Dítě roku 2012 - názory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
3.10.12 22:44

Tahle soutěž mi přijde o ničem. Často vyhrají děti, které na výhru vůbec nevypadají a děti, které jsou fakt roztomilé mají jen pár hlasů, protože nemají tolik známých, kteří by hlasovali. Není to soutěž o dítě roku, ale soutěž o nejvíce shánčlivé rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.10.12 22:48

Holky na fb existuje hromada skupin, kde jsou lidi, kterým vy zahlasujete a oni vám na oplátku dají taky nějaký ten hlas a takhle to děláte celý dny a pak vyhráváte. Tyhle soutěze o hlasy nejsou o ničem jiným než o výměně hlasů. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.10.12 07:49

No já koukala kdo vyhrál minulý rok a nic proti, ale 2 a 3 místo jsou fotky o ničem a děti nejsou nic extra. Jak je již psáno, pokud to neumíš nemá cenu se nikam hlásit, nemáš šanci nikde vyhrát. já bych se nikam ani nehlásila, fakt to nemá smysl. Teď tam pár krásných fotek vidím a maj třebas jen 4 hlasy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
4.10.12 14:20

Tyhle hlasovací soutěže jsou o ničem a nikdy to nevyhraje ta „nejkrásnější“ fotka. Bohužel i mě přijde že jde o podvody. Mám jednu zkušenost. Přihlásila jsem se minulý rok do naší první a poslední takové soutěže. Jednalo se o nejkrásnější úsměv. A dovolim si říct, že naše fotka byla opravdu povedená. Snížila jsem se i k „výměně“ hlasů na fb na stránkách přímo určěných pouze k výměně hlasů. Spoustu mojich kamarádů co mají stovky přátel otravovalo. Soutěž trvala měsíc a z jedný IP adresy šlo za celou soutěž pouze 1×. Podařilo se mi takto nasbírat kolem 4000 hlasů…ale byla jsem na počítači pořád. Malej byl malé miminko, takže pořád spinkal, ale s větším dítětem by tohle určitě nešlo. Byli jsme tam 3 „favoriti“ v polovině soutěže je tam objevilo dítě, vyfocené z dálky na židli…prostě normální fotka, kde úsměv pomalu ani nebyl a za těch 14 dní nás předběhlo všechny. Ráno jsem se vzbudila a mělo o 500 hlasů více. Pak začali takto hlasi přibývat né jen jemu, ale i ostatním favoritům. Toto dítě na židličce to nakonec vyhrálo. Skončili jsme čtvrtý a mohli si vybrat hračky za 1000,–…To se nám to teda vyplatilo. Takže za mě už nikdy. Tady se můžete kouknout na výžeznou fotografii ;) https://www.facebook.com/…014374795580 Soutěž skončila před rokem, takže nejde o žádné „žebrání“ o hlasy, takže doufám že mi to tu nesmažou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová