Ozvete se, když se Vám něco nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
28.9.12 00:07

Ahoj holky, já se v poslední době ozývám, jsem těhotná a občas mi není dobře, takže když mě např. někdo předbíhá v obchodě, nebo jinak napadne, tak se ozvu. Ale na druhou stranu, pak je mi z toho zle, tak nevím, jestli není lepší radši být zticha :) Ale občas lidi vážně nechápu a slušné chování už je snad minulostí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
28.9.12 10:46

Kamko33. Já se jednou ozvala, byla jsem asi v 7měsíci a v nákupním centru jsme potkali známé, tak jsme se zakecali a najednou mi projela nohou bolest, narazila do mě baba nákupním vozíkem. Řekla jsem jí, že mě snad mohla objet (ale zrovna mile jsem to neřekla) a ona mi na to odvětila:,,Když tady stojíš jak pi.."), Zase jsem byla němá úžasem. Manžel byl pohotový a něco jí odvětil, já než jsem se z toho vzpamatovala, tak byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.10.12 13:58

Bydlíme na vsi u hlavní silnice. Koukám z okna a vidim dva kluky(dvojčata ze vsi,3roky)jak se proháněji na odstrkovadlech na silnici, občas vyjeli i do silnice, až řidič kamionu na nich houkl. Když to viděl můj muž, volal jejich tátovi, že pravděpodobně utekli a lítají na silnici.Jeho reakce byla, ať se nestará!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.10.12 18:05
@verča3636 píše:
Bydlíme na vsi u hlavní silnice. Koukám z okna a vidim dva kluky(dvojčata ze vsi,3roky)jak se proháněji na odstrkovadlech na silnici, občas vyjeli i do silnice, až řidič kamionu na nich houkl. Když to viděl můj muž, volal jejich tátovi, že pravděpodobně utekli a lítají na silnici.Jeho reakce byla, ať se nestará!

8o 8o Tak to už je skoro na sociálku :cert: Nechápu, jak může někdo pustit malé děti do hlavní silnice na odrážedlech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.10.12 13:08

Rodiče vůbec neřeší kde děti lítají, já to nechápu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.10.12 10:11

Občas se ozvu, když mi něco vadí, předbíhání ve frontě, když někdo cizí nabízí něco mým dětem, nebo když je někdo na ně hnusný…Ale ochmatávání pečiva bych neřešila…-Kdybys to viděla ve skladu, tak bys nic neřekla…Myslíš, že tam na to nesahají holýma rukama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová