Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyhledala jsem emimino, protože jsem zjistila, že by možná mohl být další přírůstek do rodiny a chtěla jsem s někým sdílet pocity a dojmy. Ale zatím na mě zdejší stránky působí spíš depresivně. Neustálé fotky těhotenských testů s takzvanými „duchy“ (takže s ničím), někdo jich je schopen vypráskat snad pět denně, to se výrobci pomějí. Samé rozchody, problémy s „ex“, tchýní nebo nevlastními dětmi, dluhy, alkohol, závislost na nakupování… Úplně tady chybí nějaká humorná témata pro rozptýlení. Nebo špatně hledám?
Mylsím že špatně hledáš a zaměřuješ se na to špatný…je tu spousta diskuzí o seriálech, nakupování, tématické, o filmech, dokonce i diskuze- znáš dobrý vtip? sem s ním…
Nemylsím si že je něco špatnýho na pochmourných diskuzích, protože jednak pomůže zakladatelce, minimálně ji poradí a podpoří a hlavně si spousta z nás kolikrát uvědomí jaký banality řeší…
A duchařský o těhotenských testech chápu, ta euforie (někdy strach) prostě musí někde vyventilovat…
Ale jó… třeba diskuze Nechuťárny, tam je srandy a vůbec to není o dětech
anebo tady byla jedna, vznikla tuším z hygieny a frekvence výměny pánského prádla a tam to frčelo tak, že ji admin zatrh ![]()
Nebo se tu najde taky někdo, kdo si zažil to stejný( myslím to špatný) a může si aspoň s tou dotyčnou o tom popovídat, když se třeba nemá komu svěřit nebo ták ![]()
@nik nepřihl. píše:
Ale jó… třeba diskuze Nechuťárny, tam je srandy a vůbec to není o dětechanebo tady byla jedna, vznikla tuším z hygieny a frekvence výměny pánského prádla a tam to frčelo tak, že ji admin zatrh
Jo, to zní dobře. A proč to admin zatrh? Tady musí být vážno jako na hřbitově?
@Dice O seriálech a nakupování, to mi právě zní strašně depresivně. ![]()
@Dice píše:
Mylsím že špatně hledáš a zaměřuješ se na to špatný…je tu spousta diskuzí o seriálech, nakupování, tématické, o filmech, dokonce i diskuze- znáš dobrý vtip? sem s ním…
Nemylsím si že je něco špatnýho na pochmourných diskuzích, protože jednak pomůže zakladatelce, minimálně ji poradí a podpoří a hlavně si spousta z nás kolikrát uvědomí jaký banality řeší…
A duchařský o těhotenských testech chápu, ta euforie (někdy strach) prostě musí někde vyventilovat…
Jo jasně, nic nemám proti takovým diskuzím, to je pochopitelné, taky si ráda vyliju srdíčko, taky jsem zažila potrat a různé problémy. Je logické, že se člověk chce svěřit. Ale celkově mi tu chybí víc pozitivních témat, víc radosti ze života. To je na tom naše „ženstvo“ tak špatně?
@Šája wau, to si kedy stihla nahrbat tolko prispevkov?
![]()
mala by si byt nie hveda diskuse, ale hvezda emimina ![]()
@Cuarentena zavislost na nakupovani je podla mna zabavna tema ![]()
tak clovek vacsinou riesi na internete nejaku radu, tazko sem pridem s temou, bola som v nedelu s malym na kolotoch a strasne sme si to uzili, vsakze? kto by to uz len cital ![]()
co sa tyka mna, tak tieto „vesele“ veci rozoberam v sukromnej teme ![]()
Myslím, že naše ženstvo ne, ovšem téměř všechno, kde to přeci jen „žije“ smáznou, nebo zamknou admini.
Povětšinou z důvodu, že se přispěvatelky nevyjadřují k „tématu“. ![]()
Depresivní nakupování?
To bylo možná to moje dneska, ale jinak to přece nejde spojit ![]()
Mě se moc líbila diskuze, kde se holky svěřovaly, co udělaly svým dětem (omylem že jo).
Ale nemůžu najít ![]()