Dítě roku 2012 - názory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8698
3.10.12 21:13

Díte roku 2012

:mavam: Maminky umíte mne nekdo ríct jak fungujesoutež díte roku? Ja tam dnes prihlasila dceru jen tak pro pobavení :mrgreen: a nektere deti tam mají i 10tisic hlasu, to se predse neda za mesíc nazbírat, :think: Souhlasite s podmínkama soutaže že to musí být díte do 3let, a že na fotce musí být jen díte a slyšela sem že tam byla fotka opičky (ze zoo) a mala pres 10tisic hlasu, nechapu teda, co to je za podvod soutež :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
3.10.12 21:16

No to asi musíš všude žebrat o hlasy, ne? :lol: Ale na jiném serveru, tady jsou admini celkem rozumný a netahaj to sem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.10.12 21:17
@gabriela82 píše:
No to asi musíš všude žebrat o hlasy, ne? :lol: Ale na jiném serveru, tady jsou admini celkem rozumný a netahaj to sem..

Nechapu ako že je zle ak sem to sem napsala? :roll:  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.10.12 21:20

To nebylo myšleno zle, ale tak, že tyhle soutěže vyhrávají(nebo aspoň vedou) ty, co chodí žebrat o hlasy a mají hafo známých a pod :nevim: Pokud tam jen dáš fotku a napíšeš pár svým známým, tak asi nemáš moc šancí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.10.12 21:21

@Hana89 ale to jsem nemyslela.. Já jen že když sem hodíš žádost o hlasy s odkazem, tak ti to smažou.. Ale když jsem chodila na jiné servery, tak tam bývala jedna taková žádost za druhou.. A to se pak hlasy asi načítají rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.10.12 21:22

@Nainuva Děkuju, přesně tak jsem to myslela.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.12 21:22

Opravdu to tak je. Já to vidím na Fb denně. Dáš tam odkaz na své dítko a budeš žebrat přátelé aby hlasovali a sdíleli odkaz dál a ty budou také žebrat o další hlasy od jiných přátel a pořád dokola a dokola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.10.12 21:24

Aha Dekuju už chapu no žebreme i my všude možne :oops: :lol: ale je to jen soutež, manžel na nej trval z legrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
3.10.12 21:28

@Hana89 babička mě taky nutiola poslat tam fotku malé… neudělal ajsem to… podle mě vyhrávají ti. co mají v rodině někaho kdo hoodně rozumí počítačům… umí nastavit opakované hlasování atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.10.12 21:29

:D tyhle soutěže jsem nikdy nepochopila stejně vyhraje největší žebrák :D prostě pro každou mámu je její dítě roku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.10.12 21:33

Tak jsem ze zvědavosti koukla. 5ti měsíční dítko v chodítku mě dostalo, i když se moc hezky usmívalo.
V těchhle soutěžích podle mě nevyhrávají hezké fotky, bohužel. Proto se asi ani lidé nesnaží tam hezké fotky přihlašovat. Nebo mi vysvětlete, proč je tolik fotek mizerné kvality (přesvětlených/příliš tmavých/nezaostřených/…)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.12 21:33
@Kapřík90 píše: :D tyhle soutěže jsem nikdy nepochopila stejně vyhraje největší žebrák :D prostě pro každou mámu je její dítě roku… :srdce:
:pankac: :pankac: To je přesné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.10.12 22:07
@Kapřík90 píše: :D tyhle soutěže jsem nikdy nepochopila stejně vyhraje největší žebrák :D prostě pro každou mámu je její dítě roku… :srdce:

To mas recht :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.10.12 22:16

To se nepíše takovej skript a ten hlasy přidává sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
3.10.12 22:26

Jo přesně tak, je to podvod, ten kdo pc rozumí…existují programy které denně pošlou x hlasů (kolik si nastavíš) Proto se do takových soutěží kde jde o hlasy z řad maminek a ostatních diváku vubec nepřihlašuji… Vyhraje vždy docela nějakej propadák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová