Co si myslíte o mladých maminkách?

Klárinka. T
8.10.12 11:56

Co si myslíte o mladých maminkách?

Ahoj slečny, chci se zeptat co si myslíte o mladých maminkách? Moje kamarádka porodila chvíli po 18 a říkala že v nemocnici se na ní dívali divně. Mě bude 19 a jsem na úplném začátku. Je to možná brzo, ale kdysi to bylo normální, tak proč ted se na mladé maminky dívají divně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
8.10.12 11:59

Ahojky, ja jsem ve svych 23 dvojnasobna maminka a musim priznat ze v porodnici na me taky koukali jak na ET ze uz mam 2 deti s 15ti mesicnim vekovym rozdilem. Ale je to supr. Jsem rada a jsem pysnou mladou maminkou. Uzivam si toho a teoreticky s dcerkou budu moct chodit na diskoteky protoze budu porad jeste mlada ;-)

• Citovat
  • Upravit
941
8.10.12 12:01

Protože teď je moderní mít děti až po 30.Já mám 28 a mám už dvě děti a jsem ráda, že jsem si to už odbyla, starší skoro 4 mladší rok a půl. je to fajn s dětma, ale jsou i starosti, že jo!!!Vůbec si toho nevšímejte, je to vaše věc kdy máte děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
8.10.12 12:02

Já si taky myslím, že na jednu stranu je dobře mít mimi dřív, pak jak bude větší budeme ještě mladé a budem si moct ještě užívat :)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
8.10.12 12:03

Já si myslím leda to, že je to věc každé maminky a nikomu dalšímu do toho nic není :mrgreen: A koukají na vás možná divně, protože prostě vybočujete z řady, z toho, co je dneska obvyklé. :roll:

• Citovat
  • Upravit
957
8.10.12 12:03

Můj názor je takový, že závidí protože jsou mladý a krásný :mrgreen: Nic divného na tom není. Je sice doba, kdy se často prodlužuje ta věková hranice mateřství, ale co? Můj názor je takový, že ženská s dítětem stárne, tudíž, když je mladá, bude mladá i v jeho dospělosti :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
8.10.12 12:04

Neřekla bych, že divně. Abych se přiznala, na ěkteré se divně opravdu dívám, ale na takové, které se pak neumí o dítko postarat. Blízko mě jeden takový případ zrovna je. Je to mladá holčina, která si pořídila hned pár dětiček za sebou a u mě věčně zvoní jestli bych jí nepůjčila peníze, že nemá na to a nato…Docela mě to štve, nepůjčím nic. :cert:

Jinak pokud se umějí postarat o své dítka, tak neřeknu půl slova a ba naopak je obdivuji. Ono je to spíš o tom, že některé si mimí pořídí brzy a potom si chtějí užívat, protože o to byly ochuzené, že měli miminko, i takových znám spoustu. Ale myslím, že je to každého věc. Toť můj názor, proč se někteří dívají špatně na mladé maminky. Né všechny dokáží být hned zodpovědné za sebe a na tož i za dítě.

• Citovat
  • Upravit
7711
8.10.12 12:07

Ahojik mě je 21 let a po celé těhu jsem byla terčem divného chování :nevim: ale neboooj jakmile jsi venku z porodnice všichni ti už budou ukradení.. :hug: :hug: drž se vím jaké to je ale to malé za to stojí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
8.10.12 12:07

To jsem ráda, že tu zatím nikdo nepíše žádné negativa. Píšete to co jsem chtěla vědět aspon vím, že to není nic hrozného, i když se budou jiní dívat asi to nebude příjemné, ale budu vědět že je to jen moje věc kdy mám dítě :)

• Citovat
  • Upravit
7711
8.10.12 12:08

@alli_li ty jo to mě nenapadlo že s edý budu moct chodit trsat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
8.10.12 12:08
@Klárinka. T píše:
To jsem ráda, že tu zatím nikdo nepíše žádné negativa. Píšete to co jsem chtěla vědět aspon vím, že to není nic hrozného, i když se budou jiní dívat asi to nebude příjemné, ale budu vědět že je to jen moje věc kdy mám dítě :)
:pankac: :pankac: přesně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.10.12 12:09

Já měla první mimčo v čerstvých devatenácti, a divně na mě koukaly „kamarádky“ a okolí. V porodnici mě naopak obskakovali, starali se o mě, neustálá starost, péče. Nikdo na mě nemluvil jako na neschopné pako, naopak mě i chválili, jak péči o novorozeně zvládám mnohem lépe než leckterá třicítka. Takže v porodnici to bylo super, horší to bylo po návratu domů, když jsem potkávala vrstevníky. Pro ně jsem byla za exota a chovali se ke mně, jako bych měla mor :cert: :cert: :cert:
A teď se jim to vymstilo, protože většina z nich má třicítku na krku, a spousta mých bývalých spolužaček má problém přirozeně otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
8.10.12 12:11

Tak já takové kamarády nemám naštěstí, že by mě měli za exota, všichni se už ted zamlouvají vození a hlídání :D

• Citovat
  • Upravit
bohemund01
8.10.12 12:11

Maminyj eště vpohodě, hodně starších chlapů si najde 18 tak dítě pak není tak divné :) Horši je když jste chlap a je Vám 21 :)

• Citovat
  • Upravit
31672
8.10.12 12:13

Ahoj, já měla první ve 22, 2. ve 24…z naší třídy jsem taky první, občas lidi koukají, ale já to neřeším…pro mě jsou důležití moji broučci, ne cizí lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová