Ozvete se, když se Vám něco nelíbí?

2746
27.9.12 18:21

Ozvete se, když se Vám něco nelíbí?

Zakládám diskuzi k zamyšlení a budu ráda, když mi maminky napíšou jejich názor.
Dnes jsem byla nakupovat v supermarketu a když jsem stála u potravin, byla vedle mě holčička (cca 5let) s prarodiči, která ochmatávala všemožné pečivo. Když šli kolem mě, řekla jsem babičce, ať holčičce pro příště něco řekne, že přece jim by se taky nelíbilo, kdyby nějaké cizí dítě ochmatalo všechny rohlíky. Čekala jsem nějakou rozumnou zpětnou vazbu, ale tohle mi vyrazilo dech.
Paní na mě uhodila, že nemá oči všude (ona se na holčičku ale dívala, když to ta malá dělala) a že ať si hledím svýho děcka. Její manžel pronesl ještě dovětek, ať se do nich nese.ru.
Byla jsem v šoku, ale říkala myslela jsem si něco o zadeli :).
Pak ke mě ale dolítla matka holčičky a prý se mám starat o svoje děcko, upozornila jsem jí, že moje toto nedělá. No najednou u mě stáli všichni a ten starej dědek na mě začal:,, Ty sis ještě dneska nezamr.dala,co?". Byla jsem jak opařená. Když jsem se z toho vzapamatovala, začala jsem na něj už být hlasitější, že můžem zavolat policii a tam si to můžeme dovyprávět. Dědek šel ke mně a fakt jsem čekala, že mi jednu natáhne. Pozoroval to takovej mladej kluk, kterej se mě zastal a stoupl si mezi mě a toho dědka. Nějak se to ukončilo (už jsem se klepala jak ratlík), tomu klukovi jsem poděkovala a radši jsem šla zaplatit. :oops:.
Mám pocit, že člověk v dnešní době nemůže nic říct, aniž by za to nebyl potrestán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
27.9.12 18:24

Kdyby na mě takhle vystartovali, tak ječím ještě víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
27.9.12 18:26

Popravdě, já bych ochmatávání housek asi neřešila. :nevim: Ale věřím, že někdo dokáže reagovat jako ten zmíněný dědek, to bych měla taky strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
27.9.12 18:28

@Klarinetka1 tak tohle je drsné!! Nechce se mi tomu věřit, protože většinou staří lidé mají nejvíce keců!! Asi bych se takhle neudržele a rozpoutala tam pořádnou hádku :mrgreen: hlavně se divím, že se tě zastal jenom jeden kluk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.9.12 18:28

No mohla si to rict treba prodavacce, me je to celkemu zadele, ja kupujubalene :lol: Ale kazdopadne reakce byla prehnana, myslim dedka.

• Citovat
  • Upravit
1563
27.9.12 18:31

Jelikož před mateřskou jsem pracovala v obchodě na pekárně tak jsem se do lidí obouvala pořád, protože to nesnáším jak někdo holou rukou se přehrabuje v pečivu :roll: :roll: od čeho tam máme asi rukavice, nejčastěji to dělají důchodci a když je vydím a jdu jim něco říct, tak bud se do mě pustí taky nebo dělají že o ničem neví…a pak že my mladí jsme nevychovaní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
27.9.12 18:33

Jsi statečná, obdivuju lidi jako ty, díky nim společnost neupadá, kde bychom byli kdyby si každý hleděl svýho? já se ozvat neumím, mám pocit, že neumím rychle reagovat :? jinak dědek by mě asi pořádně vyplašil, jsem ráda, že se tě zastal ten kluk, taky si někdy říkám, že vychovávám synka a pak ho nějaké děcko co má tohle jako vzor v rodině převálcuje, asi bych se měla ozvat, abych mu dala dobrý vzor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.9.12 18:33

Bych mu řekla - „vy zjevně také ne“ :cert: ve mě se hned pak zvedá adrenalin, málokdy si nechám s. át na hlavu. To já suverénně nahlas řeknu: „Honzíčku, ten pán je dobytek, ohmatá to tady, ať si to pak koupí druhý a nakonec nevezme, hlavně, že má oblek a hraje si na hogo fogo“, pán zrudl a takovou čáru jsem neviděla. Jednou do mě vrazil dědek, že si vezme můj košík a ještě na mě „motáš se tady jak vítr v bedně“, tak jsem zase opáčila, „komu tykáš a na ten vozík nesahej“ :cert:
Ano ohradím se, vadí mi neslušné chování a sprosté tuplem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.9.12 18:34

Já se teda vždycky ozvu, ale souhlasím s audik, že ohmatávání housek bych asi neřešila. Jinak já jsem povaha taková, že kdyby si na mě ten dědek takhle vyskakoval, tak mu natahnu přes hubu a volám policajty. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.9.12 18:34

Jsi dobrá já bych se neozvala. Lidí jsou šílení a ještě navíc důchodci :D

• Citovat
  • Upravit
294
27.9.12 18:35
@kozisek píše:
Bych mu řekla - „vy zjevně také ne“ :cert: ve mě se hned pak zvedá adrenalin, málokdy si nechám s. át na hlavu. To já suverénně nahlas řeknu: „Honzíčku, ten pán je dobytek, ohmatá to tady, ať si to pak koupí druhý a nakonec nevezme, hlavně, že má oblek a hraje si na hogo fogo“, pán zrudl a takovou čáru jsem neviděla. Jednou do mě vrazil dědek, že si vezme můj košík a ještě na mě „motáš se tady jak vítr v bedně“, tak jsem zase opáčila, „komu tykáš a na ten vozík nesahej“ :cert:
Ano ohradím se, vadí mi neslušné chování a sprosté tuplem :cert:

Nejsi moje sestra? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.9.12 18:36

Jo a na to ze jsi si neza…la bych mu rekla, rika ten co mu uz sto let nestoji:D

• Citovat
  • Upravit
2746
27.9.12 18:40
@Hesovi píše:
@Klarinetka1 tak tohle je drsné!! Nechce se mi tomu věřit, protože většinou staří lidé mají nejvíce keců!! Asi bych se takhle neudržele a rozpoutala tam pořádnou hádku :mrgreen: hlavně se divím, že se tě zastal jenom jeden kluk :nevim:

Nikdo jiný u toho nebyl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
27.9.12 18:40

Nejvíc ničí potraviny důchodci. Taky ta holčička o kterou šlo, už dále nefigurovala, ale hnusnej úchylnej agresivní dědek ano. Já se ozvu spíš když vidím náznaky týrání dětí na veřejnosti. Takže vím, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
27.9.12 18:41

Takový lidi miluju ty vado!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie