Volby 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14546
9.10.12 09:05

Volby 2012

Tak trochu mě hryže svědomí, nadávám neustále, tak teda asi volit půjdu, ALE velký otazník – koho??? Poradí mi někdo? Rozumnou stranu, která nekrade, nevěší bulíky lidem na nos a které nejde jen o blaho těch nahoře?

Příspěvek upraven 09.10.12 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
9.10.12 09:08
@jadviga píše:
Tak trochu mě hryže svědomí, nadávám neustále, tak teda asi volit půjdu, ALE velký otazník - koho??? Poradí mi někdo? Rozumnou stranu, která nekrade, nevěší bulíky lidem bulíky na nos a které nejde jen o blaho těch nahoře?

Myslím, že na tohle se nedá poradit, to si člověk musí v hlavě prostě srovnat sám.. Každej Ti poradí něco jiného, každej podle svého uvážení myslí, že strana, kterou půjde volit je ta nejlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.10.12 09:08

Mám stejný problém, ale rozhodně volit půjdu. Přemýšlela jsem o nějaké jiné, neprofláklé straně - třeba pirátské - ale ještě jsem to pořádně nečetla, ROzhodně nebudu volit ĆSSD, ods, komunisty,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.10.12 09:10
@ynax píše:
Mám stejný problém, ale rozhodně volit půjdu. Přemýšlela jsem o nějaké jiné, neprofláklé straně - třeba pirátské - ale ještě jsem to pořádně nečetla, ROzhodně nebudu volit ĆSSD, ods, komunisty,

Jsem na tom uplne stejne.

• Citovat
  • Upravit
14546
9.10.12 09:13

Taky nemám v plánu volit ty profláknuté strany, ale já neznám volební programy jiných stran, napadlo mě jediný, strana s Cibulkou, nevim teď jak se přesně jmenuje, ale jako jediný na volebních lístcích mají aspoň pár vět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
9.10.12 09:13

Vždycky volím stranu, která není parlamentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.10.12 09:15

A vysvětlí mi někdo, jak je to s hlasy, když dám malé straně, která se nikam nedostane? nepřipadnou zase těm velkým stranám? (někde jsem četla, že když volit nejdu, automaticky volim ty s největším počtem..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.10.12 09:19
@jadviga píše:
A vysvětlí mi někdo, jak je to s hlasy, když dám malé straně, která se nikam nedostane? nepřipadnou zase těm velkým stranám? (někde jsem četla, že když volit nejdu, automaticky volim ty s největším počtem..)

Tak to jsem slyšela taky a taky jsem někde zaslechla to, že pokud nechceš, aby ten tvůj hlas takhle dopadl a přitom vůbec nevíš koho, tak hodit do urny prázdnou obálku. Odvoleno mít budeš, ale ten hlas se bude počítat jako neplatný, tudíž nepřipadne nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.10.12 09:21

Jj Jaruško, to koluje na facebooku, asi to tak dopadne, fakt netuším :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
9.10.12 09:22
@jadviga píše:

Ne, nepřipadnou. Podle mě je to tak trochu jako bys volit nešla, když ho dáš nějaké pidi straně, protože to je úplně vyhozený hlas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.10.12 09:36
@Suzume píše:
Ne, nepřipadnou. Podle mě je to tak trochu jako bys volit nešla, když ho dáš nějaké pidi straně, protože to je úplně vyhozený hlas :think:

tak podle toho co píšeš si říkám, že volit jít vůbec nemusím :nevim: to je hrozný, morální povinnost a přitom neni koho volit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
9.10.12 10:15

Já jdu volit jak se říká menší zlo :roll: protože pokud vyhrajou komunisti nebo čssd tak dopadneme jako v Řecku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
9.10.12 10:46

Já spíš budu volit podle toho koho znám, tj. nějakýho konkrétního člověka, kterýho zakroužkuji, i kdyby měl být na posledním místě kandidátky, ale taky ještě nevím koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.10.12 10:47

@Misakkk no já neznám nikoho z nich :( to je špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
9.10.12 10:55

@jadviga já v krajských volbách (i do místních zastupitelstev) volívám až na výjimky spíš takováta občanská sdružení (nebo jak se tomu říká). Nevím v kterém kraji bydlíš, ale např. v JČ byly předloni na kandidátkách města lidi z Hnutí Občané pro Budějovice, letos jsou do kraje zas Jihočeši 2012…určitě když projdeš kandidátku, tak i ve Vašem kraji nějací takoví budou. Často jsou to např. starostové menších měst, kteří mají povědomost o tom, co je pálí, umí hospodařit „s málem“ a nejsou to ještě takové „celebrity“, aby měli dlouhý prsty a kamarádili každej s každým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová