Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky umíte mne nekdo ríct jak fungujesoutež díte roku? Ja tam dnes prihlasila dceru jen tak pro pobavení
a nektere deti tam mají i 10tisic hlasu, to se predse neda za mesíc nazbírat,
Souhlasite s podmínkama soutaže že to musí být díte do 3let, a že na fotce musí být jen díte a slyšela sem že tam byla fotka opičky (ze zoo) a mala pres 10tisic hlasu, nechapu teda, co to je za podvod soutež
![]()
No to asi musíš všude žebrat o hlasy, ne?
Ale na jiném serveru, tady jsou admini celkem rozumný a netahaj to sem..
@gabriela82 píše:
No to asi musíš všude žebrat o hlasy, ne?Ale na jiném serveru, tady jsou admini celkem rozumný a netahaj to sem..
Nechapu ako že je zle ak sem to sem napsala?
![]()
To nebylo myšleno zle, ale tak, že tyhle soutěže vyhrávají(nebo aspoň vedou) ty, co chodí žebrat o hlasy a mají hafo známých a pod
Pokud tam jen dáš fotku a napíšeš pár svým známým, tak asi nemáš moc šancí ![]()
@Hana89 ale to jsem nemyslela.. Já jen že když sem hodíš žádost o hlasy s odkazem, tak ti to smažou.. Ale když jsem chodila na jiné servery, tak tam bývala jedna taková žádost za druhou.. A to se pak hlasy asi načítají rychle ![]()
Opravdu to tak je. Já to vidím na Fb denně. Dáš tam odkaz na své dítko a budeš žebrat přátelé aby hlasovali a sdíleli odkaz dál a ty budou také žebrat o další hlasy od jiných přátel a pořád dokola a dokola ![]()
Aha Dekuju už chapu no žebreme i my všude možne
ale je to jen soutež, manžel na nej trval z legrace ![]()
@Hana89 babička mě taky nutiola poslat tam fotku malé… neudělal ajsem to… podle mě vyhrávají ti. co mají v rodině někaho kdo hoodně rozumí počítačům… umí nastavit opakované hlasování atd.
tyhle soutěže jsem nikdy nepochopila stejně vyhraje největší žebrák
prostě pro každou mámu je její dítě roku… ![]()
Tak jsem ze zvědavosti koukla. 5ti měsíční dítko v chodítku mě dostalo, i když se moc hezky usmívalo.
V těchhle soutěžích podle mě nevyhrávají hezké fotky, bohužel. Proto se asi ani lidé nesnaží tam hezké fotky přihlašovat. Nebo mi vysvětlete, proč je tolik fotek mizerné kvality (přesvětlených/příliš tmavých/nezaostřených/…)?
@Kapřík90 píše:tyhle soutěže jsem nikdy nepochopila stejně vyhraje největší žebrák
prostě pro každou mámu je její dítě roku…
@Kapřík90 píše:tyhle soutěže jsem nikdy nepochopila stejně vyhraje největší žebrák
prostě pro každou mámu je její dítě roku…
To mas recht
![]()
Jo přesně tak, je to podvod, ten kdo pc rozumí…existují programy které denně pošlou x hlasů (kolik si nastavíš) Proto se do takových soutěží kde jde o hlasy z řad maminek a ostatních diváku vubec nepřihlašuji… Vyhraje vždy docela nějakej propadák…