
@Lenka002 píše:
Pokud ano, tak jsem blbá a sypu si popel na hlavu, ale doufám, že se pleteš, že to platí pouze v parlamentních volbách, manžel teda neví(taky nevolil) a naší šli volit ODS jako vždy, tcháni i též.

jako ono to není tak, že by se tvůj hlas přičetl k velkým stranám, když nejdeš volit. tos to asi nepochopila. Je to tak, že každý, kdo nejde volit vlastně „dává“ hlas těm velkým, protože ti mají své „pevné voliče“(především KSČM) a tím, že ty k volbám nepřijdeš, tak jim zvyšuješ procentuální zisk.
Proto se říká, že když nevolíš, tak volíš velké strany…a je úplně jedno jestli jde o parlamentní nebo komunální volby.

Jinak myšlenka, že někdo volí socany, protože má doma manželku na mateřský…no a vy si myslíte, že socani by nám tu mateřskou zdvojnásobili? a i kdyby ano, kde by na to vzali? zvýšili daně nebo znárodnili nějaký majetek? :roll:
to že nynější vláda dělá nutné reformy, a často blbým způsobem, je asi fakt, ale sedět na pérdeli, nasypat trochu lidem na dávkách a tím jim zavřít pusu, jak to dělá ČSSD, to je jako lepší cesta?

No abych jen blbě nekecala…já volila svobodný, je to mladá pravicová strana, takže jsou mi nejbližší. A i když získali ve volbách jen okolo 2-4 %, tak si aspoň můžu říct, že jsem nepodpořila někoho, koho nechci - volit menší zlo je o ničem, a velké strany na to hřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
15.10.12 10:28

@Mar__tanka1983

Aha, takže jsem měla jít volit. Amanžel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.10.12 10:35

U nás se volí jen do senátu a druhé kolo KSČMxODS, takže i když jsem původně nechtěla jít, tak tohle prostě jen tak nechat být nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
15.10.12 10:55
@Lenka002 píše:
@Mar__tanka1983Aha, takže jsem měla jít volit. Amanžel taky.

já si myslím, že jo, i kdyby jen proto, aby sis sobě (i ostatním) mohla říct, že si to zkusila…
Kdyby šlo k volbám aspoň dvakrát tolik lidí, než kolik chodí, možná bysme se divili :mrgreen: a možná by i ty malé strany měly velké výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
15.10.12 13:47
@Mar__tanka1983 píše:
já si myslím, že jo, i kdyby jen proto, aby sis sobě (i ostatním) mohla říct, že si to zkusila…
Kdyby šlo k volbám aspoň dvakrát tolik lidí, než kolik chodí, možná bysme se divili :mrgreen: a možná by i ty malé strany měly velké výsledky…

příště půjdu a manžela dotáhnu.
Právě mi říkala kamarádka, že volila Svobodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
15.10.12 16:41

Jo, Svobodní jsou podle mého gusta - a hlavně je to nová strana bez nějakejch přebíhávačů, jako to bylo v topce třeba…

Já osobně bych nakopala zadek každýmu, kdo nadává na vládu a pod. a když se ho zeptám, jestli byl volit, tak řekne, že ne, že je to zbytečný :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 18:22

KOHO BUDETE VOLIT?

Já ještě nevím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie